Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ COVID-19


ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ: «Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ COVID-19 ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ
20-30%ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΟΘΕΝΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΥ Σ’ΕΥΡΩΠΗ, ΗΠΑ»!


Στις 12 Μαΐου, έλαβα ένα email από τον πιθανολόγο και οικονομολόγο, Damian Rafal, που με ενημέρωσε για την ανεξάρτητη μελέτη του σχετικά με το υπερβολικό και υπερεκτιμημένο ποσοστό θανάτου από τον Covid-19. 

Η ιδιωτική του μελέτη με τίτλο: “Η υποτιθέμενη θνησιμότητα που συνδέεται με το Covid-19 υπερεκτιμάται σε μεγάλο βαθμό η μαθηματική-λογική μέθοδος για τη μέτρηση του πραγματικού αριθμού των θυμάτων του Covid-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2020″. 

Αποφάσισα λοιπόν να το μοιραστώ μαζί σας, δεδομένου ότι αξίζει να είναι γνωστό, όπως και όλες οι άλλες μελέτες για το ίδιο θέμα. 

Αυτό μου έγραψε ο κ. Damian Rafal:

«Η φαντασία Covid εξακολουθεί να υπάρχει επειδή το προσωπικό της σύνταξης σε μεγάλα ιατρικά περιοδικά εμπόδισε τη δημοσίευση της δοκιμής. 

Το βασικό σημείο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το προσδόκιμο ζωής και ο αριθμός των χρόνιων ασθενειών συσχετίζονται πολύ έντονα και χάρη σε αυτό, ο αριθμός των πλασματικών θανάτων που αποδίδονται στο Covid-19 μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια. 

Εάν θέλετε να μάθετε γιατί ο πραγματικός αριθμός των θανάτων που συνδέονται με το Covid-19 είναι μόνο το 20 έως 30% του επίσημα ανακοινωθέντος αριθμού (Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες), συμβουλευτείτε το φύλλο απόδειξης μαθηματικής-λογικής εδώ. Μπορώ ακόμη και να επιλύσω μερικά «παράδοξα»: 


Μέρος II: η επίδραση στο προσδόκιμο ζωής · Η γρίπη εναντίον του Covid-19 αναλυτικά.

Μέρος ΙΙΙ: Εμβολιασμοί: Γιατί ο επαναλαμβανόμενος εμβολιασμός ατόμων κάτω των 65 ετών έχει πιθανότητα 0% να αυξήσει το μέσο προσδόκιμο ζωής ενός πολίτη των ΗΠΑ (έναντι εγκατάλειψης του Covid-19 χωρίς κανένα ενδιαφέρον).

Αφού του ζήτησα περισσότερες λεπτομέρειες, μου απάντησε σήμερα:

«Το Covid-19 είναι κυρίως ένα επίπλαστο πρόβλημα του οποίου η θνησιμότητα δεν είναι μεγαλύτερη από αυτήν της γρίπης, αλλά εξαπλώνεται λίγο πιο γρήγορα. 

Ο εμβολιασμός ατόμων κάτω των 65 ετών δεν θα μειώσει τόσο πολύ το προσδόκιμο ζωής (μέρος III – το πιο περίπλοκο). Όμως, τα ιδρύματα που υποστηρίζουν τους αντιεμβολιαστές στις (ΗΠΑ) δεν φαίνονται να είναι πραγματικά απόλυτα στο πλευρό τους. …

«… Είμαι από την ΕΕ και δεν έχω ιατρικό υπόβαθρο, αλλά είμαι πιθανολόγος και επίσης οικονομολόγος, … “





Η θνησιμότητα που θεωρείται ότι συνδέεται με το Covid-19 είναι υπερβολικά υπερεκτιμημένη. Η μαθηματική-λογική μέθοδος για τη μέτρηση του πραγματικού αριθμού των θυμάτων του Covid-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2020

ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Τι σημαίνουν τα δεδομένα που παρουσιάζονται στους πίνακες CDC “Deaths Involving Coronavirus”; Οι μόνες αντικειμενικές πληροφορίες είναι: “xxx χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν κατά μέσο όρο στην ηλικία των 76,5 ετών και πιθανώς έχουν μολυνθεί με Covid-19”. 

Αλλά πόσοι από αυτούς τους ανθρώπους θα ζούσαν σίγουρα εάν δεν υφίσταντο τη μόλυνση Covid-19;; Ο κύριος λόγος για τους θανάτους είναι “γήρανση” = προχωρημένη ηλικία και όλες οι ασθένειες των οποίων η συχνότητα και οι θανατηφόρες επιδράσεις συσχετίζονται αυστηρά με αυτή (που σημαίνει, με τη γενική αδυναμία του οργανισμού) και των οποίων οι κύριες πηγές βρίσκονται στο σώμα, αυτές είναι “εσωτερικές αιτίες”. 

Εκτός από αυτό, υπάρχουν επίσης θάνατοι που προκαλούνται από εξωτερικές αιτίες όπως διάφοροι τραυματισμοί, και από εξωτερικές αιτίες όπως λοιμώξεις που ως επί το πλείστον έχουν μόνο επαχθές δράση (οι θανατηφόρες επιδράσεις σχετίζονται πολύ έντονα με την προχωρημένη ηλικία) 

Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να δείξει πώς να χρησιμοποιήσετε τη μαθηματική-λογική μέθοδο για να αποκαλύψετε τον πραγματικό αριθμό των θανάτων Covid-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΜΕΘΟΔΟΙ: Οι ιδέες για λύσεις είναι αρκετά πρωτότυπες, μαθηματικές – λογικές, συμπεριλαμβανομένου του πραγματικού αριθμού των θανάτων Covid-19 που ανακαλύπτουν. Τα υπολογισμένα δεδομένα είναι συνήθως ελαφρώς στρογγυλεμένα, καθώς η παρουσίαση της μεθόδου είναι το κύριο επίκεντρο του άρθρου.

Οι ιδέες για λύσεις είναι εντελώς πρωτότυπες, συμπεριλαμβανομένου του πραγματικού αριθμού των νεκρών του Covid-19 που θα υπολογιστούν. Αρχικά, υπολόγισα την αναμενόμενη μέση ηλικία θανάτου για μια σχεδόν ίδια ομάδα (όπως αυτή που υποτίθεται ότι σκοτώθηκε από τον Covid-19) εάν κανείς δεν είχε μολυνθεί. 

Στη συνέχεια, υπολόγισα το μέσο επιπρόσθετο προσδόκιμο ζωής για άτομα στο σύνολο των θανάτων που αφορούσαν την ομάδα Covid-19, εάν ήταν ζωντανοί. Χρησιμοποίησα εκτιμητές που έφτιαξα από εμένα.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Μόνο το 31% των ατόμων που αναφέρθηκαν ως θάνατοι από Covid-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2020 πέθαναν ως αποτέλεσμα συνενοχής Covid-19 και όλοι οι άλλοι θα είχαν πεθάνει την ίδια περίοδο, επίσης, χωρίς το Covid-19 , επειδή οι θάνατοί τους προήλθαν μόνο από τη φυσιολογική ηλικία των θανάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, δημιουργώντας έτσι τη μέση διάρκεια ζωής. 

Μόνο μια μειονότητα επίσημων αριθμών για τους “θανάτους που σχετίζονται με το Covid-19” σημαίνει υπερβολικούς θανάτους από έτος σε έτος Οι λόγοι για την εμφάνιση υπερβολικών θανάτων είναι αρκετά διαφορετικοί.guyboulianne.com

O καρκίνος σύμφωνα με ΠΟΥ είναι μια από τις αρχικές αιτίες θνησιμότητας παγκοσμίως με 10.000.000 νεκρούς μέσα στο 2020 αντίθετα από covid19 προήλθαν 1,8 εκατομμύρια νεκροί παγκοσμίως σύμφωνα και πάλι με τα επίσημα στοιχεία του ΠΟΥ. Αυτή είναι η πραγματική υγειονομική διάσταση στον κόσμο ωστόσο ζούμε μια αντεστραμμένη εικόνα...

Γιατί οι καρκινοπαθείς πήγαν άκλαυτοι γιατί στερήθηκαν θεραπείες ως και χειρουργεία, κονδύλια, κινητοποίηση προς ευαισθητοποίηση; 

Γιατί δεν βγήκαν στα μπαλκόνια να χειροκροτήσουν αυτούς τους αφανείς ήρωες γιατρούς, ερευνητές κι νοσηλευτικό προσωπικό που μάχονται στην πρώτη γραμμή των συναφών ειδικοτήτων που αγωνίζονται να αρπάξουν από του χάρου τα δόντια ζωές;; 

Πόσος τηλεοπτικός χρόνος και διαδικτυακός αφιερώθηκε στον καρκίνο το 2020 και πόσος στον covid19;;; Ζούμε στην εποχή της εικόνας και της επικοινωνίας. Είδηση είναι αυτό που προβάλλεται ως είδηση κι όχι αυτό που συμβαίνει.Το δελτίο ειδήσεων για 2 χρόνια μεταβλήθηκε σε υγειονομικό δελτίο ειδήσεων ή πιο ακριβώς σε δελτίο Covid19..

Αυτό δεν σημαίνει πως κι ο covid19 δεν ήταν μια απειλή ωστόσο…Ο covid19 επικοινωνήθηκε επιβλήθηκε πολιτικομιντιακά..Το γιατί είναι θέμα ενδελεχούς έρευνας και μάλιστα από ιστορικούς, κοινωνιολόγους, νομικούς, ιατρικούς ειδήμονες, επικοινωνιολόγους..αφού αυτή η υπερεκτίμηση άλλαξε τη ζωή στο πλανήτη. 

Η επάρατος δεν μας αφορά κι ας καταρρέουν από αυτήν άνθρωποι γύρω μας στο άμεσο περιβάλλον τους όλοι έχουν την εμπειρία. Κι ας επιδεινώθηκε η υγεία τόσων πασχόντων από τους μεσαιωνικού χαρακτήρα τακτικισμούς βλ lockdown..

Υγειονομικός στρουθοκαμιλισμός ανεπίτρεπτος… To covid19 ήταν το υγειονομικά ορθό…ο καρκίνος αντισυστημικός.!!! Το τέλος της μικρής μας λογικής…..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου