Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;


ΦΙΛΑΝΔΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID19: ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!! 

BINTEO

 

Βουλευτής Φιλανδίας για εμβόλια covid19: Γενοκτονία. Πείραμα σ’ ανθρώπους που τ’ αποτελέσματά του είναι τρομερά. Πόσοι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν ή ν’ αρρωστήσουν σοβαρά πριν σταματήσουμε αυτήν τη σφαγή; Τα μειονεκτήματα τους υπερτερούν των πλεονεκτημάτων! 






Η συγκλονιστική ομιλία του :

“Αξιότιμε Πρόεδρε, η έκθεση της Επιτροπής τονίζει ένα ευρύ ενδεχόμενο των πραγματικών προκλήσεων για την ασφάλεια Φιλανδίας.

Αυτή η έκθεση, ωστόσο, παραλείπει μια πολύ σοβαρή πρόκληση για την ασφάλεια της Φινλανδίας και των Φινλανδών … Αναφέρομαι σε αυτά τα λεγόμενα εμβόλια COVID που έχουν επίσης διαιρέσει τον πληθυσμό μας σε δύο, στους αφυπνισμένους και τους χαμένους. 

Δεν μπορείτε πλέον να να επικαλείστε την άγνοια του κινδύνου στον οποίον εκτέθηκαν οι Φινλανδοί πολίτες. Η Φινλανδία εγχέει επί του παρόντος στους πολίτες της τοξικές ουσίες μεταμφιεσμένες ως εμβόλια COVID..

Ακούστε προσεκτικά: Κανένα από αυτά τα ενέσιμα δηλητήρια που μεταμφιέζονται ως εμβόλια COVID δεν έχει άδεια κυκλοφορίας στη Φινλανδία, αλλά μόνο μια αδειοδότηση υπό όρους από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA). 

Οι όροι μιας έγκρισης υπό όρους διευκρινίζουν ότι η άδεια είναι υπό όρους: «Οι διαθέσιμες πληροφορίες πρέπει να αποδεικνύουν ότι τα οφέλη του ιατρικού προϊόντος υπερτερούν των κινδύνων του».

 Δεύτερον, αγαπητοί συνάδελφοι, παρά τη συζήτηση των μέσων ενημέρωσης, μέχρι στιγμής δεν έχουμε επίσημα θανάτους από COVID στη Φινλανδία. Σύμφωνα με την THL (ισοδύναμο του CDC – Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων), οι επίσημες αιτίες θανάτου από το έτος 2020 δεν θα δημοσιευθούν έως το 2022.

 Ωστόσο, σύμφωνα με τη Fimea (ισοδύναμο με το VAERS – το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εμβολίων είναι ένα πρόγραμμα ασφάλειας εμβολίων στις ΗΠΑ), 78 άτομα έχουν πεθάνει από εμβόλια COVID στη Φινλανδία και υπάρχουν 1.306 αναφορές σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών. 

Και 3.630 μη επεξεργασμένες αναφορές. Εκτιμάται ότι περίπου το 57% των αναφορών που υποβάλλονται σε επεξεργασία έχουν σοβαρές παρενέργειες. Η πηγή είναι η Fimea (www.fimea.fi).




















]

Τρίτον, η υπό όρους άδεια κυκλοφορίας για αυτά τα τοξικά … λέει επίσης: «Ο αιτών πρέπει να μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες μακροχρόνιες κλινικές πληροφορίες.» … 

Κατά παράβαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης, οι Φινλανδοί δεν ενημερώθηκαν ότι πρόκειται για πειραματισμό επί ανθρωπίνων πλασμάτων. 

Τώρα, μετά από αυτήν την ομιλία, έχω καταστήσει όλους εσάς ενήμερους, καθώς και τα μέσα ενημέρωσης, ότι είναι ένα πείραμα που πραγματοποιήθηκε σε ανθρώπους και ότι τα αποτελέσματά του είναι τρομερά. 

Συγκριτικά, το προηγούμενο ανεπιτυχές πείραμα εμβολίου Pandemrix σταμάτησε με 32 φορές λιγότερες παρενέργειες από ότι έχουμε τώρα. Λοιπόν, τώρα σας ρωτώ όλους: Πόσοι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να πεθάνουν ή να είναι σοβαρά άρρωστοι πριν σταματήσουμε αυτήν τη σφαγή;


Αγαπητοί συνάδελφοι, γνωρίζετε τώρα αυτήν την εξαιρετικά σοβαρή απειλή ασφάλειας που αντιμετωπίζει το έθνος μας και ότι τα μειονεκτήματα των ενέσεων υπερτερούν των πλεονεκτημάτων. Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να μην δράσουμε για να σώσουμε το έθνος μας. 

Τέλος, εάν συνεχίσετε να εξαπατάτε τους συμπολίτες μας λέγοντάς τους παραμύθια ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας, εμπλέκεστε σκόπιμα σε πολλά εγκλήματα, το πιο σοβαρό από τα οποία είναι η γενοκτονία. Για άλλη μια φορά, σας υπενθυμίζω εδώ: Ένα έγκλημα γίνεται σκόπιμο όταν διαπράττεται εν γνώσει σου.

Τώρα όλοι γνωρίζετε. Σας ευχαριστώ.”

Φινλανδός βουλευτής, Ano Turtiainen 9/6/21




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου