Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΕΣΙΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΓΝΟΟΥΝ (Ή ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ;) ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ!!!


ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΟΣΙΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ SARS-COV-2 ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥΣ



Κάθε σοβαρή μελέτη που έχει εξετάσει μέχρι σήμερα την ηλικιακή εξάρτηση των λοιμώξεων από την κορώνα έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά επηρεάζονται ελάχιστα ή καθόλου. 

Οι παθήσεις είναι αναμενόμενες μόνο μετά την ηλικία των 40 ή 50 ετών, και τότε σε καμία περίπτωση για όλες τις λοιμώξεις. 

Αυτό το αρνούνται ξανά και ξανά οι “ελεγκτές γεγονότων” και οι εκπρόσωποι των αρχών που αναγκάζουν τα παιδιά να φορούν μάσκες και να εμβολιάζονται, αλλά επιβεβαιώνεται από όλο και περισσότερες μελέτες.

Αρκετές μελέτες αναφέρουν ότι μια ομάδα παιδιών και ενηλίκων χωρίς προηγούμενη λοίμωξη έχει υψηλότερα επίπεδα ανοσίας έναντι του SARS-CoV-2 μέσω αντισωμάτων και Τ-κυττάρων. 

Σε μια άλλη μελέτη, βρέθηκε ότι τα παιδιά που δεν είχαν εκτεθεί ποτέ στον SARS-CoV-2 είχαν υψηλότερα επίπεδα διασταυρούμενων αντισωμάτων έναντι της υπομονάδας S2 της γλυκοπρωτεΐνης spike του SARS-CoV-2 από ό,τι οι ενήλικες.

Μια άλλη μελέτη προσδιόρισε τώρα λεπτομερώς τις αντιδράσεις των αντισωμάτων στον SARS-CoV-2 σε ενήλικες μετά τη μόλυνση και τις συνέκρινε με τις ανοσολογικές αντιδράσεις σε παιδιά και ενήλικες χωρίς προηγούμενη έκθεση στον SARS-CoV-2. 

Μετρήθηκαν διάφορα αντισώματα από 44 ενήλικες που είχαν θετικό τεστ PCR SARS-CoV-2. Αυτές συγκρίθηκαν με τις αντιδράσεις αντισωμάτων IgG στον SARS-CoV-2 σε άτομα που δεν είχαν εκτεθεί προηγουμένως στον SARS-CoV-2. Σε αυτούς περιλαμβάνονται 44 υγιείς ενήλικες που στρατολογήθηκαν στις αρχές του 2019 και 86 παιδιά από τα οποία είχε ήδη ληφθεί αίμα το 2016 και το 2017.

 Σαράντα ένας από τους 44 ενήλικες και 57 από τα 86 παιδιά χωρίς προηγούμενη λοίμωξη από τον SARS-CoV-2 είχαν ανιχνεύσιμα αντισώματα IgG έναντι της υπομονάδας S2 της ακίδας του SARS-CoV-2.
41 ενήλικες και 46 παιδιά είχαν ανιχνεύσιμα αντισώματα έναντι της πρωτεΐνης του νουκλεοκαψιδίου. Προϋπάρχουσα ανοσία στο αντιγόνο S1 ήταν σπάνια ανιχνεύσιμη (1 ενήλικας και 3 παιδιά). 

Τα επίπεδα των αντισωμάτων SARS-CoV-2 σε ενήλικες και παιδιά χωρίς προϋπάρχουσα λοίμωξη ήταν, κατά μέσο όρο, μια τάξη μεγέθους χαμηλότερα από ό,τι λίγο μετά τη φυσική λοίμωξη, αλλά αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς το ανοσοποιητικό σύστημα μειώνει τη δραστηριότητα στη μνημονική ανοσιακή φάση.




Τα παιδιά, ιδίως, έρχονται συχνά σε επαφή με τους ιούς κορώνα – αν δεν εμποδίζονται από το κλείσιμο των σχολείων, τα lockdown και τις απαγορεύσεις των κοινωνικών επαφών – και, όπως έχει ήδη δείξει μια ολόκληρη σειρά μελετών, αναπτύσσουν πολύ καλή βασική ανοσία σε όλους τους ιούς κορώνα, συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2. 

Έχουμε επίσης διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι που έρχονται συχνά σε επαφή με παιδιά είναι επίσης καλύτερα προστατευμένοι.

Έτσι, με το κλείσιμο των σχολείων, τις υποχρεωτικές μάσκες για τα παιδιά, τις απαγορεύσεις επαφών και τα lockdown, η κυβέρνηση πέτυχε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που έλεγε ότι ήθελε να πετύχει.

Καλό θα ήταν οι “ειδικοί” που προτείνουν “εμβολιασμούς covid” στα παιδιά, να αφιερώσουν λίγο χρόνο και να διαβάσουν καμία έρευνα αντί να αναλώνουν την ώρα τους στα τηλεπαράθυρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου