Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΩΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ) ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ EMP, ΗΛΕΚΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ…WW III



     
Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος άρχισε πριν από ένα χρόνο με βιολογική επίθεση σε όλο τον πλανήτη…αυτό που περιμένουμε τώρα είναι μια επίθεση από το βαθύ κράτος το Deep State, από τους αντίχριστους είναι μια επίθεση EMP στο ηλεκτρικό δίκτυο… (διάχυση ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, με αποτέλεσμα να γίνει ολική διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.) 

 Ένας ηλεκτρομαγνητικός παλμός ή αλλιώς EMP είναι ένα αθόρυβο κύμα σοκ, ένα κύμα δηλαδή ηλεκτρικής ενέργειας που θα μπορούσε να καταστρέψει ολόκληρο το ηλεκτρικό δίκτυο. 

Με σιωπηλό τρόπο θα αχρηστεύσει κάθε ηλεκτρική συσκευή στο δρόμο του! Κάθε μπαταρία και ηλεκτρική συσκευή θα αχρηστευθεί. Οι διακόπτες κυκλωμάτων και τα προστατευτικά κύματος δεν θα λειτουργήσουν. preper

Όλη η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας θα κλείσει, γεγονός που με τη σειρά του θα επηρεάσει την ροή/παροχή του νερού

Οι δρόμοι θα είναι αποκλεισμένοι, θα ακινητοποιηθούν τα αυτοκίνητα, δεν θα λειτουργούν τηλέφωνα, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα κλπ, κανείς δεν θα μπορεί να ενημερώσει τους πολίτες… Τα αεροπλάνα θα πέφτουν από τον ουρανό.

Μετά έρχεται πανικός. Είναι ο σώζων εαυτό σωθείτο! Οι άνθρωποι κατευθύνονται προς τα καταστήματα για τρόφιμα, νερό, καύσιμα και είδη πρώτης ανάγκης με ποδήλατα και με τα πόδια. 

Δυστυχώς, χωρίς ρεύμα τα καταστήματα δεν θα είναι διαθέσιμα για αποδείξεις, τιμολόγια και επεξεργασία χρημάτων…ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΜ…αν έχετε μετρητά θα μπορέσετε να αγοράσετε τρόφιμα και φάρμακα τις επόμενες 2 μέρες, μετά δεν θα βρίσκετε τίποτα…

Ακολουθεί μαζική υστερία· αληθινή τρέλα καθώς αυξάνεται η πείνα, οι δολοφονίες αρχίζουν να φουντώνουν για τη διεκδίκηση πόρων. Η μαζική πείνα ξεκινά. Ο αριθμός των θανάτων θα αυξάνεται.

Θα γίνει προσπάθεια επιβολής στρατιωτικού νόμου και κατάσχεση των όπλων, θα δούμε παντού εμφύλιους πολέμους.

Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ, πριν 255 ΧΡΟΝΙΑ…ΠΡΟΕΙΠΕ: “ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΙΣΩ, ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙ ΘΑ ΣΩΖΕΙ ΕΚΑΤΟ ΨΥΧΕΣ…” ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ: “ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ” (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ).

Το 2013 ο Αντώνης Γρυπαίος έγραψε… «Τραγικό θα είναι το τέλος των πληθυσμών των πόλεων, όταν ξαφνικά τους βρίσκει καταιγισμός βομβών και πυραύλων, μέσα σε ένα αλλοπρόσαλλο πόλεμο, για την επικράτηση του ισχυροτέρου, όπου ισχύει ο νόμος της ζούγκλας, και ο άνθρωπος μεταβάλλεται σε άγριο θηρίο»

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ : «Οι πόλεις θα είναι πραγματικά φρικιαστικό θέαμα…θα μοιάζουν με τεράστιους πέτρινους τάφους…Θ’ αλλάξει πρόσωπο η γη, αγνώριστη θα γίνει, τίποτα απ’ ότι ξέρατε, το ίδιο δεν θα μείνει. ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ, ΧΑΡΑΔΡΕΣ Θ’ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝΕ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΤΕ, ΟΛΟΙ ΘΕ ΝΑ ΣΚΑΦΤΟΥΝΕ. ΞΕΧΑΣΤΕ Τ’ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΑΣ…»

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ : «Οι αγροί μολυσμένοι από τις τοξικές βροχές, λογω πυρηνικών και ταλαιπωρημένοι από ξηρασία δεν θα αποδίδουν καθόλου σοδειές με αποτέλεσμα χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια ζώων να πεθαίνουν, και οι άνθρωποι ανήμποροι να θάψουν όλα τα νεκρά ζώα, θα τα αφήσουν να σαπίζουν, δηλητηριάζοντας τον αέρα, στις πόλεις όχι μόνο η τροφή, η ιδιοκτησία, αλλά και οι ίδιοι άνθρωποι θα είναι κυνηγημένοι…»

Ο κανιβαλισμός θα γίνει ένα σύνηθες φαινόμενο. Τι άλλο θα δούμε; Θα δούμε…. Zompi…μην γελάτε, διαβάστε…CNN: Σχέδιο για επίθεση από ζόμπι έχει το αμερικανικό Πεντάγωνο…Το σχέδιο έχει την ονομασία CONOP 8888 Counter-Zombie Defense και στην πρώτη του σελίδα αναγράφεται ότι δεν πρόκειται για αστείο. Το εμβόλιο βοήθησε σε αυτό….

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΘΕΟΣ…

ΠΟΙΗΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ : «ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΩ ΤΗΝ ΓΗ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. ΤΑΦΟΙ δικοί τους θα γενούνε, τα σπίτια που οι άνθρωποι θεοποιούνε και πέταξαν έξω Εμένα τον Θεό, γιατί θέση δεν είχαν για Μένα μέσα σ’ αυτό.

 Ερείπια λοιπόν όλα θα γενούν, αφού τα θεμέλιά τους τα Παντοδύναμα Χέρια Μου δεν θα κρατούν. ΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ, Ο ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΎΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ…

ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΕΤΟΣ Θ’ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ από εδώ και μπρος, όλα τα αντισεισμικά κάτω θα σωριαστούνε, αφού οι δικοί τους ένοικοι Θεό δεν προσκυνούνε.»

Δεν μπορείτε ούτε να το διανοηθείτε, πόσο σκληρά και αποτρόπαια, θα είναι όσα θα δείτε, γι’ αυτό σας το ξαναλέω ψυχικά προετοιμαστείτε.

ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ : ( μήνυμα Ιησού Χριστού ) «Και ρωτάω ο Θεός σας, τι θα κάνετε το βιός σας; Που στύψατε τον κόσμο τούτο, για ν’ αυξήσετε τον πλούτο; Θα τα πάρετε μαζί σας; Παρέα εις την κόλασή σας; Μα ανόητοι και βλάκες, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες, κι αν στον τάφο σας θα μπούνε, πάλι εκεί θε να βρεθούνε.»

Αν σας έχω τρομάξει δεν απολογούμαι διότι αυτό επεδίωκα… να τρομάξουμε όλοι με αυτά που έρχονται και να γονατίσουμε, να κλάψουμε και να παρακαλέσουμε Τον Κύριο μας και θεό μας να μας συγχωρέσει…




1 σχόλιο:

  1. Λυπάμαι που το λέω αλλά πρέπει να υπάρχει πνευματική διαύγεια για να διακρίνεις την έννοια της λέξης μετάνοια, και δεν μιλώ για την βιωματική μετάνοια, οπότε εγώ νοιώθω ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό των νεοελλληνων αυτά που γράφεις gewkwn δεν τους αγγίζουν και ούτε πρόκειται να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους
    Ειλικρινά σου μιλώ έχω παγώσει μέσα μου και έχω μια απάθεια ας μου επιτραπεί η λέξη, μίλησα, μίλησα τίποτα, μόνο οι χριστιανοί που έχουν τα πνευματικά τους αυτιά ανοικτά μπορούν να κατανοήσουν τις σημερινές καταστάσεις, ξέρεις γιατί? Γιατί είναι προετοιμασμενοι εδώ και χρόνια για αυτές τις καταστάσεις
    Ευχαριστώ αδερφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή