Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΗ!!!


ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ: ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΒΙΝΤΕΟ



Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε τι θα γίνει με τους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ τώρα που η κυβέρνηση αποφάσισε να τους δώσει ένα ακόμα προνόμιο, ένα πιο διευρυμένο ωράριο από τις 7 το πρωί, μέχρι τις 10.30 λίγο πριν τα μεσάνυχτα

Θα δουλεύουν υπερωρίες και θα πληρώνονται, ή θα παίρνουν ρεπονομίσματα; Κάποιοι ήδη δουλεύουν με μειωμένο, θα γίνει κανονικό; Θα γίνουν προσλήψεις;

Μα μην αγχώνεστε και η παγκόσμια ελίτ με την Μεγάλη της Επανεκκίνηση έχει όλες τις λύσεις.

Το δρόμο δείχνει ο Τζεφ Μπέζος της Amazon (πως πας στην κορυφή της πυραμίδας του πλούτου, πληρώνοντας εργαζόμενους;) δημιουργώντας σούπερ μάρκετ με την τεχνολογία Just Walk Out που τώρα έρχεται για πρώτη φορά σε ένα υπέρ μάρκετ, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. 

Το νέο κατάστημα 2.323 τετραγωνικών μέτρων, το Amazon Fresh είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το κατάστημα 1000 τ.μ. Amazon Go Grocery που άνοιξε πέρυσι, ή τα στάνταρ καταστήματα των γύρω στα 200 τ.μ. της Amazon καθώς αυξάνει την τεχνολογία της. 

Το νέο κατάστημα θα είναι το 14ο κατάστημα της Amazon στις ΗΠΑ, όταν θα ανοίξει στις 17 Ιουνίου στο Bellevue της Ουάσιγκτον.



Η Οργουελική τεχνολογία δουλεύει ως εξής: μπαίνεις στο μάρκετ σκανάροντας την παλάμη ή την εφαρμογή στο κινητό σου, παίρνεις ό,τι θέλεις, και φεύγεις χωρίς να περάσεις από κάποιο ταμείο. 



Το σύστημα χρησιμοποιεί κάμερα παρακολούθησης, ράφια ευαίσθητα στην πίεση και βιομετρικά δεδομένα για τη χρέωση των πελατών για αντικείμενα που βάζουν στο καλάθι τους.

Δείτε το βίντεο, και δεν είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας, συμβαίνει τώρα:



Η Amazon λέει ότι όταν οι πελάτες φτάνουν στο νέο κατάστημα στο Bellevue της Ουάσιγκτον, θα τους ζητηθεί να κάνουν μια επιλογή ολοκλήρωσης αγοράς και ότι τα παραδοσιακά ταμεία θα εξακολουθούν προς το παρόν να είναι διαθέσιμα για πελάτες που τα θέλουν. 

Εάν αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν το Just Walk Out, μπορούν να εισέλθουν στο κατάστημα σαρώνοντας έναν κωδικό QR στην εφαρμογή Amazon, εισαγωγή συνδεδεμένης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή να σαρώσουν σάρωση την παλάμη τους. 

Μόλις φύγουν από το κατάστημα, χρεώνονται αυτόματα για τα αντικείμενα στο εικονικό τους καλάθι και αποστέλλεται ψηφιακή απόδειξη σε αυτά.

Εκτός από τα καταστήματα της Amazon, η εταιρεία παρέχει επίσης το Just Walk Out σε τρίτους λιανοπωλητές. Η Amazon λέει ότι οι αγορές Hudson, OTG CIBO Express και Delaware North είναι τρεις εξωτερικοί λιανοπωλητές που έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν την τεχνολογία σε διάφορες τοποθεσίες.

Και οι αναλυτές αγορών και τεχνολογίας λένε ότι… αυτό είναι το μέλλον όλων των σούπερ μάρκετ!

Οπότε μην αγχώνεστε. Ο καλός μαθητής της Μεγάλης Επανεκκίνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξέρει τι κάνει.

Αυτοί που δεν ξέρουν είναι οι γονείς που καμαρώνουν για τα παιδιά τους που διαπρέπουν στην ρομποτική και τεχνολογία, και που θα αφήσουν χωρίς δουλειά εκατομμύρια συνανθρώπους τους όταν θα έχουν ενηλικιωθεί. 

Στη συνέχεια, και τους εαυτούς τους, γιατί ποιος θα χρειάζεται κι άλλη τεχνολογία όταν η αγορά έχει ισοπεδωθεί κι έχει επέλθει ένας παγκόσμιος κοινωνικός και οικονομικός Αρμαγεδδών;




3 σχόλια:

  1. Κοινή δήλωση Μ.Σαλβίνι, Κ.Βελόπουλου, Β.Ορμπάν, Μ. Λε Πεν κτλ.:
    Αποτασσόμαστε τη μασονία και το διάβολο. Προσκυνούμε Πατέρα Υιό και Άγιο Πνεύμα

    https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/996233_koini-dilosi-msalvini-kvelopoyloy-vormpan-m-le-pen-ktl-gia-mellon-tis

    (Το ανέκδοτο της ημέρας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ. Βελόπουλος: Και με την Αγία Τριάδα θα πάμε βρε αδερφέ, προκειμένου να σώσουμε την Ευρώπη

      Αθήναι, τη 01.04.2021

      Διαγραφή
  2. Ε καλα, βολευτειτε με Κουλι,Αξελ και "δημοκρατικο" τοξο τοτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή