Κυριακή 14 Μαΐου 2023

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΛΟΘΕΑΤΡΑ ΝΤΙΜΠΕΪΤ...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ π. ΑΝ. ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΘΙΞΑΝ ΤΑ ΜΜΕ



Σεβαστοί και αγαπητοί μου, νομίζω πως δεν έχετε λησμονήσει ότι 7.500 οικογένειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού -των ηρώων της πανδημίας, τους οποίους χειροκροτούσαμε από τα μπαλκόνια- έμειναν επί 16 μήνες χωρίς εργασία και μισθό κατά παράβαση του Ελληνικού Συντάγματος. 

Και το τραγικότερο όλων: μια επιστήμων οδοντίατρος μη αντέχοντας το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο την οδήγησαν οι αντισυνταγματικές και παράλογες κυβερνητικές αποφάσεις αυτοκτόνησε! 

Οι υπεύθυνοι δεν ζήτησαν ακόμα συγγνώμη για το έγκλημα τους αυτό. Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν δικαιούμαστε να λησμονούμε τέτοια αδικία σε βάρος των συνανθρώπων μας…

Επιτέλους, ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί έχουμε ως βασικό κριτήριο για την ψήφο μας τις αιώνιες Αρχές και Διδασκαλίες του Ευαγγελίου και όχι την τσέπη μας…

Ο π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, είναι ο ιερέας από την Πάτρα, που έγινε ευρύτερα γνωστός, όταν υπό συνθήκες απόλυτου lockdown, τόλμησε, να λειτουργήσει την 25η Μαρτίου. Στη συνέχεια και κατόπιν καταγγελίας, δικάστηκε και καταδικάστηκε με τριετή αναστολή (!), ενώ εκκρεμή ακόμα η έφεση.


Στιγμιότυπο από το Δικαστικό Μέγαρο Πατρών τον Οκτώβριο του 2021

Το PrimeNewsradio.gr και η εκπομπή “Σε Απόσταση Βολής” τον έχουν φιλοξενήσει, δύο φορές. Μία αμέσως μετά την καταδίκη του και μία στις 5 Απριλίου όπου και τοποθετήθηκε για την κατάσταση της Εκκλησίας στην Ουκρανία και τη σύλληψη του Επισκόπου Παύλου. 

Το γεγονός πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω των αποκαλύψεων και οδήγησε ακόμα και σε άμεσες πιέσεις προς τον Μητροπολίτη Αχαΐας, μέσω δημοσιευμάτων, από μέσα φιλικά προσκείμενα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, για να τον περιορίσουν.

Ο ιερέας, πάντα σταθερός στις θεολογικές του απόψεις, επιμένει να λέει αυτό που πιστεύει και με αφορμή τις εκλογές, δημοσίευσε μια επιστολή που θέτει ερωτηματικά ως προς κάποιες συμπεριφορές πολιτικών, που μάλλον θέλουν οι πολίτες να έχουν, πολύ κοντή μνήμη.

Σας την παραθέτουμε αυτούσια:



ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου