Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΘΥΜΑΤΑ" ΤΟΥ COVID


ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ» ΣΤΟ CDC ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 50.000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ


Ο πιο πολυσυζητημένος γιατρός για την πρώιμη θεραπεία του COVID-19 βγήκε με ένα εκρηκτικό νέο βίντεο που ξεσκεπάζει τη συνενοχή του ιατρικού κατεστημένου στους άσκοπους θανάτους δεκάδων χιλιάδων Αμερικανών.

Ο Δρ Peter McCullough δήλωσε ότι αυτοί οι θάνατοι διευκολύνθηκαν από μια ψευδή αφήγηση που είχε ως στόχο την προώθηση ενός εντελώς νέου, αναπόδεικτου εμβολίου για μια ασθένεια που ήταν εξαιρετικά θεραπεύσιμη.

Είπε ότι ο COVID, ήταν ένα βιολογικό όπλο και τα εμβόλια αντιπροσωπεύουν τη «δεύτερη φάση» αυτού του βιολογικού όπλου.

«Καθώς αυτή, κατά μία έννοια, η πρώτη φάση της βιοτρομοκρατίας ξεδιπλώθηκε, στην πραγματικότητα το μόνο που έγινε ήταν να κρατηθεί ο πληθυσμός σε φόβο και απομόνωση και να προετοιμαστεί για να δεχτεί το εμβόλιο, το οποίο φαίνεται να είναι η δεύτερη φάση μιας επιχείρησης βιοτρομοκρατίας», δήλωσε ο McCullough σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο στις 11 Ιουνίου με τον Γερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich και αρκετούς άλλους γιατρούς.

Ο ίδιος σημείωσε:

«Τόσο ο αναπνευστικός ιός όσο και το εμβόλιο παρέδωσαν στον ανθρώπινο οργανισμό την πρωτεϊνική ακίδα, τον στόχο της αύξησης της λειτουργίας αυτής της βιοτρομοκρατικής έρευνας».

«Τώρα δεν μπορώ να βγω και να τα πω όλα αυτά στην εθνική τηλεόραση σήμερα ή οποιαδήποτε στιγμή», συνέχισε. «Αλλά αυτό που είχαμε μάθει με την πάροδο του χρόνου είναι ότι δεν μπορούσαμε πλέον να επικοινωνούμε με τις κυβερνητικές υπηρεσίες. Στην πραγματικότητα, δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε ούτε καν με τους προπαγανδισμένους συναδέλφους μας στα μεγάλα ιατρικά κέντρα, τα οποία φαίνεται να βρίσκονται όλα κάτω από ένα ξόρκι, σχεδόν σαν να είναι υπνωτισμένα αυτή τη στιγμή».

Δεν συγκρατήθηκε στην κριτική του προς τους συναδέλφους του στην ιατρική κοινότητα. «Και οι γιατροί, οι καλοί γιατροί, κάνουν αδιανόητα πράγματα, όπως το εμβόλιο βιολογικά ενεργού αγγελιοφόρου RNA που παράγει αυτή την παθολογική πρωτεϊνική ακίδα σε έγκυες γυναίκες. Νομίζω ότι όταν οι γιατροί ξυπνήσουν από την έκστασή τους θα σοκαριστούν με τη σκέψη του τι έχουν κάνει στους ανθρώπους».

Ο McCullough είναι καθηγητής ιατρικής και αντιπρόεδρος της εσωτερικής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Baylor και διδάσκει επίσης στο Πανεπιστήμιο Texas A&M. Είναι επιδημιολόγος, καρδιολόγος και παθολόγος και έχει καταθέσει ενώπιον της Γερουσίας του Τέξας σχετικά με τις θεραπείες COVID-19. Κατέχει τη διάκριση του ιατρού με τις περισσότερες αναφορές στη θεραπεία του COVID-19 με περισσότερες από 600 αναφορές στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής.

Στο βίντεο, που καταγράφηκε από την Oval Media, ο McCullough είπε:

«Το πρώτο κύμα της βιοτρομοκρατίας είναι ένας αναπνευστικός ιός που εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο και επηρέασε σχετικά λίγους ανθρώπους -περίπου το 1% πολλών πληθυσμών – αλλά δημιούργησε μεγάλο φόβο».

Είπε ότι ο ιός στόχευε κυρίως άτομα άνω των 50 ετών με πολλαπλές ιατρικές παθήσεις. Δεν ενέχει σχεδόν κανέναν κίνδυνο για τα παιδιά.

Είπε ότι το 85% των περισσότερων από 600.000 θανάτων στις ΗΠΑ θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με μια πολυφαρμακευτική θεραπεία που χορηγείται στο αρχικό έως μεσαίο στάδιο της νόσου.

Αντ’ αυτού, οι άνθρωποι ενημερώνονταν να μένουν στο σπίτι και να μην επιστρέφουν στο νοσοκομείο παρά μόνο αν τα συμπτώματά τους χειροτέρευαν, όπως σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Μέχρι τότε ήταν πολύ αργά για πολλούς. Τοποθετήθηκαν σε αναπνευστήρες και πέθαναν.

Η συντριπτική πλειονότητα των γιατρών έπεσε με τα μούτρα στο να ακολουθήσει αυτές τις λανθασμένες «οδηγίες» που έδωσαν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ. Οι εν λόγω κατευθυντήριες γραμμές παρέλειψαν να δώσουν οποιαδήποτε έμφαση στη θεραπεία των ασθενών και, από την αρχή, ήδη από τον Απρίλιο του 2020, άρχισαν να δίνουν έμφαση στην ανάγκη ενός εμβολίου ως τη μόνη πραγματική ελπίδα για την αναχαίτιση του ιού.

Το ομοσπονδιακό σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων [VAERS] κατέγραψε 5.993 αναφορές θανάτων ατόμων που έκαναν το εμβόλιο COVID μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 11 Ιουνίου 2021. Αυτό είναι περισσότερο από όλους τους θανάτους που αναφέρθηκαν στο VAERS από όλα τα άλλα εμβόλια μαζί τα τελευταία 22 χρόνια.

Αλλά αυτοί οι αριθμοί, όσο σοκαριστικοί και αν είναι, δεν αγγίζουν την επιφάνεια του πραγματικού αριθμού των νεκρών Αμερικανών, δήλωσε ο McCullough.

«Έχουμε τώρα έναν πληροφοριοδότη μέσα στο CMS και έχουμε δύο πληροφοριοδότες στο CDC. Πιστεύουμε ότι έχουμε 50.000 νεκρούς Αμερικανούς. Πενήντα χιλιάδες θανάτους. Άρα στην πραγματικότητα έχουμε περισσότερους θανάτους εξαιτίας του εμβολίου ανά ημέρα από ό,τι σίγουρα από την ιογενή νόσο, μακράν. Πρόκειται ουσιαστικά για προπαγανδισμένη βιοτρομοκρατία με εμβόλιο.

Ο McCullough πρόσθεσε ότι «κάθε τι που έγινε στη δημόσια υγεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας την επιδείνωσε».

Είπε ότι η καταστολή των πρώιμων θεραπειών για το COVID, όπως η ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη, «ήταν στενά συνδεδεμένη με την ανάπτυξη ενός εμβολίου».

Χωρίς την καταστολή αυτών των ήδη διαθέσιμων θεραπειών, η κυβέρνηση δε θα ήταν ποτέ σε θέση να χορηγήσει άδεια επείγουσας χρήσης στα τρία εμβόλια που έβγαλαν στην αγορά η Moderna, η Pfizer και η Johnson and Johnson.

Στην περίπτωση της Moderna, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι συνδικαιούχος του διπλώματος ευρεσιτεχνίας μέσω των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, μια σαφής σύγκρουση συμφερόντων.

«Δημοσίευσα ουσιαστικά τις δύο μοναδικές εργασίες που διδάσκουν στους γιατρούς πώς να αντιμετωπίζουν το COVID-19 στο σπίτι για να αποτρέψουν τη νοσηλεία και τον θάνατο… Εάν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των νοσηλειών και του θανάτου κατά 85%», δήλωσε ο McCullough.

Έτσι, όχι μόνο τα εμβόλια κυκλοφόρησαν άσκοπα καταστέλλοντας τις ήδη διαθέσιμες, αποτελεσματικές θεραπείες, αλλά ο FDA και το CDC καλύπτουν τώρα τραγικούς αριθμούς θανάτων που προκλήθηκαν από τα πειραματικά εμβόλια mRNA.

Ο McCullough δήλωσε ότι έχει οργανώσει ομάδες σε όλο τον κόσμο που δίνουν έμφαση στην έγκαιρη θεραπεία.

«Οι κυβερνήσεις έχουν πράγματι προσπαθήσει να εμποδίσουν την έγκαιρη θεραπεία των ασθενών με COVID, οπότε δημιουργήσαμε έναν οδηγό για τους ασθενείς στο σπίτι», δήλωσε.

«Μπήκαμε στον κόσμο, και οι άνθρωποι που αρρώστησαν με COVID κάλεσαν για να πάρουν φάρμακα από φαρμακεία διανομής μέσω ταχυδρομείου. Έτσι, χωρίς η κυβέρνηση να γνωρίζει καν τι συνέβαινε, πατάξαμε την επιδημία εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες προς τα τέλη Δεκεμβρίου και τον Ιανουάριο. Ουσιαστικά φροντίσαμε την πανδημία με περίπου 500 γιατρούς και υπηρεσίες τηλεϊατρικής. Και μέχρι σήμερα θεραπεύουμε περίπου το 25% του πληθυσμού των ΗΠΑ COVID-19 που βρίσκεται σε υψηλό κίνδυνο, άνω των 50 ετών με ιατρικά προβλήματα ή παρουσιάζει σοβαρά συμπτώματα. Και ουσιαστικά χειριστήκαμε την πανδημία και ταυτόχρονα προσπαθήσαμε να παραμείνουμε υπεράνω της πολιτικής αντιπαράθεσης».

Ο McCullough δήλωσε ότι η εστίασή του έχει στραφεί πρόσφατα στις περιττά και επικίνδυνα εμβόλια.»Εργαζόμαστε για να αλλάξουμε την άποψη του κοινού για το εμβόλιο. Το κοινό αρχικά αποδέχτηκε το εμβόλιο και έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να γυρίσουμε σιγά-σιγά το καράβι. Τώρα, στις ΗΠΑ τα ποσοστά εμβολιασμού μειώνονται από τις 8 Απριλίου. Τα περισσότερα από τα κέντρα εμβολιασμού είναι άδεια.

«Συμβαίνουν πολλά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δραστηριοποιούμε όλο και περισσότερους δικηγόρους».



2 σχόλια: