Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

«ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ...» ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ...


ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ «ΕΙΔΙΚΩΝ»  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ


Φωτό αρχείου από διαβεβαιώσεις Μαγιορκίνη ότι τα σχολεία είναι ασφαλή… Τώρα θέλει εμβολιασμό των μαθητών


Μιλώντας σττον ΣΚΑΪ, ο κ. Μαγιορκίνης αναφέρθηκε στη μετάλλαξη Δ για την επικινδυνότητα της και την αυξημένη η διεισδυτικότητα του στελέχους Δέλτα σε σχέση με το βρετανικό στέλεχος Α

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν η παραλλαγή Δ χτυπάει στη Βρετανία και εμβολιασμένους που νοσούν πιο ήπια, ή η νόσηση από αυτή την παραλλαγή είναι πιο ήπια ούτως ή άλλως, ο Μαγιορκίνης απαντά:

Δεν έχουμε στοιχεία πόσο βαριά είναι η νόσηση από αυτή την παραλλαγή, είναι μικροί οι αριθμοί αυτή τη στιγμή και στο ΗΒ και στο Ισραήλ, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εμβολιασμένοι προστατεύονται και στο να μολυνθούνε και στο να καταλήξουν στο νοσοκομείο, το κομμάτι είναι κυρίως ανεμβολίαστο της νεολαίας και γι΄αυτό βλέπουμε μικρό αριθμό που καταλήγουν στα νοσοκομεία… και σε μας οι νέοι που δεν έχουν εμβολιαστεί είναι το μεγαλύτερο κομμάτι και πρέπει να επισπεύσουμε τους εμβολιασμούς… κ.λπ

Δεν έχετε στοιχεία, κύριε Μαγιορκίνη; Να σας δώσουμε εμείς. Άρθρο της Guardian: Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι που τώρα πεθαίνουν με τον Covid στην Αγγλία είχαν εμβολιαστεί.

Οι δυο αρθρογράφοι David Spiegelhalter και Anthony Masters που Ο David Spiegelhalter είναι πρόεδρος του Κέντρου Κινδύνων και Αποδείξεων στο Winton στο Cambridge και πρεσβευτής στατιστικών στη Βασιλική Στατιστική Εταιρεία, αντιστοίχως προσπαθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα και να καταλήξουν λέγοντας, “καλύτερα να βλέπουμε τη δροσερή ανάλυση από τους αναλυτές, αντί να την παίρνουμε καυτά από τα κοινωνικά και άλλα μέσα”.

 Ουπς, το είπε και ο Μόσιαλος αυτό, ζητώντας να γίνει και ειδικό σεμινάριο στα σχολεία!

«Θα μπορούσε να ακούγεται ανησυχητικό ότι η πλειονότητα των ανθρώπων που πεθαίνουν στην Αγγλία με την πλέον κυρίαρχη παραλλαγή Delta (B.1.617.2) έχουν εμβολιαστεί. Αυτό σημαίνει ότι τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά; 

Καθόλου, είναι αυτό που θα περιμέναμε από ένα αποτελεσματικό αλλά ατελές εμβόλιο, ένα προφίλ κινδύνου που ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό από την ηλικία και τον τρόπο με τον οποίο τα εμβόλια έχουν διατεθεί», αναφέρει το άρθρο.

«Σκεφτείτε τον υποθετικό κόσμο όπου απολύτως όλοι είχαν λάβει ένα λιγότερο από τέλειο εμβόλιο. Αν και το ποσοστό θανάτου θα ήταν χαμηλό, όλοι όσοι πέθαναν θα είχαν εμβολιαστεί πλήρως».

Κι επειδή όλη η περαιτέρω εξήγηση μοιάζει με ρητορικό παίγνιο μετά μπόλικης στατιστικής ευφυολογίας, μπορείτε να διαβάσετε μόνοι σας το άρθρο, και να το δώσετε και στον Μαγιορκίνη να κάνει τη δική του cool ανάλυση.

Εμείς θα μείνουμε στα hot σημεία: Ανεξαρτήτως ηλικιών, συνεχίζουν κάποιοι να νοσούν, να νοσηλεύονται ή να πεθαίνουν παρότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Άρα το τσιτάτο “το εμβόλιο μας βοηθάει να μην νοσήσουμε σοβαρά” ΔΕΝ στέκει. 

Θανάτους στους νέους που δεν έχουν εμβολιαστεί από τη μετάλλαξη Δ έχουμε; Είναι φονική αυτή η μετάλλαξη προς τα παιδιά και τους νέους; Ιδού το ερώτημα. Γιατί πριν λίγες μέρες πέθανε 13χρονος λίγο μετά τον εμβολιασμό του.

Ο θάνατος του COVID-19 μετά τον εμβολιασμό είναι σπάνιος. Τώρα συνέβη τουλάχιστον 3 φορές στο νομό του San Diego αναφέρει δημοσίευμα.

Το CDC αναφέρει ότι περίπου 4.100 άτομα έχουν νοσηλευτεί ή πεθάνει με Covid μετά τον εμβολιασμό τους.

Πάρτε και κάντε όσες cool αναλύσεις θέλετε, μόνο μην λέτε “δεν έχουμε στοιχεία”.
Στο “μάτι” από τώρα οι μαθητές που θα δίνουν του χρόνου πανελλήνιες

Σχετικά με το ενδεχόμενο εμβολιασμού των εφήβων στην χώρα μας δήλωσε πως ίσως προχωρήσουμε σε αυτό με βάση τις ηλικιακές ομάδες. 

«Ίσως δούμε πρώτα τις ηλικίες που είναι πιο κοντά στις πανελλήνιες ώστε να μην έχουν προβλήματα του χρόνου στην πρόοδό τους. Σε κάθε περίπτωση θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα που βλέπουμε στις άλλες χώρες και την εξέλιξη της πανδημίας».

Είστε σίγουροι ότι “βλέπετε” όλα τα αποτελέσματα στις άλλες χώρες, ή έχετε επιλεκτική όραση;

Κι έτσι μάθαμε ότι το επιτραπέζιο παιγνίδι πανδημία, είναι αποφασισμένο να παίζεται και μέχρι του χρόνου τέτοια εποχήηη… Όχι τίποτα άλλο, αλλά είχαμε κι έναν άλλον ψευταρά που μιλούσε για εμβόλια και τελευταίο μίλι! 

Δεν ρώταγε τον Μαγιορκίνη καλύτερα; Ή ακόμα καλύτερα τον Μπιλ Γκέιτς που μιλάει για 2023; Ή την Ούρσουλα, τη φίλη του, που παραγγέλνει εμβόλια για 5 φορές τον πληθυσμό της Ευρώπης;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου