Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΗΚΟΣΤΗΣ


«ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ
ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΠΟΛΙ
ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ, ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ
»




Σχολιάζοντας τους τέσσερις «κομβικούς» στίχους του μηνύματος της Πεντηκοστής, γράφει ο Ηλίας Σκουντριάνος:

Αυτό που λαλεί το Πνεύμα το Άγιον στο θείο γραπτό που δημοσιεύτηκε χθες  δε μπορούμε να το μάθουμε από πουθενά αλλού.
 Καμία μελέτη και καμία έρευνα δε μπορεί να το εντοπίσει. Όλες σταματάνε στη σαρκική ζημιά που μας προκαλούν τα καταραμένα αυτά σκευάσματα.

Εδώ όμως μαθαίνουμε ότι συνάπτεται σύμβαση με τον εξαποδώ, σαν αυτές που συνάπτουν μαζί του οι μεγάλοι καλλιτέχνες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, μεγιστάνες του πλούτου κλπ. για να τους υψώσει σ' αυτό τον κόσμο.

 Με τα εμβόλια όμως ο κοσμάκης συνάπτει - εν αγνοία του - αυτή τη σύμβαση χωρίς καμία έστω και προσωρινή ανταπόδοση, μόνο και μόνο για να προ-σφραγιστεί ως "δικός του".

Ηλίας Σκουντριάνος
(Η Εικόνα είναι δική του επιλογή)


3 σχόλια:

  1. Θυμάσαι την ταινία "ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ" με την Κοντού και τον Χορν, ο οποίος είδε -υποτίθεται- σε όνειρο ότι του προτάθηκε από το μισόκαλο, από πλούσιο ηλικιωμένο να τον κάνει νέο, αλλά φτωχό για να κερδίσει την καρδιά της αγαπημένης του;

    Όχι μόνο δεν είναι παραμυθάκι, αλλά "φωτογραφίζει" με σαφήνεια τις προσπάθειες που κάνει το μεγαλολαμόγιο να κερδίσει ει δυνατόν όλες τις ψυχές, εκμεταλλευόμενος τις μικροαδυναμίες του καθενός. Ακόμα και στον Κύριό μας την έπεσε (το θράσος ποτέ δεν του έλειψε) τάζοντάς Του να τον κάνει πλανητάρχη, αρκεί να τον προσκυνούσε. Δικαίως έχει κερδίσει τον τίτλο του Μεγάλου Αρχιψώνιου Του Συμπαντος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. π. Ελπίδιος Βαγιανάκης 15-12-2020
    “Το χάραγμα του αντιχρίστου" απόσπασμα ομιλίας

    Για να χτίσει παιδί μου κάποιος ένα σπίτι, χρειάζονται δύο πράγματα, τα υλικά για το χτίσιμο και τους κατάλληλους τεχνικούς που θα δουλέψουν για να το χτίσουν και να το τελειοποιήσουν. Όσον αφορά τώρα για τα υλικά που χρειάζονται, για το χτίσιμο του νέου ανθρώπινου μεταλλαγμένου DNA, φρόντισε ο σατανάς να τα μαζέψει σιγά-σιγά και με δολιότητα, σταδιακά στο σώμα του ανθρώπου. Τα μετέφερε στον οργανισμό μας, μέσα από αυτά που τρώμε που πίνουμε και που αναπνέουμε, τα οποία είχε προηγουμένως όμως μολύνει, με διάφορα αόρατα στο μάτι υλικά, υψηλής νανοτεχνολογίας. Στην συνέχεια μια σειρά από εφτά ειδικά εξειδικευμένα εμβόλια, θα παίξουν τον ρόλο εφτά εξειδικευμένων τεχνικών, που θα αναλάβουν να φτιάξουν το νέο μεταλλαγμένο ανθρώπινο DNA , με τα υλικά που ήδη έχουν μπεί στον οργανισμό του ανθρώπου. Σκοπός των εφτά εμβολίων θα είναι, να αποδυναμώσουν και στο τέλος να ακυρώσουν, την δυνατότητα του ανθρώπου να γίνει μέσα από τα εφτά χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος, ναός του Θεού. Το πιο σημαντικό από τα εφτά εμβόλια θα είναι το έβδομο. Το έβδομο εμβόλιο, αποτελεί την κορωνίδα της νανοτεχνολογίας, αφού με αυτό θα εισαχθεί, χωρίς καμία αναίρεση, στο τελικό μεταλλαγμένο ανθρώπινο DNA, το στοιχείο εκείνο που θα ενσωματώνει τον απαραίτητο κώδικα πάνω στον οποίο θα γραφθεί ο αριθμός-σφράγισμα του κάθε ανθρώπου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή