Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΗΣΥΧΙΟΥ

ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΕΣΙΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ Κ-19 ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ



Γράφει ο Μυστικός Μοναχός Ησύχιος

Καθώς αυξάνονται ανά το παγκόσμιο οι φωνές για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, η κατανόηση για το τι είναι στην πραγματικότητα αυτά τα ενέσιμα σκευάσματα καθίσταται όλο και περισσότερο επιτακτική, καθότι τα ούτω καλούμενα «εμβόλια» που παρασκευάζονται από όλες τις εταιρείες (πλην της Κινεζικής Sinopharm) και εγχέονται στο αίμα αφορούν περισσότερο γονιδιακές «θεραπείες» παρά εμβόλια κατά ιού, ο οποίος μάλιστα δεν βρίσκεται στο αίμα, αλλά στον πνεύμονα, όπου μάλιστα λένε ότι τον μετρούν από γενετικό υλικό με το ούτω καλούμενο «τεστ» PCR.

Παρόλο όμως που αποτελούν ανέκαθεν αναγνωρισμένη μορφή γονιδιακής «θεραπείας», οι παρασκευαστές αυτών των γενετικών «εμβολίων» (ιδιαίτερα της Moderna και της Pfizer) προσπαθούν τώρα μανιωδώς να αρνηθούν ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία mRNA αφορά κάτι τέτοιο, δηλαδή γονιδιακή «θεραπεία». Αντίθετα, θέλουν τον κόσμο να πιστεύει ότι, η τεχνολογία ανακαλύφθηκε έτσι ξαφνικά, μέσα σε λίγους μήνες, για να «σωθεί» ο κόσμος από την ούτω καλούμενη «πανδημία».


ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ Η ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ (ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ)


Λόγω του ότι διαφορετικά αντιλαμβάνεται ο καθένας στο μυαλό του τις έννοιες του εμβολίου έναντι της γονιδιακής «θεραπείας» (και αλλιώς ενεργεί), ένας λόγος, όπως υποστηρίζει ο Δρ. David Martin, που θέλουν τον κόσμο να πιστεύει ότι τα «εμβόλια» «δεν» είναι γονιδιακές «θεραπείες» έγκειται στο γεγονός ότι, όσο τα σκευάσματα αυτά ονομάζονται «εμβόλια» και όσο ισχύει η αδειοδότηση έκτακτης ανάγκης που επιτρέπει την προσωρινή χρήση τους, το νομοθετικό πλαίσιο της Πολιτείας παρέχει ασυλία στους κατασκευαστές τους κατά πάσης νομικής απαιτήσεως για αποζημιώσεις από βλάβες λόγω παρενεργειών, ή και θάνατο.

 Με άλλα λόγια, το νομοθετικό πλαίσιο της Πολιτείας δεν καλύπτει απαιτήσεις εκ μέρους των ληπτών των «εμβολίων» για αποζημιώσεις από την χορήγηση τους, κάτι που θα ίσχυε αν τα σκευάσματα ονομάζονταν αυτό που είναι, δηλαδή «πειραματικές γονιδιακές θεραπείες».

Εφόσον λοιπόν η πειραματική γονιδιακή «θεραπεία» ονομάζεται «εμβόλιο», δεν μπορεί κάποιος που την λαμβάνει (εν είδη «εμβολίου») να διεκδικήσει αποζημιώσεις για βλάβες από παρενέργειες, ή θάνατο, ενώ θα μπορούσε να το πράξει αν οι ούτω καλούμενοι εμβολιασμοί ονομάζονταν αυτό που είναι, δηλαδή «πειραματικές γονιδιακές θεραπείες», και αναγκαζόταν εκβιαστικά και παρά την θέλησή του να τις λάβει, μια και κανένας άνθρωπος με σώας τα φρένας του δεν θα δεχόταν να γίνει ποτέ πειραματόζωο.

Άλλος λόγος μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που αναφέρουμε πιο πάνω, δηλαδή το ότι, οι χειριστές του ζωντανού ιατρικού κοινωνικού πειράματος φοβούνται ότι ο κόσμος δεν θα συνωστίζεται σαν εθελούσιο πειραματόζωο για πειραματική γονιδιακή «θεραπεία», μια και κανένας δεν θα προσέφερε πρόθυμα και εθελοντικά τον εαυτό του για κάτι τέτοιο. 

Ενώ με την αλλαγή του ονόματος του ιατρικού πειράματος από «πειραματική γονιδιακή θεραπεία» σε «εμβολιασμό», όλοι τρέχουν να λάβουν μέρος, πολλοί μάλιστα νομίζοντας ότι, πέραν από την δήθεν ατομική προστασία τους, το κάνουν επίσης από αγάπη για τους άλλους. 

Κι εδώ φαίνεται ξεκάθαρα η σοφία που βρίσκεται στην ετυμολογία των ονομάτων στην οποία αναφέρεται ο Αντισθένης, καθώς και ότι το όλο ιατρικό πείραμα διεξάγεται επί τη βάση της εξαπάτησης των συμμετεχόντων.

Μια τρίτη πιθανότητα μπορεί να είναι το ότι οι χειριστές του ιατρικού πειράματος έχουν πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι δεν μπορεί να επιβληθεί (βιο)-ηθικώς η γονιδιακή «θεραπεία» με τον εκβιαστικό τρόπο που επιβάλλεται υποχρεωτικά ο εμβολιασμός. 

Το ενδιαφέρον όμως είναι να δούμε τι θα κάνουν οι Ασφαλιστικές Εταιρείες που γνωρίζουν ότι ασφαλίζουν πειραματόζωα, ιδίως αν, ω μη γένοιτο, επιτρέψει ο Θεός να επαληθευτούν τα χειρότερα και αυξηθούν δραματικά οι θάνατοι λόγω εμβολίων με την έλευση του Κ-20 τον χειμώνα του 2021, ή αργότερα (βλ. πάρα κάτω).


Εν πάση περιπτώσει, τα «εμβόλια» κατά του Κ-19 είναι σχεδιασμένα για να απαλύνουν τα συμπτώματα του Κ-19, όχι για να αποτρέπουν την μόλυνση ή την διασπορά. 

Επομένως, εφόσον ο εμβολιασθείς είναι ο μόνος που απολαμβάνει το όποιο δυνητικό όφελος από τον σχεδιασμό του ούτω καλούμενου «εμβολιασμού», καταρρέει αμέσως σαν χάρτινος πύργος το επιχείρημα περί του «γενικότερου καλού», της «κοινωνικής ευθύνης προς τον πλησίον», κι άλλες τέτοιες πονηρές ανοησίες που σκοπό έχουν την απρόσκοπτη διεξαγωγή του ιατρικού πειράματος επί ανυποψίαστων πειραματόζωων, δήθεν για το καλό της ανθρωπότητας. 

Ένα γενετικό πείραμα που δεν αφορά βέβαια την αληθινή ανθρωπότητα αλλά την αντίχριστη «ανθρωπότητα της Ελίτ» που το διεξάγει για δικό της και μόνο όφελος, κι αυτό των αντίχριστων ακολούθων της.


Μάλιστα, τα υποχρεωτικά μέτρα μέσω διαταγμάτων για τη δημόσια υγεία βασίζονται στην ελεεινή αντίληψη ότι είναι αποδεκτό να υποστούν βλάβες (ή να πεθάνουν) κάποια άτομα, εφόσον τα μέτρα αυτά είναι προς όφελος της κοινωνίας, δηλαδή της Ελίτ (και ίσως μερικών από την ανθρωπότητα). 

Είναι κάτι παρόμοιο με εκείνο που είπαν οι άφρονες Ιουδαίοι Αρχιερείς, ότι είναι καλύτερα να πεθάνει ο Θεός για να «σωθούν» αυτοί. Άλλωστε, πρόκειται για τους ίδιους διαχρονικά ανθρώπους, μόνο που τώρα έρχεται σύντομα το τέλος-τέλος.

Ουδείς γνωρίζει αν υπάρχουν κι άλλοι λόγοι τους οποίους δεν έχουμε ακόμα αντιληφθεί, αλλά όποιος και να είναι ο λόγος, δεν θέλουν τον κόσμο να θεωρεί και να ονομάζει αυτές τις ενέσεις «γονιδιακή θεραπεία». 

Θέλουν τον κόσμο να τις αποδέχεται σαν συμβατικά εμβόλια, γι’ αυτό και τον εξαπατούν μέσω του ονόματος, κάτι που δείχνει περαιτέρω την εξαιρετική ηχο-μαθηματική σημασία των ονομάτων (βλ. βιβλίο Ελευθερίου Ε. Ακτουδιανάκη «Η πρωτογενεσι της Ελληνικης Γλωσσης Ερωη του Ελληνικου Λογου», όπως γράφεται, χωρίς τόνους), καθώς και την αδήριτη ανάγκη συντονισμού του ανθρωπίνου όντος με την Πηγή του Λόγου, δηλαδή τον Χριστό. 

Λόγω του ότι χωρίς αυτό τον ηχητικό συντονισμό ο άνθρωπος δεν έχει Μπούσουλα και δεν ξέρει τι του γίνεται, με αποτέλεσμα να οδηγείται σε εθελούσια ευθανασία. 

Σ’ αυτή την έλλειψη συντονισμού με τον Λόγο οφείλεται το απίστευτο, ικανά και μορφωμένα άτομα να κοιτάζουν και να μην βλέπουν, να ακούν και να μην κατανοούν τα αυτονόητα σε ένα άκρατο, αλλά θανατηφόρο παραλογισμό…

Αποτελεί όντως γονιδιακή «θεραπεία» το mRNA;

Όσο όμως και να προσπαθήσουν, δεν τα καταφέρνουν να αποσείσουν την ταμπέλα της γονιδιακής «θεραπείας». Απλό γεγονός αποτελεί τo ότι η ίδια η Μοντέρνα, στην εμπορική καταχώρηση του προϊόντος της στην Επιτροπή Εξασφαλίσεων και Αξιών SEC[1] περιγράφει το προϊόν της σαν «τεχνολογία γονιδιακής θεραπείας». Μάλιστα, στη σελίδα 70 παρέχει τα εξής στοιχεία:


«Επί του παρόντος (αναφέρει η ίδια η Μοντέρνα), το mRNA θεωρείται από την FDA σαν προϊόν γονιδιακής «θεραπείας». 

Αντίθετα όμως με μερικές γονιδιακές θεραπείες που αλλάζουν μη αναστρέψιμα το κυτταρικό DNA και θα μπορούσαν να αποτελέσουν την πηγή παρενεργειών, τα φαρμακευτικά εμβόλιμα σκευάσματα που βασίζονται στο mRNA (δηλαδή, τα «εμβόλια») είναι σχεδιασμένα με τρόπο ώστε να “μην” αλλάζουν ανεπιστρεπτί το κυτταρικό DNA. 

Παρόλα αυτά και παρά τις διαφορές στον μηχανισμό (ανάμεσα στις γενετικές «θεραπείες» και τα «εμβόλια»), παρενέργειες που παρατηρούνται στην γονιδιακή θεραπεία θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την αντίληψη του κοινού ως προς τα φαρμακευτικά (εμβόλιμα) σκευάσματα mRNA (τα «εμβόλια»)».


Με άλλα λόγια, αυτό που θέλει να πει η Μοντέρνα είναι πως, με το κατάλληλο μάρκετινγκ, πρέπει να αποτραπεί η διαφυγή κερδών και η δήθεν «απειλή» για την υγεία από την δημιουργία της εντύπωσης στον κόσμο ότι οι παρενέργειες που παρατηρούνται και αφορούν την γονιδιακή θεραπεία, παρατηρούνται επίσης οι ίδιες και στα «εμβόλια». 

Αντιθέτως, επιχειρεί να πει η Μοντέρνα, τα ούτω καλούμενα «εμβόλια», μπορεί μεν να αποτελούν μια μορφή γονιδιακής «θεραπείας», πλην όμως, μια μορφή η οποία «δεν» υπεισέρχεται στον πυρήνα του κυττάρου και «δεν» αλλοιώνει το υπάρχον DNA, κάτι όμως που όπως επιβεβαιώνουν σοβαρές μελέτες (που θα δούμε πάρα κάτω), δεν είναι αλήθεια.

 Αντίθετα το mRNA «παραμένει» (λέει η Μοντέρνα) στο κυτταρικό υγρό, όπου τα ριβοσωμάτια διαβάζουν τον γενετικό κώδικά του (παίρνουν το μήνυμα του συνθετικού RNA) και δημιουργούν την ανάλογη γενετικά τροποποιημένη πρωτεΐνη, δηλαδή την ακίδα της κορώνας εν είδη δήθεν «αντισώματος», όταν στην πραγματικότητα εκείνο που εγχέεται στο αίμα είναι η ίδια η πρωτεΐνη του γενετικά τροποποιημένου οργανισμού (ιού).


Η διαφορά ανάμεσα στο συνθετικό mRNA των «εμβολίων» και το δικό μας φυσικό mRNA έγκειται στο ότι το φυσικό mRNA διαμένει στον πυρήνα του κυττάρου μαζί με το κυτταρικό DNA μας, αποτελώντας κάτι σαν το ανάποδο αντίγραφο του DNA μας, κάτι σαν τον πίσω εαυτό του, και βγαίνει από τον πυρήνα όταν χρειάζεται να παραχθεί μια πρωτεΐνη για μεταφορά μιας οδηγίας (πληροφορίας). 

Ενώ, το εντελώς αντίθετο συμβαίνει με το mRNA των «εμβολίων», το οποίο είναι συνθετικό (γενετικά τροποποιημένο) και εισέρχεται στο κύτταρο απ’ έξω, «χωρίς» να είναι σχεδιασμένο (λένε) να εισέρχεται στον πυρήνα. Επιπρόσθετα, το δικό μας φυσικό mRNA διασπάται ταχέως από τα ένζυμα. Όμως, το mRNA των «εμβολίων» προστατεύεται από ένα λιπόσωμα που το προφυλάσσει από την ενζυμική διάσπαση, δίνοντάς του την δυνατότητα να παράγει συνεχώς πρωτεϊνικές ακίδες.


Για πόσο καιρό και σε ποιες ποσότητες, ουδείς γνωρίζει, επειδή πρόκειται για πείραμα που τώρα δοκιμάζεται, και κάποιος θα μπορούσε εύλογα να υποθέσει ότι αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θέλουν να επιβεβαιώσουν πειραματικά πάνω μας, μια και πρώτη φορά δοκιμάζεται κάτι τέτοιο πάνω σε ανθρώπους. Θέλουν να δουν τα αποτελέσματα της συνεχούς παραγωγής δισεκατομμυρίων φορτίων της ιογενούς πρωτεΐνης στο αίμα.

Μπορεί το mRNA των «εμβολίων» να υπεισέλθει στο Γονιδίωμα (DNA) μέσω του ενζύμου της Αντίστροφης Μεταγραφάσης;

Ρετροιοί (ιοί-RNA) όπως ο SARS-CoV-2 έχουν κάποια ένζυμα μέσα τους τα οποία μόλις διεισδύσουν στα ζωικά ανθρώπινα κύτταρα, το γονιδίωμα τους (δηλαδή το RNA των ενζύμων τους) ενώνεται άρρηκτα με το ανθρώπινο γονιδίωμα (το DNA), δημιουργώντας κάτι σαν ένα νέο κύτταρο στη θέση του υπάρχοντος, αποτελώντας όπως είδαμε πιο πάνω, κάτι σαν την πίσω όψη του κυττάρου, μια και η ύπαρξη μας είναι συμβιωτική καλού και κακού (εφόσον θεωρήσουμε τον ιό σαν «κακό»).

Ένα τέτοιο ένζυμο είναι η «Αντίστροφη Μεταγραφάση». Με δεδομένο ότι αυτό που εμβάλλεται στο αίμα είναι το mRNA του ιού (η πρωτεΐνη του ιού, με σκοπό να αντιγράφει συνεχώς τον εαυτό της για να αποτελέσει δήθεν κάτι σαν «αντίσωμα», αν και όταν κάποιος προσβληθεί όντως από τον ιό), αυτό που κάνει το RNA του ενζύμου της μεταγραφάσης του ιού (του γενετικά τροποποιημένου οργανισμού τον οποίο περιέχει το εμβόλιμο γενετικά τροποποιημένο σκεύασμα) είναι να κόβει στη μέση το ανθρώπινο DΝΑ και να κολλά (να μεταγράφει) το RΝΑ του ιού πάνω του (πάνω στο DNA του κυττάρου) εν είδη «copy – paste».

 Οπότε, το γενετικά τροποποιημένο RΝΑ του κορωνοϊού (που εμβάλλεται με την ένεση) αρχίζει να συντίθεται και να συνυφαίνεται (να ράβεται) στο DΝΑ του κυττάρου, πολλαπλασιαζόμενο δια αντιγραφής μέσα στο κύτταρο, χρησιμοποιώντας την γονιδιακή υπόσταση του κυττάρου (το DNA του) για την δική του ύπαρξη.


Πρόκειται πια για ένα «καινούργιο» γονιδιακά τροποποιημένο κύτταρο, κάτι που σημαίνει πως σαν μας ρίξουν τον Κ-20 τον χειμώνα του 2021, ή σαν έρθει ξανά από μόνος του ένας φυσικός κορωνοϊός, τότε θα μπορούσε και πάλι εύλογα να υποτεθεί ότι, ένας άλλος στόχος του ζωντανού πειράματος που διενεργείται πάνω μας και εν αγνοία μας είναι να δουν τα αποτελέσματα της αντίδρασης του ανοσοποιητικού μας συστήματος κατά την μεγιστοποίηση της προσβολής (ADE) μέσω των Τ-λεμφοκυττάρων (δολοφόνων) του οργανισμού μας. 

Τα λεμφοκύτταρα-δολοφόνοι (οι στρατιώτες του ανοσοποιητικού μας συστήματος) θα εκλαμβάνουν τα γενετικά πλέον τροποποιημένα κύτταρα των οργάνων μας (λόγω των εμβολίων και της διαδικασίας της αντίστροφης μεταγραφάσης) σαν ξένα κύτταρα-εισβολείς και θα τους επιτίθενται μετά μανίας.

 O Δρ. Doug Corrigan, αφού μελέτησε τα αποτελέσματα καινούργιων ερευνών που αποδεικνύουν ότι το RNA του SARS-CoV-2 μπορεί να μεταγραφεί αντίστροφα εντός του ανθρώπινου γονιδιώματος (του DNA), δήλωσε:

«Λοιπόν, μια καινούργια μελέτη επιστημόνων του ΜΙΤ και του Χάρβαρντ δείχνει το αυτονόητο ότι, τμήματα του RNA του ίδιου του φυσικού κορωνοϊού καθίστανται (μέσω του ενζύμου της μεταγραφάσης) μόνιμα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου DNA. 

Αυτό το εντελώς φυσιολογικό και αυτονόητο γεγονός που αφορά την συμβιωτική φύση της τριαδικής ύπαρξής μας ανάμεσα στο καλό και το κακό (εφόσον συνεχίζουμε να θεωρούμε τον ιό σαν «κακό») δεν μπορούσε μέχρι πρόσφατα και λόγω αθεΐας να γίνει κατανοητό, λόγω ακριβώς της άγνοιας που επικρατεί σε σχέση με την τριαδικότητα της ύπαρξής μας και την εσφαλμένη αντίληψη του κακού σαν μιας δεύτερης ύπαρξης, αντί σαν έλλειψης του καλού, πάντα εντός της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΗΣ τριαδικά ενιαίας ύπαρξης μας.


Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι δεν μπορούμε να υπάρξουμε χωρίς τους ιούς, δηλαδή χωρίς αυτό που αποκαλούμε «κακό», με την μόνη λύση κατά της οποιαδήποτε βλάβης εναντίον μας να είναι το να καταλάβουμε επιτέλους μέσα στα κεφάλια μας το αυτονόητο ότι, το κακό αποτελεί έλλειψη του καλού και όχι το αντίθετο του καλού, έτσι ώστε να ενεργήσουμε με ενιαία τριαδικό, ολιστικό τρόπο, δηλαδή γεμίζοντας την έλλειψη με καλό (με φως), αντί να προσπαθούμε μάταια να εξοντώσουμε το «κακό», ή να αλλάζουμε συνεχώς την γονιδιακή βάση μας, όπως κάνουμε τώρα.


Όλα αυτά αποτελούν ήδη άκρατους παραλογισμούς και διαστροφές του παρελθόντος, μια κι αυτό που θα προκύψει πολύ σύντομα σαν μέλλον από όλη αυτή την απάτη της «πανδημίας» δεν θα είναι αυτό που σχεδιάζουν οι αντίχριστοι χειριστές του ιατρικού κοινωνικού πειράματος, αλλά μια νέα διευρυμένη συνειδησιακή αντίληψη με Μπούσουλα (υπερβαίνοντα Νου κοσμολογικής αναφοράς) τον Χριστό.

 Για όσους θα έχουν μείνει, θα είναι μια παλιγγενεσία, μια συνταρακτική και συγκλονιστική επιστροφή στον Χριστό. Βέβαια, ουδέν κακόν αμιγές καλού. Ένα καλό που θα βγει από αυτή την πρωτοφανή «πανδημία» είναι π.χ., το ότι δεν θα δολοφονούνται πια ανεξέλεγκτα εκατομμύρια άνθρωποι μέσω χημικών «θεραπειών», γνωστών σαν «χημειοθεραπείες».

Η ίδια αυτή υπαρξιακά εσφαλμένη αντίληψη για την σχέση καλού και κακού προσπαθεί σήμερα να μας πείσει ότι τμήματα του RNA της πρωτεΐνης (της ακίδας του γενετικά τροποποιημένου οργανισμού-ιού που περιέχει το εμβόλιμο σκεύασμα) «δεν» θα μπορούσαν δήθεν να καταστούν κι αυτά μέσω της φυσιολογικής διαδικασίας μόνιμα μέρη του ανθρώπινου γονιδιώματος (DNA). 

Ενάντια λοιπόν στο ρεύμα του τρέχοντος βιολογικού δόγματος, οι ερευνητές αυτοί ανακάλυψαν ότι όντως τα γενετικά τμήματα του συνθετικού Ρετροϊού (ιού-RNA) που εμβάλλεται στο αίμα με τα ούτω καλούμενα «εμβόλια» καταλήγουν κι αυτά πολύ φυσιολογικά στο ανθρώπινο συμβιωτικό γονιδίωμα μας, τροποποιώντας το γενετικά με όλα τα συνεπακόλουθα.


Η εμπορική καταχώρηση SEC της BioNTech (στο «εμβόλιο» της Pfizer χρησιμοποιείται η τεχνολογία mRNA της BioNTech) είναι εξίσου ξεκάθαρη, αναφέροντας στην σελίδα 21:


«Αν και πρόκειται να καταχωρήσουμε αιτήσεις στις ΗΠΑ και την ΕΕ για Βιολογικές Άδειες (BLAs[2]) που αφορούν τα υποψήφια προϊόντα μας, τα οποία βασίζονται στην τεχνολογία mRNA, και με δεδομένο ότι, τα φαρμακευτικά σκευάσματα που αφορούν θεραπείες mRNA (δηλαδή τα «εμβόλια») κατατάσσονται ήδη από την FDA και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων σαν σκευάσματα γονιδιακής θεραπείας, εντούτοις, άλλοι αρμόδιοι οργανισμοί σε άλλες επικράτειες (εκτός ΗΠΑ και ΕΕ) μπορεί να θεωρήσουν τα υποψήφια προϊόντα μας, τα οποία βασίζονται στην τεχνολογία mRNA, σαν νέα φαρμακευτικά σκευάσματα και όχι σαν βιολογικά φαρμακευτικά σκευάσματα, ή φαρμακευτικά σκευάσματα γονιδιακής θεραπείας, απαιτώντας διαφορετικές εμπορικές καταχωρήσεις».


Επομένως, οι ίδιοι οι κατασκευαστές και χειριστές του πειράματος παραδέχονται ότι στις ΗΠΑ και την ΕΕ, οι θεραπείες mRNA κατατάσσονται στην κατηγορία των «φαρμακευτικών σκευασμάτων γονιδιακής θεραπείας».

 Ξανά, η όλη προσπάθεια είναι να καταδειχθεί ότι η θεραπεία mRNA «δεν» προκαλεί μόνιμη αλλοίωση του DNA (όταν στην πραγματικότητα προκαλεί). 

Στην σελίδα 35 της καταχώρησης SEC της BioNTech, επιχειρούν να επεξηγήσουν περαιτέρω την κατ’ ισχυρισμό διαφορά ανάμεσα σε άλλες μη αναστρέψιμες γονιδιακές θεραπείες και την γονιδιακή θεραπεία mRNA (τα «εμβόλια»):

«Έχουν υπάρξει λίγες εγκρίσεις προϊόντων γονιδιακής θεραπείας στις ΗΠΑ και άλλες επικράτειες, και έχουν στοιχειοθετηθεί σημαντικές παρενέργειες σχετικά με τις δοκιμές και την χρήση τους. 

Τα προϊόντα γονιδιακής θεραπείας έχουν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία νέου DNA και την δυνητική μη αναστρέψιμη αλλαγή του DNA του κυττάρου. 

Σε αντίθεση, είναι απίθανο η τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιείται στα «εμβόλια» να εισέλθει στον πυρήνα, να ενσωματωθεί στο κυτταρικό DNA, ή να επιφέρει καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις όποιες μόνιμες αλλαγές στο κυτταρικό DNA. 

Επομένως, αναμένουμε ότι τα υποψήφια προϊόντα μας θα έχουν ένα διαφορετικό προφίλ δυνητικών παρενεργειών σε σχέση με τις γονιδιακές θεραπείες, λόγω του ότι δεν παρουσιάζουν κινδύνους που αφορούν την μη αναστρέψιμη αλλαγή του DNA των κυττάρων».


Το θέμα εδώ για τον καθένα είναι αν πιστεύει η όχι πως όλη αυτή η φρενίτιδα και όλα αυτά τα τρισεκατομμύρια που ξοδεύτηκαν για την δήθεν «πανδημία» ήταν όντως από αγάπη, για την προστασία του κόσμου από ένα ιό (για να ζήσουν όλοι πάνω από 100 χρόνια με άδεια ταμεία παντού), ή αν ήταν για γενετικό πειραματισμό.


Πειρατική Παρείσφρηση στο Λογισμικό της Ζωής


Εδώ και χρόνια, εταιρικοί αξιωματούχοι και επιστήμονες εξοικειωμένοι με την τεχνολογία mRNA αναφέρονται σ’ αυτή τη νέα τεχνολογία αποκαλώντας την «γονιδιακή θεραπεία». Στην πλατφόρμα TED (Technology-Entertainment-Design) υπάρχει διαθέσιμη οπτικογραφημένη ομιλία του Δρ. Τάλ Ζακς , πρώτου ιατρικού λειτουργού της Μοντέρνα, η οποία δόθηκε το 2017, περισσότερο από δύο χρόνια πριν τον Κ-19.


Στην ομιλία αυτή, επισημαίνει ότι, εργάζονταν ήδη από τότε πάνω σε μια σειρά εμβολίων, συμπεριλαμβανομένου ενός εμβολίου mRNA για την γρίπη, καθώς και πάνω σε εξατομικευμένα εμβόλια κατά του καρκίνου, βασισμένα στην γενετική αλληλουχία του όγκου του ασθενούς, τονίζοντας ότι αυτό το εμβόλιο δεν θα επενεργούσε όπως το οποιοδήποτε εμβόλια που δημιουργήθηκε ποτέ.


«Ζούσαμε αυτή την πρωτοφανή ψηφιακή επιστημονική επανάσταση, και βρίσκομαι σήμερα εδώ ενώπιον σας για να σας πω ότι αυτό που κάνουμε στην πραγματικότητα είναι να παρεισφρέουμε πειρατικά (σαν πειρατές) στο λογισμικό της ζωής, καθώς κι ότι αυτό είναι κάτι που αλλάζει τον τρόπο σκέψης μας όσο αφορά την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ασθενειών», είπε ο Ζακς.


«Σε κάθε κύτταρο, υπάρχει αυτό το πράγμα που το λένε αγγελιαφόρο RNA (mRNA), το οποίο μεταφέρει την ζωτική πληροφορία από το DNA των γονιδίων μας στην πρωτεΐνη, η οποία είναι στην πραγματικότητα το υλικό από το οποίο είμαστε όλοι φτιαγμένοι.

 Η ζωτική πληροφορία είναι αυτή που καθορίζει το τι θα κάνει στην πραγματικότητα το κύτταρο. Δηλαδή, θεωρούμε την πρωτεΐνη σαν ένα λειτουργικό σύστημα (ένα λογισμικό)…. 

Επομένως, αν ήμασταν σε θέση να την αλλάξουμε…, αν μπορούσαμε να εμβάλουμε ή να αλλάξουμε μια σειρά από γενετικούς πρωτεϊνικούς κώδικες, αποδεικνύεται πως αυτό έχει κοσμογονικές συνέπειες πάνω σε όλα, από την απλή γρίπη μέχρι τον καρκίνο»…


«Φανταστείτε αν αντί να δίνουμε στον ασθενή την πρωτεΐνη ενός ιού, του δίναμε τις οδηγίες (την πληροφορία) του πώς να την δημιουργήσει μόνος του, δηλαδή πώς το σώμα του να παράγει το δικό του εμβόλιο», είπε…


Όντως κοσμογονική πρόοδος, αλλά πάντοτε με βάση τις πληροφορίες του αντίχριστου πειρατή-γενετιστή (χειριστή του πειράματος), κάτι που εγείρει θέμα πίστης και εμπιστοσύνης, μια και οι οδηγίες (η πληροφορία) που θα δίνει αυτός στην πρωτεΐνη του ιού (στην ακίδα του) μπορεί να είναι τέτοιες ώστε τα σώμα του ασθενούς να παράγει κατ’ εντολή «εμβόλιο» θανάτου, αντί ίασης. Δηλαδή, η ίδια τεχνολογία μπορεί να λειτουργήσει και ανάποδα, δημιουργώντας π.χ., καρκίνους, αντί να τους θεραπεύει, με στόχο π.χ., μια παγκόσμια πράσινη ατζέντα για τους λίγους. 

Πρόοδος, αλλά από τη στιγμή που κάποιος αποκτήσει τον γενετικό έλεγχο της ανθρωπότητας, τότε αυτός καθορίζει τα πάντα, χωρίς να υπάρχει πια ελευθερία, δικαιώματα, θρησκείες, κλπ. Γίνεται αυτός θεός αντί και στη θέση του Θεού (ο Αντίχριστος).


Ατζέντα Μετανθρωπισμού


Σε συνεντεύξεις του ο Μίκλος Λούκατς Ντε Περένι, Καθηγητής Έρευνας για την πολιτική της Επιστήμης και της Τεχνολογίας στο Περουβιανό Πανεπιστήμιο Σαν Μαρτίν Ντε Πορρές προειδοποιεί ότι:

«Ο μετανθρωπισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ατζέντας της Μεγάλης Οικονομικής Επανεκκίνησης και της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, οι οποίες εκτυλίσσονται με φρενήρεις ρυθμούς κάτω από το πρόσχημα της «πανδημίας» του Κ-19. 

«Η πανδημία του Κ-19 αποτελεί κατασκεύασμα των παγκόσμιων Ελίτ σαν μέρος ενός σχεδίου που σκοπό έχει την παγκόσμια προώθηση του μετανθρωπισμού – δηλαδή κυριολεκτικά της συγχώνευσης ανθρωπίνων όντων με την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης - σε μια προσπάθεια αλλαγής της ίδιας της ανθρώπινης φύσης και την δημιουργία ενός υπερφυσικού όντος πάνω σε ένα επίγειο Παράδεισο», προειδοποιεί.


Κατ’ ακρίβεια, ανίκανοι να βρουν τον Θεό στο CERN και αλλού, οι αντίχριστοι χειριστές του ιατρικού κοινωνικού πειράματος πηγαίνουν διεστραμμένα από πίσω. Δηλαδή, επιχειρούν συνθετική αλλοίωση της δυαδικής βάσης της φυσιολογικής Τριαδικότητας μέσω του RNA (που αποτελεί το έτερο ήμισυ του DNA στην ενιαία τριαδική ανθρώπινη ύπαρξη)[3] με απώτερο σκοπό την φυσική αδυνατότητα της «κατάργησης» του θανάτου και της επίτευξης της αθανασίας.

 Κάτι τέτοιο αποτελεί βλασφημία που δεν συγχωρείται, δηλαδή που δεν χωρεί μαζί με το Άγιο Πνεύμα του Θεού, καθότι επιχειρεί αντικατάσταση του ίδιου του Αγίου Πνεύματος του Θεού, κάτι το εντελώς και παντελώς φυσικώς αδύνατον. 

Ανοίγει το κουτί της Πανδώρας, γι αυτό και ο Θεός επιτρέπει την έλευση πρωτοφανούς παγκόσμιου πολέμου που δεν ξανάγινε ποτέ. Είναι ο γνωστός Αρμαγεδδών που ξεκινά από την Τουρκία και έχει εμάς τους Έλληνες στο επίκεντρο, μαζί με την υπόλοιπη Ορθοδοξία και κυρίως την Ρωσία.

Μόνο ο μεγάλος πόλεμος μπορεί να σταματήσει αυτό το βδέλυγμα της βλασφημίας του ούτω καλούμενου «εμβολιαστικού προγράμματος» που θέλει να υποχρεώσει ακόμα και τα παιδιά να υποστούν γονιδιακή «θεραπεία», με τις ευλογίες μάλιστα της Ελληνικής και Κυπριακής Διοικούσας Εκκλησίας, που αποτελείται από τους ίδιους Άννες και τους ίδιους Καϊάφες που σταύρωσαν τον Κύριο μας, Ιησού Χριστό, τον ίδιο τον Θεό στον άνθρωπο. 

Πρόκειται για σατανικούς αντίχριστους ρασοφόρους, στις προτροπές των οποίων πρέπει να κωφεύει ο κάθε ευσεβής Χριστιανός (ιδίως στην πονηρή προτροπή τους για εμβολιασμό, δηλαδή αλλαγή της γονιδιακής βάσης) και οι οποίοι θα καταδικαστούν από την αληθινή Ορθόδοξη Εκκλησία μετά τον μεγάλο πόλεμο που είναι στην γωνία.

Είναι σαν ο ίδιος ο Χριστός να καταργεί το άντρο της ακολασίας του Αντίχριστου που παρουσιάζεται σαν Εκκλησία, χωρίς να έχει καμία απολύτως σχέση με το ευσεβές πλήρωμά της

Η ασεβής Διοικούσα Εκκλησία θα πέσει σαν άστρο από τον ουρανό και θα εξαφανιστεί μέσα στο βδέλυγμά της.

 Έχει προνοήσει και γι’ αυτό ο Θεός αφήνοντας την Διοικούσα Εκκλησία (άντρο του Αντίχριστου με έδρα το Βατικανό και τσιράκια πολλούς, ούτω καλούμενους Έλληνες ορθόδοξους ρασοφόρους) να διασύρεται από μόνη της στο έσχατο άκρο της ανυποληψίας και της κοροϊδίας, ακριβώς για να μην την ακούει ο λαός που έχει το κριτήριο να διακρίνει ποιοι είναι οι ευσεβείς μάρτυρες Ιεράρχες και ποιοι οι ιερείς που τους υπακούν.

«Αυτό το εφιαλτικό δυστοπικό σενάριο δεν αποτελεί πια υλικό επιστημονικής φαντασίας αλλά αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρούμενης μετά-«πανδημίας» Μεγάλης Οικονομικής Επανεκκίνησης, ανέφερε ο Δρ. Μίκλος Λούκατς Ντε Περένι σε ένα πρόσφατο συνέδριο για τον Κ-19.

 Και όντως, στο μέτρο που η εφαρμογή της μετανθρωπιστικής ατζέντας είναι εφικτή, αυτή απαιτεί την συγκέντρωση πολιτικής εξουσίας και οικονομικής δύναμης στα χέρια μιας παγκόσμιας Ελίτ, καθώς και την εξάρτηση των λαών στο Κράτος», είπε ο Λούκατς.


Βλέπουμε ήδη την εξάρτηση αυτή μέσω της κομμουνιστικής πρακτικής του Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ) και των Εθνικών Σχεδίων Υγείας (ΓΕΣΥ για την Κύπρο), τα οποία, αν και βοηθούν προς το παρόν τον κόσμο, εντούτοις δεν έχουν γίνει με σκοπό την ανθρώπινη ευημερία και υγεία, αλλά την συγκέντρωση της εξουσίας και του πλούτου προς εφαρμογή της μετανθρωπιστικής ατζέντας. 

Όταν δε επιτευχθεί ο στόχος, θα έχουν εξαθλιώσει και υποδουλώσει τον κόσμο στην αρρώστια και τον θάνατο. Γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρήσει κανείς πάση θυσία την φυσική γονιδιακή ελευθερία του, απορρίπτοντας με βδελυγμία τα αντίχριστα γενετικά σκευάσματα εν είδη «εμβολίων».


«Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος της Μεγάλης Οικονομικής Επανεκκίνησης που προωθείται υπό το πρόσχημα του Κ-19 από τον Γερμανό Εωσφοριστή οικονομολόγο Κλάους Σβαχ, Εκτελεστικό Διευθυντή και ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, μαζί με τους δισεκατομμυριούχους δήθεν «φιλάνθρωπους» Τζωρτζ Σόρος και Μπιλ Γκέητς, καθώς και άλλους ιδιοκτήτες, διευθυντές και μετόχους της Τεχνολογίας Αιχμής (Big Tech), της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας (Big Pharma) και των Διεθνών Τραπεζιτών (Big Finance), οι οποίοι συναντιούνται στα καταφύγια-ησυχαστήρια του Νταβός στην Ελβετία», διατείνεται ο Λούκατς.

Αλλά, να μην ανησυχούν όσοι έχουν λάβει εν αγνοία τους τα γενετικά σκευάσματα. Να κοινωνούν κάθε Κυριακή από ευσεβείς ιερείς (που δεν κάνουν υπακοή στην ασεβή Διοικούσα Εκκλησία) το αίμα και το σώμα του Χριστού σε μικρές και ταπεινές Εκκλησίες, να προσεύχονται αδιάλειπτα και να μετανοούν συνεχώς και, ακριβώς αυτό το αίμα του Κυρίου δεν θα επιτρέψει την όποια γενετική αλλοίωση στο σώμα και πάλι του Κυρίου, που με την Θεία Κοινωνία είναι το δικό τους φυσικό σώμα. 

Είναι η μόνη και η καλύτερη μέθοδος αντιστροφής του αντίχριστου βδελύγματος της βλασφημίας. 

Επίσης, οι ανεμβολίαστοι να κοινωνούν και στη θέση άλλων εμβολιασμένων που δεν μπορούν ή δεν έχουν επίγνωση της θαυματουργικής δύναμης της Θείας Κοινωνίας, απλώς λέγοντας «Κύριε λαμβάνω το αίμα και το σώμα σου στο όνομα του/της τάδε και Σε παρακαλώ αντίστρεψε την όποια νοσηρή επίδραση του δηλητηρίου πάνω του/της». Και να είναι σίγουρος ότι εφόσον παραμένει στην αγάπη του Θεού, οτιδήποτε ζητά γίνεται.


Ο εν Κωσταντινουπόλῃ Μυστικός Μοναχός Ησύχιος



[1] The Securities and Exchange Commission (SEC) requires public companies, certain company insiders, and broker-dealers to file periodic financial statements and other disclosures. Finance professionals and investors rely on SEC filings to make informed decisions when evaluating whether to invest in a company.


[2] A Biologics License Application (BLA) is submitted to the Food and Drug Administration (FDA) to obtain permission for distribution of a biologic product across the states. It is regulated under 21 CFR 600-680. A BLA can be submitted by an applicant who is responsible for the safety and efficacy of the product.


[3] Η Πυθαγόρεια Τριαδικότητα βασίζεται στο ότι υπάρχουν πάντα δύο όψεις του ΕΝΟΣ και ΜΟΝΟΥ. Π.χ., Νους που σκέφτεται (που κοιτάζει) και Καρδία που αισθάνεται (που βλέπει) αυτό που σκέφτεται ο νους στην ενιαία και αδιαχώριστη Τριάδα των 2 σε 1 (δεν υπάρχουν ποτέ δύο νόες παρά ένας νους σε δύο). Το DNA είναι σαν την όραση που κοιτάζει από τον νου και το RNA είναι σαν το Φως που βλέπει και κατανοεί αυτό που κοιτάζει το DNA. Μέσω του RNA, αυτοί οι Αντίχριστοι βέβηλοι επιχειρούν να κάνουν τον νου να βλέπει τα αίσχη που θα του προβάλλουν.


2 σχόλια:

  1. Σου λέει ο Μπίλης: Αφού συνήθισαν με τα Windows και όλη η ζωή τους εξαρτάται από την ψηφιακή τεχνολογία, καιρός είναι να περάσει αυτή η τεχνολογία και μέσα τους και στο τέλος τους τραβάμε και τη σφραγίδα του οξαποδώ και ξοφλήσαμε τα γραμμάτια που του χρωστάμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συνοψις όλων όσων κατα καιρούς έχουν λεχθεί περι τών κατ'ευφημισμόν λεγομένων εμβολίων, είναι αυτό τό τόσο εμπεριστατωμένο άρθρο καί ακόμα περισσότερο.
    Εξαιρετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή