Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΜΟΝΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ" (ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΧΙΛΙΑΣΤΩΝ)

«ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ;» 



Γράφει ο Ιάκωβος Τίγκας 

Βρε γελοίοι, τσαρλατανοι, κομπογιαννιτες, μπουρδολογοι, αρλουμπολογοι, σκιτζηδες, θέλω να μου εξηγήσει κάποιος από όλους, σε απλά Ελληνικά, με ποιον επιστημονικό μηχανισμό, ένας εμβολιασμένος, έναντι κάποιας ασθένειας, άρα προστατευμενος από αυτήν, για παράδειγμα, πολυομυελιτιδα, κινδυνεύει από την ασθένεια αυτήν, από κάποιον που δεν εμβολιαστηκε, και είναι απροστάτευτος και νοσεί με δική του ευθύνη.

Ποιο από τα καταξιωμενα, "υποχρεωτικα" και σωτήρια εμβόλια του ιατρικού, οπλοστάσιου, επιβλήθηκε με την βια; και ποιος εμβολιασμενος για πολυομυελιτιδα, για παράδειγμα, κόλλησε την νόσο, από ανεμβολιαστο ασθενή.

Εάν ένας εμβολιασμένος, κινδυνεύει να κολλήσει και να νοσησει, από κάποιον άλλον που με δική του ευθύνη, παραμένει ανεμβολιαστος και νοσεί, τότε ποια είναι η αξία του εμβολίου και η ανοσία που του προσφέρει;

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός, για να καταλάβει, ότι αυτά, ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. Και ένα μικρό παιδί με στοιχειώδη λογική μπορεί να το καταλάβει, ότι η έννοια υποχρεωτικός εμβολιασμός, επιβαλλομενος με βία, είναι κενή περιεχομένου.

Άρα, υπάρχει όντως, ατομική και συλλογική ευθύνη για την νέα ιατρική των πιθήκων.

Με αλογους πιθήκους δεν κουβεντιαζεις, αλλά όταν γίνονται επικίνδυνοι, χρησιμοποιείς μαστίγιο.

Ρεζιληδες

Ιάκωβος Τίγκας 
Επόπτης Δημόσιας Υγείας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου