Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ: 150 € ΟΧΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΑ!


ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ GREECE ΕΙΝΑΙ 150 ΕΥΡΩ


150 ευρώ και μία στραβάδια απολύομαι! Το Κίνητρο του εμβολιασμού: Στη Δ. Βιρτζίνια έδιναν δωρεάν όπλα στο Νιου Τζέρσεϋ δωρεάν μπύρες στο Οχάιο με λαχειοφόρο 1 εκατομμύριο $,υποτροφίες για κολέγια, στη Νέα Υόρκη MetroCards και ντόνατς από Krispy Kreme και στην Αμερικάνικη Πολιτεία Greece δίνουν 150 ευρώ και μία…..

Aυτά στις αρχές Ιουνίου και πριν κλείσει ο μήνας η Αθήνα παίζει επαναλήψεις..

Αδυναμία στη χάραξη εθνικής πολιτικής, στρατηγικής ακόμη κι εμβολιασμού που δεν θα θίγει την προσωπικότητα την αξιοπρέπεια του Πολίτη τα πολιτικά και ατομικά του συνταγματικά θεμελιωμένα δικαιώματα τ΄Ανθρώπινα Δικαιώματα την Ψυχολογία και την Παιδαγωγική ως αντίληψη όταν αυτή η προσέγγιση αφορά τους νέους, που δεν θα χλευάζει στην πράξη το νομικό πολιτισμό που δεν θα θίγει το κοινό περί δικαίου αίσθημα που δεν θα παραβιάζει τη κοινή λογική, που θα είναι κοντά στα ιδεώδη του ελληνισμού με την χιλιετή συνεισφορά στην παγκόσμια κουλτούρα και στην Ιατρική!


α υγιή κίνητρα των Υγειονομικοκρατών είναι προφανή!!!Eπίσης τρέχει πρόγραμμα εξαγοράς συνειδήσεων με λαχειοφόρους που κληρώνουν από απλά σάντουιτς για πεινασμένουςκαι δωροκάρτες ως υποτροφίες για παιδιά που εμβολιάζονται και αμύθητα ποσά.. Νοθεία.. ο εμβολιασμός κατά συνείδηση τείνει πλέον να είναι ισχνή μειοψηφία…

Καλώς ήρθατε στην παράνοια!!!!
Η αμερικανική πολιτεία Δυτική Βιρτζίνια δίνει όπλα σε εμβολιασμένους κατοίκους στο πιο παράξενο πρόγραμμα κινήτρων που έχουμε δει ποτέ σχολιάζει η The Independent (2/6/21)

Εν τω μεταξύ, άλλες Πολιτείες δωροδοκούν παρόμοια άτομα στο όνομα της δημόσιας υγείας. Ο κυβερνήτης του Ohio ο Mike DeWine διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά για πέντε εβδομάδες, στην οποία όσοι έχουν λάβει τη πρώτη δόση θα μπορούσαν να κερδίσουν 1 εκατομμύριο δολάρια.

 Για να δώσει κίνητρα στους 12-17 να κάνουν εμβόλια, είπε επίσης ότι θα κληρώσει το όνομα ενός εμβολιασμένου παιδιού για να λάβει πλήρη, τετραετή υποτροφία κολλεγίων σε ένα κρατικό πανεπιστήμιο – συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών για δωμάτιο, διατροφή και βιβλία.

Το Νιου Τζέρσεϋ έβαλε δωρεάν μπύρες και η Νέα Υόρκη προσέφερε δωρεάν MetroCards για όποιον τραβήχτηκε σε έναν εμβολιασμό μετρό. Ο Krispy Kreme έδωσε ακόμη δωρεάν ντόνατς σε εμβολιασμένους ανθρώπους. 

Το Ιλινόις έχει επίσης δημιουργήσει έναν ιστότοπο εμβολιασμού για κινητά σε ένα σκοπευτήριο στην πολιτεία και δίνει 100 δωρεάν στόχους σε όποιον παίρνει το εμβόλιο εκεί. Προσφέρει επίσης δωρεάν εισιτήρια Six Flags σε τυχερούς.

Η εξαμερικανισμένη Ελλάδα για μια ακόμη φορά παίζει αμερικανιές κακόγουστες πρακτικές και τεχνάσματα.. Πάντως οι παλιοί έλεγαν παιδιά προσέχετε αν κάποιος σας δώσει καραμέλες στο πάρκο δεν θα είναι για καλό….θα είναι για να σας παρασύρει.

 Το δέλεαρ και το τυράκι είναι για την φάκα κι απορώ η κυβέρνηση έκανε όλη αυτή την επιχείρηση προώθησης και προπαγάνδας για εμβολιασμό για να την αυτοϋπονομεύσει σήμερα;;; 

Aν το τυράκι είναι το δόλωμα αν τα 150 είναι το δόλωμα θεωρεί πως το εμβόλιο είναι η φάκα η παγίδα; 

Γιατί από την βαρύγδουπη εξαγγελία των 3 πενηντάρικων αυτό συμπεραίνεται. Ευτελισμός μιας ιατρικής πράξης αθέμιτη αντιμετώπιση του ιερού λειτουργήματος της ιατρικής δηλητήριο.. Πάντως τα 30οντα αργύρια επίσης δεν ήταν για καλό..

Το να χαρτζηλικώνεις τα παιδιά για να σου κάνουν ένα θέλημα ή να κάνουν τα μαθήματα τους είναι επίσης αποτυχημένη παιδαγωγική μέθοδος…
 Η αμοιβή και ποινή στα σκυλάκια του Παυλώφ είναι επίσης παρωχημένη στη Σύγχρονη παιδαγωγική αντιμετώπιση…

Το παιδί κι ο νεολαίος πρέπει να τους εμπνεύσεις να υπηρετούν αρχές κι αξίες κι όχι να μάθουν στο ξεπούλημα της συνείδησης…να τα μάθεις να τα πιάνουν να λαδώνονται για να σου κάνουν τη δουλειά.

Άλλωστε αυτός είναι ο α΄νόμος της διαφθοράς και της διαπλοκής διαχρονικές παθογένειες της ελληνικής πολιτικής, διοίκησης και κοινωνίας. Αυτές καλούμαστε ν’αναπαράγουμε;; Eίναι ηθικό και νόμιμο;; Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;;;;

Παραφράζοντας το γιατρό ποιητή Μπέρτολτ Μπρεχτ Μα δε θα λένε: Ήτανε σκοτεινοί οι καιροί. Θα λένε: Γιατί σιωπούν οι επιστήμονές τους; ( Γιατροί, Ψυχολόγοι, παιδοψυχολόγοι, παιδαγωγοί, Ψυχίατροι, Κοινωνιολόγοι, Πολιτικοί επιστήμονες, Νομικοί)





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου