Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΟΦΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ "ΛΟΓΙΚΗΣ"


ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ; ΑΣ ΚΑΓΧΑΣΩ, ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΜΑΘΕΣ;




Γράφει ο Κυανούς Ουρανός


Ιστορικά η Λογική αναπτύχθηκε σαν τμήμα κι εργαλείο της Φιλοσοφίας (άρα της Επιστήμης). Μελετά τις διαδικασίες και τους κανόνες των συλλογισμών, με τους οποίους μπορούμε να οδηγηθούμε με ορθόν τρόπον από υποθέσεις σε συμπεράσματα. Με την Λογικήν ασχολήθηκαν πολλοί φιλόσοφοι πριν τον Αριστοτέλη, όμως αυτός την ανέδειξε χρήσιμον εργαλείο κάθε επιστήμης κι επιστήμονος.

Ο κορυφαίος γερμανός φιλόσοφος Immanuel Kant είπε ότι «η λογική δεν μπόρεσε να κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά από τη λογική που ξέρουμε από την εποχή του Αριστοτέλη» και ισχύει μέχρι σήμερα!

Στην Αρχαία Ελλάδα οι σοφιστές αναζητούσαν κάποιες λογικές αρχές, τις οποίες ήλπιζαν να ανακαλύψουν έμμεσα, εντοπίζοντας λανθασμένα επιχειρήματα, που ήταν φαινομενικά ορθά. 

Αλλά μόνον ο Αριστοτέλης προχώρησεν εις συστηματική μελέτη λογικών θεμάτων, αναφέρων ότι τα έργα του περί λογικής ήταν εντελώς πρωτοποριακά, αντιδιαστέλλοντας το έργο του με την ρητορική.

Η ρητορική αποσκοπούσε να διδάξει την τέχνη της πειθούς, ενώ η λογική την τέχνη της έγκυρης γνώσεως και της αποδείξεως. Γι αυτό ο Αριστοτέλης δεν θεωρεί φιλοσοφική μάθησιν την Λογικήν αλλά προπαιδεία και γενικόν εργαλείον (όργανο) κάθε επιστημονικής εργασίας.

 Στο έργο του “Περί Σοφιστικών ελέγχων” λέει ότι ενώ υπήρχε παλαιά πολύ υλικό περί ρητορικής, δεν υπήρχε απολύτως τίποτε ως σημείο αναφοράς περί συλλογιστικής, εννοώντας ότι οι προηγούμενες μελέτες ήταν αποσπασματικές κι όχι συστηματικές και δομημένες, όπως η δική του.

(Θυμίζω : αποσπασματικές=κομπογιαννιτισμός, συστηματικές & δομημένες=επιστημονικές)

Πέραν αυτών ο Αριστοτέλης απέδωσε στον πνευματικόν του “παππού”, τον Σωκράτη, τον “ορισμόν” (πραγμάτων, ιδιοτήτων, καταστάσεων, εννοιών κλπ). Λέμε “το μήλο είναι κόκκινο” και οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να έχει προκαθορισθεί τι είναι το “κόκκινο” (όπως και το “μήλο”). 

Αγνοούν αυτό οι πολλοί (ακόμα και ειδικοί) νομίζοντες ότι δεν χρειάζεται όμως είναι έτοιμοι να πουν “έκανε το άσπρο μαύρο” (μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η αχρωματοψία, φυσική-αθέλητη ή εθελούσια).

 Αλλά και η φράσις “άλλος βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο κι άλλος μισοάδειο” πάλι αποδεικνύει ότι ο ορισμός πρέπει να γίνει με κριτήρια αντικειμενικά κι όχι υποκειμενικά, άρα πρέπει να συμφωνήσουμε σε κοινά αποδεκτούς όρους.

Τι βλέπουμε λοιπόν σήμερα; Κάποιους τοξικούς και πυώδεις πομφόλυγες της κοινωνίας, ονομαζόμενους "πολιτικούς" (κι ασφαλώς τα αφεντικά αυτών των "κοπρόσκυλων") να επαναλαμβάνουν την ιστορία των σοφιστών, παρουσιάζοντας το "άσπρο μαύρο" και τους καθ' ύλην αρμόδιους επιστήμονες (τους συνεχιστές του Αριστοτέλη – τρομάρα τους, τι κρίμα, θα τρίζουν τα κόκκαλά του), όχι απλά να κάθονται σαν κλώσσες αλλά να πρωτοστατούν στην αλλοτρίωσιν της ανθρωπίνου σκέψεως. 

Πόσο ξεφτίλα, ειδικά αν θέλουν να παρουσιάζονται ως Έλληνες!


Είναι λοιπόν πολύς καιρός, που πλέον βγάζω φλύκταινες ακούοντας τον κάθε καρμοίρη να επικαλείται την Λογική και την κοινή λογική. Ας πάει στα κομμάτια να το ακούσω από κάποιους, που δεν είχαν την ευκαιρία στη ζωή τους να σπουδάσουν. 

Αλλά να το ακούω από σένα επιστημονάκε, ναι εσένα, που πιθανόν καθήσαμε στα ίδια πανεπιστημιακά έδρανα και μοιραστήκαμε την γνώσιν της Επιστήμης, ώστε να συνδράμουμε το όραμα μιας καλύτερης ζωής;

Να το ακούω από σένα επιστημονάκε, ο οποίος έκανες μεταπτυχιακά και διδακτορικά, ώστε να διδάξεις τις επόμενες γεννεές και εξελίχθηκες αντί καθηγητής σε καθηκητάκος; Διότι μετέδωσες εντελώς ανεύθυνα μια ψευδογνώσιν, την οποίαν δεν φρόντισες να επεξεργαστείς κι αφομοιώσεις πρώτος εσύ. Διότι δημιούργησες ανερυθρίαστα ανεξέλεγκτες νοητικές "ατομικές βόμβες" στην ανθρωπότητα, χωρίς να δύνασαι να ελέγξεις την μη πυροκρότησίν τους.

Μπορείς λοιπόν να μας πεις τι είναι Λογική, τι είναι λογικό, και τι είναι κοινή λογική;

Κατάφερες να εξομοιώσεις την κοινή λογική με την κοινή γυναίκα. Ναι, τόσο χάλια τα κατάφερες!

Απάντησε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ! Όπως απαιτείς (δήθεν) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ να μας επιβάλεις!

Ακούω να επικαλείσαι τη κοινή λογική και κλαίω από τα "ανθρώπινα" χάλια σου. Τι λες βρε ταλαίπωρε; Κοινή λογική, δηλαδή η λογική των πολλών, όλων αυτών που υβρίζεις επειδή με την "λογική" τους (την επικαλούμενη κοινή λογική) ψήφισαν αυτά τα βοθρολύμματα που διαφεντεύουν Ελλάδα και κόσμον και μας κατάντησαν στα χάλια, τα οποία βιώνουμε σήμερα.

Κατάλαβες τι μαλακία επαναλαμβάνεις ή ακόμα να πάρεις χαμπάρι;

(προς άρσιν παρεξηγήσεως : μαλακία = ασθένεια, εν προκειμένω νοητική, το λέει και το Ευαγγέλιο : «δια πάσαν νόσον και μαλακiαν»)

Έχοντας αντιμετωπίσει επί των γραφομένων μου δεκάδες διαδικτυακές παρα-νοϊκές επιθέσεις τα τελευταία χρόνια κι έχοντας πλέον μάθει καλώς να τους βάζω φραγμούς πριν καν εκδηλωθούν, πριν πεις κάτι λάβε υπόψιν σου τα εξής :

1 – Πολλοί ταλαίπωροι μου έχουν πει "ποιοί Σωκράτης, Πλάτωνας κι Αριστοτέλης τώρα, αυτοί είναι Ιστορία". Σοβαρά; Εσύ λοιπόν σαν επιστήμων τόσα χρόνια βάσισες κάθε επιστημονικήν εργασία σε βιβλιογραφία, αλλιώς θα σου την είχαν πετάξει στα σκουπίδια. Η βιβλιογραφία, την οποία με καμάρι κράδαινες, ερεύνησες που βασιζόταν;

 Κι αν ερεύνησες κι έμεινες ικανοποιημένος γιατί δεν είδες παρακάτω που βασιζόταν αυτή; Διότι αν ερευνήσεις στο βάθος η βιβλιογραφία, της βιβλιογραφίας, ω βιβλιογραφία στην αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία βασίζεται, αυτή έβαλε τα θεμέλια και συ έφαγες το τυράκι σαν ποντικάκι και πιάστηκες στη φάκα των σημερινών σοφιστών. 

Που λοιπόν απέδειξες ότι είσαι επιστήμων, ότι επίστασαι της γνώσεως και δεν πήρες σκονάκι σαν κι αυτόν;


(μα πόσο "ξεφτίλα";) γινόμενος "your master's voice".





Που απέδειξες εμπράκτως, ότι είσαι περήφανος για την Ελληνική πνευματική κληρονομιά σου;

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να την υβρίζεις, έχοντας γίνει χαζοαμερικανάκι ή γερμανικός ποιμενικός. Υπομονή θα πάρεις σύντομα σκληρά την απάντησίν σου. Απλά να θυμάσαι δυο αρχαία ελληνικά ρητά :

ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ

&

ΑΝΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ

Που να δεις "ανάγκη" αύριο... ούτε που φαντάζεσαι...

2 – Άλλοι ταλαίπωροι (πιθανόν και ίδιοι με τους προηγούμενους) μου έχουν πει "ποιά Λογική του Αριστοτέλη, έχει ξεπεραστεί". Ωωω, τι ληρωδία κι αυτή! Η Λογική των υπολογιστών κι όλων των "έξυπνων" συσκευών έψαξες που βασίζεται; 

Περί boolean λογικής έμαθες τίποτα ή μόνο να πατάς τα πλήκτρα των υπολογιστών; Με αυτήν δεν θέλουν να κυβερνήσουν (~διαφεντεύσουν) την ζωή μας; Άσε τη λογική που σε έπεισαν να γίνεις σκυλάκι τους, τη λογική των στοών, του χρηματισμού και του πειθαναγκασμού. Κράτα τα για τον εαυτό σου και μην μας τα προβάλεις για "κοινή λογική".

Συνετίσου και γρήγορα μάλιστα γιατί ο χρόνος είναι ελάχιστος. Δεν είναι ότι αύριο θα αποδειχθείς ανάξιος της επιστημονικής ιδιότητος (για την οποία σήμερα καμώνεσαι το παγώνι σαν κάτι Βασιλακόπουλους στην τηλεόραση) αλλά κυρίως ότι πέραν του ότι θα την στερηθείς, θα κριθείς κι ανάξιος να έχεις πολιτικά δικαιώματα αφού εκτός που έβαλες τον εαυτό σου και τους δικούς σου σε κίνδυνο απαιτούσες εντελώς ανεύθυνα να καταδικάσεις κι εμένα σε απώλεια!

ΑΚΟΥΣΕΣ ΒΑΞΙΝΙΣΤΗ; (κι όχι μόνον γι αυτούς αλλά και πολλούς άλλους)

Σου μιλά ένας "ψεκασμένος", που όπως αύριο θα εκλιπαρείς να είσαι στη θέσιν μου...

Αλλά δεν...

Τρέχα λοιπόν μήπως "προκάμεις" ... γρήγορα λέμε, τρέχει το ρολόι ... τικ τακ

Ααα, να μην το ξεχάσω : ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΕΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ. Λογική του Αριστοτέλη μελέτησες ποτέ, επιστημονάκο, που θες να επιβαλεις;



Κυανούς Ουρανός



Υ.Γ. 1-Μιλάμε για λογική. Λέει λοιπόν η "μέντορας" (sic) του πρωθυπούργου (τόνος στο "ού", ως το κακούργος) : Πρέπει να πάμε σε μια παγκόσμια κυβέρνηση για να σωθούμε.

Και κανείς δεν την ρωτά (εντάξει τα σκυλάκια "μιλούν" περιορισμένα") :

Να σωθούμε από τα χάλια, που σεις μας φέρατε; Και αφού φανήκατε αναξιότατοι να μας κυβερνήσετε, γιατί να βασιστούμε στην νέα επιλογή σας, μωρή πατσαβούρα; Εεε;

Υ.Γ. 2-Μα να σε ξεφτιλίζει και ο Τσίπρας! Μα ο Τσούπρας;


Και συ επιστημονάκο ουρά αυτών; μα σκονάκια δεν έδιναν στην επιτροπή των λοιμωξιοΓΟΝΩΝ;

 

11 σχόλια:

  1. Απορώ που ονομάζεσαι και ουρανός και προσπαθείς να μιλήσεις για επιστήμη και λογική για να διδάξεις τα λιμά,
    τα λύματα και τα λιμασμένα εγκάθετα.
    Όταν έβρεχε μυαλό και πνεύμα αυτοί ανοίγανε ομπρέλες.Ουρανέ δεν το βλέπεις ότι μας χαλάς την διάθεση με τέτοιες πορδόφατσες σαλταρισμένες που αναρτάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΣ; ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ;

      Διαγραφή
    2. καλέ μου κύριε vasilguto
      δεν είπα να μην καταγγέλλει, είπα να μην βλέπω τις σκατόφατσες γιατί με πιάνει η αλλεργία μου.
      Καλά κάνει ,αλλά πόσοι αντιλαμβάνονται; Κοίτα και γύρω σου.

      Διαγραφή
    3. ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ : ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΩ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ. ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Ή ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΝΤΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΩΦΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΕΝΑ.
      ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ : Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΔΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΜΑΘΗΤΕΥΣΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ". ΑΝ ΑΚΟΥΓΕ ΕΣΕΝΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ;
      ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ : ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΖΟΥΝ. ΜΕ ΤΟ "ΠΕΣ, ΠΕΣ, ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ". ΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ; ΚΑΙ ΠΩς ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΙ ΤΟ ΑΦΤΙ ΣΟΥ; ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΠΑΦΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΨΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΟΤΕ ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.
      ΑΝΤΕ ΣΕ ΠΗΡΑ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΣΚΕΦΤΟΣ. ΙΧΝΚ

      Διαγραφή
    4. ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.
      ΕΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΣ ΓΑΡ,ΠΕΡΙΤΗ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΔΩ.
      ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕΣ
      ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ,ΝΑ ΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ή ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ
      ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΛΑΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ,ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    5. ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΑ ΠΟΤΕ.
      Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ,ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.
      ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΠΑΡΑΒΛΈΨΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ή ΞΕΧΑΣΗΣ ΚΑΤΙ ,ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ.

      Διαγραφή
    6. ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥΑΖΕΙΣ; ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΜΕ ΑΛΛΟΥ. ΠΕΣ, ΠΕΣ, ΠΕΣ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΠΕΡΙΤΤΗ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ; ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΚΕΨΑΝ. ΙΧΝΚ.

      Διαγραφή
    7. ΧΑΙΡΕ ΟΥΡΑΝΕ,
      ΕΥΓΕ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ.
      ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ .
      ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ .
      ΠΟΛΥ ΨΑΧΝΩΜΑΙ.
      ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ.

      Διαγραφή
  2. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μολις επιασα το νοημα σαν μη επιστημονας ...να γινω γρηγορα κ ευκολα ενας που θα καμαρωνει στον καθρεπτη του βλεποντας τα χαλια του.
    Αρκει να ακολουθησω τα του αρθρου,ωστε να γινω ακομη κ πολιτικος με περγαμηνες σκονακια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι!!!! Δεν μπορούν να βγαίνουν συνεχώς οι αλογοι να μιλούν για λογικη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή