Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ REINER FUELLMICH ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

 LUC MONTAGNIER:«ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΤΥΧΑΙΑ,  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ  ΓΟΝΙΔΙΟ ΜΑΣ ΧΑΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»

ΒΙΝΤΕΟ



Ο καθηγητής Luc Montagnier ομότιμος καθηγητής στο Institut Pasteur στο Παρίσι, διευθυντής ομότιμης έρευνας στο CNRS, o βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής για την ανακάλυψη του ιού του AIDS, μιλάει σε αυτό το βίντεο σε τηλεδιάσκεψη-συνέντευξη που του παίρνουν ο Reiner Fuellmich ο γνωστός Γερμανός δικηγόρος που έχει μηνύσει όλες τις κυβερνήσεις για την απάτη του κορωναϊού και οι συνεργάτες του της «Επιτροπής Κορωναϊού» που έχει οργανώσει.

Μιλάει για τις συνέπειες των "εμβολίων" mRNA τα οποία απειλούν την ζωή, με την ανάπτυξη ανθεκτικών μεταλλάξεων, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος ενσωμάτωσης ιικού RNA σ’ανθρώπινο γονιδίωμα και μετάδοσής του σε μελλοντικές γενιές!!!

Επισημαίνει ότι και οι βραχυπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες  δεν είναι οι κανονικές τοπικές αντιδράσεις που βρίσκουμε σε οποιοδήποτε εμβολιασμό, αλλά σοβαρές αντιδράσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του εμβολιαζόμενου, όπως αναφυλακτικό σοκ ή σοβαρές αλλεργίες ή αυτοάνοσα νοσήματα

Λέει επίσης ότι η παραγωγή αντισωμάτων που προκαλούνται από εμβολιασμό σ’ έναν πληθυσμό πολύ εκτεθειμένο στον ιό θα οδηγήσει στην δημιουργία μεταλλαγών ανθεκτικών σε αυτά τα αντισώματα. Αυτές οι μεταλλαγές μπορεί να είναι πιο μεταδοτικές. 

Αυτό βλέπουμε να γίνεται τώρα. Δημιουργείται μια ατελείωτη φυλή εμβολίμων ιών νέες μεταλλάξεις πιό μεταδοτικές. Αλλά το επικίνδυνο είναι οι επιπτώσεις στις επόμενες γενιές.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου