Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

TA AΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

 Η ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΕΛΙΤ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΡΟΜΠΟΤ…ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ AGENDA 21...

2 ΒΙΝΤΕΟ


Άλλοι το αποκαλούν «προηγμένη τεχνολογία». Άλλοι το λένε «άλμα στο μέλλον». Εγώ θα το αποκαλούσα μισάνθρωπο!

Η αλματώδη τεχνολογική ανάπτυξη στην Ιαπωνία, έχει φέρει κάποια αποτελέσματα που στην πραγματικότητα είναι ανησυχητικά, αφού δείχνουν τον πραγματικό στόχο της Νέας Τάξης Πραγμάτων: την απόλυτη εφαρμογή της «Agenda 2030» και κατ’ επέκτασιν την εφαρμογή της «Agenda 21». 

Δύο σχέδια που προβλέπουν τη δραματική μείωση του πληθυσμού και την επικράτηση των… «εκλεκτών».

Οι μηχανές, πρόκειται να αντικαταστήσουν τους ανθρώπους στις «ευτελείς» για την «ελίτ» εργασίες: τους υπαλλήλους ξενοδοχείων, τους πωλητές, κοκ). Ένα φιλόδοξο, μισάνθρωπο σχέδιο των… «φιλάνθρωπων».



Στο πρώτο βίντεο, βλέπουμε ένα ξενοδοχείο στην Ιαπωνία, όπου οι υπάλληλοι έχουν αντικατασταθεί με ρομπότ. Τον επισκέπτη τον υποδέχονται δύο ρομπότ, τα οποία φροντίζουν ώστε να επικυρωθεί η κράτηση του δωματίου, να καταχωρηθεί η άφιξη και η αναχώρηση του πελάτη και γενικώς, κάνουν ό,τι θα έκανε ένας υπάλληλος υποδοχής ξενοδοχείου. Ή σχεδόν… Το ανθρώπινο χαμόγελο και η ανθρώπινη επαφή, είναι αδύνατον ν’ αντικατασταθεί από τις ψύχρες μηχανές.

Απλά για την ιστορία, να αναφέρω ότι η διαμονή στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο ορίζεται στα 30€ τη βραδιά…

Ένα κατάστημα στην Ιαπωνία, το οποίο δε διαθέτει υπαλλήλους. Ο πελάτης εισέρχεται σε αυτό, ψωνίζει τα προϊόντα που επιθυμεί, πηγαίνει στο ταμείο, «χτυπάει» μόνος του τις ετικέτες και πληρώνει με κάρτα.

Το κατάστημα δηλώνει ότι εμπιστεύεται την ακεραιότητα των πελατών του. Εμπιστεύεται τους πελάτες ότι δε θα κλέψουν κάτι…



Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε το κατάστημα χωρίς υπαλλήλους. Η ταμπέλα αναγράφει: «μόνο έντιμοι άνθρωποι ψωνίζουν εδώ». Αρκεί ένα άγγιγμα για να γίνει η αγορά των προϊόντων. Πωλούνται επίσης ρούχα, καλλυντικά, καφές, ακόμα και ζωικά όργανα.

Όπως στην προηγούμενη περίπτωση, ο πελάτης «χτυπάει» μόνος του τα προϊόντα που αγοράζει και πληρώνει με κάρτα.

Στο κατάστημα, δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας προκειμένου να αποτραπεί οποιαδήποτε κλοπή.

Όλα αυτά, προετοιμάζουν τον κόσμο για έναν κόσμο χωρίς ανθρώπους. Χωρίς ανθρώπινη επαφή. Έναν κόσμο όπου μόνο η «ελίτ» θα έχει το δικαίωμα να ζει. Έναν κόσμο, όπου μόνο τα ρομπότ θα έχουν δικαίωμα εργασίας. 

Έναν κόσμο όπου ο φτωχός δε θα υπάρχει, διότι απλούστατα θα είναι νεκρός. Έναν κόσμο όπου ο «κατιμάς» της ανθρωπότητας θα ζει στη σκλαβιά της παραγωγής προϊόντων που μόνο η «ελίτ» θα μπορεί να αγοράζει και να καταναλώνει. Έναν κόσμο που τα ψίχουλα, θα αποτελούν το χαβιάρι της εργατικής τάξης.

Γι’ αυτόν τον κόσμο εμβολιάζεται η ανθρωπότητα. Γι’ αυτόν τον κόσμο παλεύουν τα κόμματα. Γι’ αυτόν τον κόσμο απολαμβάνουμε… «Δημοκρατία»…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου