Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΡΗΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕ!


13ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ Β΄ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ Pfizer!!!


Ένα 13χρονο παιδί ο Jacob Michael Clynick πέθανε από καρδιακή ανακοπή στις ΗΠΑ 3 μέρες μόλις αφότου δέχθηκε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 16 Ιουνίου 2021. Ήταν σε καλή υγεία χωρίς προϋπάρχουσες καταστάσεις ή φάρμακα….

 Η θεία του γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: ”πριν από 1 εβδομάδα ο 13χρονος γιος του αδερφού μου πήρε τη β΄δόση εμβολίου κατά covid. Σε λιγότερο από 3 ημέρες αργότερα πέθανε.Μαθητής πέθανε μετά τον εμβολιασμό του!!

Τα αρχικά αποτελέσματα της αυτοψίας (που έγινε την Παρασκευή) ήταν ότι η καρδιά του μεγάλωσε και υπήρχε κάποιο υγρό γύρω από αυτή. Δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας. Δεν έπαιρνε φάρμακα…


Έφτασα στο σπίτι του αδερφού μου, ενώ η εγκληματολογική ομάδα ήταν ακόμα εκεί. Ένας παρόν αστυνομικός μου είπε ένα μέλος της ομάδας εικάζει ότι ο Jacob είχε «καρδιακό συμβάν».

Πιστεύω ότι το εμβόλιο σώζει εκατομμύρια ζωές. Αλλά σε κάθε προσπάθεια θα πρέπει ένα αθώο παιδί να θυσιαστεί ως αρνί; Υπάρχουν ηθικές, και υγειονομικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν.

Αν ο Jacob δεν είχε λάβει τη 2η δόση, πιστεύουμε ότι θα ήταν ζωντανός σήμερα.”

Σχόλιο γιατρού στην ανάρτησή της: ”Λυπάμαι είναι τρομερό. Σίγουρα έχω δει νέους με μυοκαρδίτιδα μετά το εμβόλιο στην κλινική μου.”


Ένα 13χρονο παιδί από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, εμβολιασμένο με τις δύο δόσεις Pfizer, πέθανε λιγότερο από 3 ημέρες μετά τη λήψη της β΄δόσης του εμβολίου. Ο Jacob Clynick ήταν υγιής, χωρίς προβλήματα. Δεκάδες περιπτώσεις αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ, όπως το παραδέχεται ακόμη και το CNN
Τα πιο πρόσφατα δεδομένα CDC VAERS για παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών περιλαμβάνουν 7 θανάτους και 271 σοβαρές παρενέργειες από εμβόλια COVID.

Ο Jacob Clynick, 13 ετών, από το Zilwaukee, Michigan, πέθανε λιγότερο από τρεις ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου. Η θεία του ανέφερε ότι ο Jacob ήταν ένας υγιής έφηβος χωρίς κρυμμένα προβλήματα υγείας. Κατά την αυτοψία, διαπιστώθηκε ότι η καρδιά του αγοριού διογκώθηκε και περιβαλλόταν από ένα υγρό.


«Πριν από μία εβδομάδα, το 13χρονο παιδί του αδερφού μου έλαβε τη β δόση εμβολίου. Λιγότερο από 3 ημέρες αργότερα, το αγόρι πέθανε. Η αρχική αυτοψία (που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή) έδειξε ότι η καρδιά του μεγάλωσε και περιβαλλόταν από ένα υγρό. Δεν είχε προβλήματα υγείας. Δεν έπαιρνε φάρμακα », είπε η θεία του Jacob .

“Η οικογένειά μας είναι κατεστραμμένη. Δυσκολεύτηκα πολύ να μπορώ να βάλω αυτό το μήνυμα στο Twitter. Είμαι υπέρ του εμβολίου. Εγώ και το 14χρονο παιδί μου εμβολιαστήκαμε. Γνωρίζω ότι το εμβόλιο είναι γενικά ασφαλές. Το θέμα είναι ότι ο Jacob είναι νεκρός τώρα », πρόσθεσε.

Ακόμη και το CNN αναγνωρίζει ότι οι έφηβοι και τα παιδιά φαίνεται να έχουν ισχυρότερες άμεσες αντιδράσεις στο εμβόλιο από τους ενήλικες. Οι γιατροί στη Βιρτζίνια και το Τέξας ανέφεραν παρόμοια ευρήματα σε αρκετές περιπτώσεις σε 7 άνδρες ηλικίας 19 έως 39 ετών. Είχαν επίσης ανησυχητικά συμπτώματα, όπως πόνο στο στήθος. Διαγνώστηκαν με μυοκαρδίτιδα, υποβλήθηκαν σε θεραπεία ανέφεραν γιατροί στο περιοδικό Circulation. “Εξετάστε τη μυοκαρδίτιδα και την περικαρδίτιδα σε εφήβους ή νεαρούς ενήλικες με οξύ πόνο στο στήθος, δυσκολία στην αναπνοή ή αίσθημα παλμών”, το CDC προέτρεψε σε σύσταση γιατρού.

Η συντετριμμένη οικογένεια ανακοίνωσε την κηδεία του αγοριού, δηλώνοντας:



“Ο αγαπημένος γιος, αδελφός, ανιψιός και φίλος μας πέθανε την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, στην κατοικία του. Ήταν 13 ετών. Ο Jacob Michael Clynick γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 2007 στο Rockwood, Michigan στους Joseph Clynick και Courtney Jones. Ήταν μαθητής στο Zilwaukee Elementary. Ο Jacob ήταν πιστό και ενεργό μέλος της ομάδας νεολαίας της εκκλησίας για πολλά χρόνια.

Του άρεσαν τα παιχνίδια και του άρεσε το Pokémon. Ο Jacob ήταν γνωστός για τα αστεία του και είχε ένα αστείο για κάθε περίσταση. Αλλά αυτό που αγαπούσε περισσότερο ήταν η οικογένειά του.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021, στις 2:00 μ.μ. στο Deisler Funeral Home, 2233 Hemmeter Road, Saginaw, MI 48603.Την ακολουθία θα επιτελέσει ο επίσκοπος John Lowry….

Η θεία του θύματος ζητάει από το CDC να διερευνήσει την περίπτωση.Υπήρξαν γράφει ”άλλες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε νέους που δέχθηκαν τη β΄δόση της Pfizer.Πέθαναν άλλοι από αυτό ή ο ο ανιψιός μου είναι ο πρώτος;Θεωρώ ότι οι γονείς θα πρέπει να προειδοποιηθούν για τον κίνδυνο…”






 

6 σχόλια:

  1. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΙΚΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δ.Κούβελας: «Δεν ξέρουμε πως θα δουλέψουν τα εμβόλια - Αυτά είναι τα δύο "όπλα" αποτροπής στην διάδοση»

    Μα και βέβαια τα μπόλια αποτρέπουν τη διάδοση, αφού στέλνουν τα κορόιδα που εμβολιάζονται στα θυμαράκια, πώς είναι δυνατόν πλέον να μεταδοθεί ο κοροϊδοϊός; Όταν πολλαπλασιαστούν όμως με εκθετική αύξηση τα κορόιδα, δε θα προλαβαίνουμε να τους θάβουμε και θα κολλάμε άλλες αρρώστιες που θεωρητικά είχαν εξαφανιστεί, όπως η χολέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με βάση όσα μας λέει ο Κύριος στα Γραπτά δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι πέταξε σαν άγγελος στον Ουρανό. Δυστυχώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΣ ΚΑΛΑ;ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΙΛΑΣ;ΗΤΑΝ 13 ΕΤΩΝ!!!ΛΕΣ ΝΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ;Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ! ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ;ΕΛΕΟΣ!

      Διαγραφή
    2. ΡΟΜΑΝΕ ΗΤΑΝΕ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ?αυτο εννοει νομιζω ο φιλος ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ετσι τουλαχιστον το καταλαβα
      εγω.αν δεν εισαι ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ απλα..γιαυτο τα νεογνα τα
      ΑΕΡΟΒΑΠΤΙΖΟΥΜΕ .ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ φυσικα και μερικοι ειδωλωλατρες στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ το περιγραφει ο
      ΝΥΦΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ που ειδε σε ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ..αλλα αυτοι θα ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΙ δεν θα βλεπουν το καλλος
      του ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ..ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ενας ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ειδε στον
      ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΕΝΑ μικρο ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ απο την βουλγαρια ..ΕΙΔΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟ παιδακι να
      ειναι θλιμμενο και να καθεται ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ..ΤΟ ΡΩΤΗΣΕ γιατι δεν μπαινεις και εσυ ΜΕΣΑ??
      ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ του απαντησε-δεν μπορω να μπω γιατι ΕΙΜΑΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ..ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ ο ΜΟΝΑΧΟΣ πηρε λοιπον
      ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΗΓΕ στο χωριο του στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ και εκει ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ οντως τα παιδια ΗΤΑΝΕ ΑΒΑΠΤΙΣΤΑ ΛΟΓΩ
      ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ βαπτισε λοιπον ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ..

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ που το ειδε στον ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΙΧΕ πεθανει και ειχε
      φυγει ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ ..ΟΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΙ ΔΕΝ μπαινουν στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ και αν καποιοι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΠΟΥΝΕ ΔΕΝ
      ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΙ κατα καποιον τροπο απλα θα νιωθουν καποια απο την ΓΛΥΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
      ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ που εγραψα πιο πανω..το λεει Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ.

      Διαγραφή