Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ...ΘΑ ΠΡΟΦΘΑΣΟΥΝ;


EΡΧΕΤΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ…

ΒΙΝΤΕΟ




Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Μιλαμε για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ..Το εμβόλιο για την Γριπη των χοίρων το σταμάτησαν για 25 θανατους ..Στην Ε.Ε έχουμε 15.000 θανάτους!!!

Μεταλλάξεις ΔΕΛΤΑ ΧΙ ΨΙ…και ξανα ΜΑΝΤΡΩΜΑ….Στοχος οι νεαρές ηλικίες κυρίως τα παιδιά μας.Ολοι για το ΤΡΥΠΗΜΑ!! Για την σκλαβοποίηση μας για τον πλήρη ελεγχο μας και την ΜΕΙΩΣΗ πληθυσμού..

Ειναι το τελευταίο Καλοκαίρι με Ελευθερία..Μετα μονο με αγώνα θα μπορέσεις να ελευθερωθείς..Οι μάσκες θα επανέλθουν.Είναι το σήμα του Σκλάβου είναι το αξεσουάρ της Υποταγής…

Αξιοσημείωτο ειναι ότι ανέκαθεν όταν υπήρχαν κάποιες σοβαρές παρενέργειες ενός φαρμάκου γινόταν αμέσως η διακοπή χορήγησης του Παγκοσμίως! 

Εδώ με 15.000 θανάτους ΕΠΙΣΗΜΑ στην Ευρώπη εξαιτίας των παρενεργειών (1.350.000) των εμβολίων ούτε λόγος! Στο εμβόλιο για την γρίπη των Χοίρων με 25 νεκρούς απαγορεύτηκε η κυκλοφορία του εδώ κάνουν Τουμπεκί;;

 Πως εξηγείται αυτή η υποχρεωτικότητα με 15 χιλιάδες Θανάτους στην Ευρώπη;

Ανεπίσημα οι Θάνατοι και οι Παρενέργειες προσεγγίζουν Χ 8 φορές την Βάση Δεδομένων..Καθημερινά μας αποκρύπτουν τα περιστατικά και ελάχιστα στέλνουν σε αυτή.

Το οτι τα σκευάσματα φυλάσσονται απο Αστυνομία και Στρατό και δεν είναι στα ραφεία των φαρμακείων με τις λεπτομέρειες για τα συστατικά που περιέχουν ειναι ξεκάθαρο οτι πρόκειται για ΒΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ Μαζικης εξολόθρευσης.

H Λυσσα που τους διακατέχει να σε τρυπήσουν και το ολο σκηνικό βρωμάει απο παντου ..Οπου εχει χαμηλά ποσοστά εμβολιασμένων απειλούν με Φυλάκιση -lockdown…και εμφανίζεται η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ ΧΙ ΨΙ!!

Moνο ΨΥΧΙΚΑ ανώμαλοι μπορούν να εφαρμόζουν αυτα τα Παρανοϊκά σχέδια Γενετικής Τροποποίησης του ανθρώπου..Σχεδιάζουν και εκτελουν τα πειθήνια οργανα της Παγκόσμιας Ελιτ οπως και η ΚΟΥΛΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μια άλλη Ζωή ενα άλλο μέλλον για την ανθρωπότητα και παρεμβαίνουν στο Εργο του Δημιουργού..

Ξεκίνησαν με την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος..Με τις τοξίνες τους μαγνητικούς κρυστάλλους τα χημικά τους στα σκευάσματα που τα παρουσιάζουν ως φάρμακα θέλουν να μας υποτάξουν να γίνουμε εργαλεία-σκλάβοι στα χερια τους..

Διεξάγεται Παγκόσμιος Πόλεμος ..ΟΧΙ με ΟΠΛΑ που ξεραμε αλλα με ΟΠΛΑ την Πληρωμένη Τηλεόραση και τους Εμβολιασμούς..

Δεν ακούγονται πυροβολισμοί τους έχουν αντικαταστήσει με τις αθόρυβες σύριγγες και τα δηλητηριώδη σκευάσματα τους και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ μέσα σε ένα μήνα έως και τρία χρόνια…ανάλογα με τις δοσολογίες που έχουν καθορίσει οι εντολοδόχοι Πολιτικοί οι πληρωμένοι Ψευδοεπιστήμονες, τα πληρωμένα Μέσα Τρομοκράτησης και τα Δημοσιογραφικά στηρίγματα σε αυτά. 

Μαζί με όλους τους Τηλεπαπαγάλους και τα Ψυχο-ανώμαλα μυαλά τους.

Ο ιός και οι μεταλλάξεις τους ειναι τα νεα μεσα Διακυβέρνησης των Ψυχοπαθών της Κουλο-Κυβερνησης!!

 Ειναι τα μεσα για να σου κλέψουν τη Ζωη που ειχες και να στην κάνει ανω κατω σε Οικονομικό Πολιτικό Κοινωνικό επιπεδο και να σε μετατρέψουν σε Σκλάβο που θα σε πεθαίνουν με ενα κουμπί οταν αυτα τα Καθάρματα θέλουν.

Έχουμε πόλεμο Μαζικού ελέγχου και εξόντωσης πληθυσμού..Η εξολόθρευση γίνεται για πρώτη φορά Παγκόσμια με αυτο το τρόπο που παρουσιάζεται ως “ελευθερία” ως Σωτηρία και οι Εγκληματίες ως Σωτήρες…Η “ελευθερία” δεν χαρίστηκε ποτέ οπως εδω με δωρεάν δηθεν εμβόλια..Η Ελευθέρια κατακτιέται με αγώνες..


Υ.Γ…ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Δρ. Η CARRIE MADEJ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΜΕ 25 ΘΑΝΑΤΟΥΣ!! ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 15.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ 1.500.000 ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου