Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ. ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΟΗΕ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει η Francis Leader
Μετάφραση: Απολλόδωρος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ 
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...

Τα Ηνωμένα Έθνη πρέπει να διαλυθούν - δεν είναι κατάλληλα για το σκοπό τους.

Τα Ηνωμένα Έθνη ελέγχονται από ολιγάρχες. Οι ίδιοι ολιγάρχες ελέγχουν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και πολλές άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις. Αυτοί οι οργανισμοί και τα ιδρύματα κάνουν ό,τι είναι καλό για τους ολιγάρχες, μόνο για τους ολιγάρχες, και οι ολιγάρχες δεν είναι καλοί.

Να Διαλυθούν τα Ηνωμένα Έθνη

Όταν άκουσα ότι το πρόσφατο συνέδριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ("WEF") στο Νταβός είχε φτωχή συμμετοχή, είχα την έντονη αίσθηση ότι το οικοδόμημα του ελέγχου καταρρέει καθώς πληκτρολογούμε. 

Ο μονοπολικός κόσμος απέτυχε και πάλι. Τώρα θα υπάρξει μια περίοδος απόλυτου χάους, ενώ ο εχθρός χτυπιέται στους σπαραγμούς του θανάτου του και όσοι επιδιώκουν έναν πολυπολικό κόσμο συγκεντρώνουν δυνάμεις.

Υποψιάζομαι ότι ο πολυπολικός κόσμος θα είναι ΕΞΙΣΟΥ ολοκληρωτικός και επικίνδυνος επειδή, αν κοιτάξετε τις πολιτικές, εξακολουθούν να επικεντρώνονται γύρω από τον ΟΗΕ και την Ατζέντα 21.
Τα Ηνωμένα Έθνη δεν είναι το καλοήθες πλάσμα που υποτίθεται ότι είναι.

Ωστόσο, παρά την προώθηση αυτού του ψηφίσματος του 2016, θα παρατηρήσετε πόσες λίγες υπογραφές έχω καταφέρει να συγκεντρώσω. Η συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας πιστεύει στον ΟΗΕ και αυτό μπορεί κάλλιστα να είναι η ρίζα του προβλήματός μας!

Η Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία αποτελεί το εναρκτήριο έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών, ήταν μια αξιέπαινη και θαυμάσια προσπάθεια να συμπυκνωθούν οι γνήσιες επιθυμίες των πολιτικών που την υπέγραψαν το 1948.

Έκτοτε, ακόμη και οι πρώτες λέξεις δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν επιτευχθεί.

"ΑΡΘΡΟ 1, Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι σε αξιοπρέπεια και δικαιώματα".

Δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά ότι αυτές οι λέξεις, αν και προφανείς και αληθινές, παραβιάζονται κάθε δευτερόλεπτο κάθε ημέρας σε όλα τα μέρη του κόσμου και τα Ηνωμένα Έθνη δεν μπορεί να ειπωθεί ότι έχουν βελτιώσει τα δικαιώματα για οποιοδήποτε ανθρώπινο ον, εκτός, ίσως, από εκείνους που κατέχουν θέσεις εξουσίας.

Βλέπουμε τεράστιους πόρους να διοχετεύονται σε αυτόν τον οργανισμό και τους βλέπουμε επίσης να εκλιπαρούν συνεχώς για περαιτέρω πόρους για να καλύψουν τα έξοδά τους.

Βλέπουμε τεράστια οικοδομήματα διακυβέρνησης, τεράστια συνέδρια και συνεδριάσεις κατά τη διάρκεια των οποίων παράγονται πολλά ψηφίσματα και ατζέντες.

Κανένα από αυτά δεν έχει αποτρέψει με επιτυχία τον πόλεμο, την πείνα, τις ασθένειες ή την απώλεια πατρίδων και πόρων.

Ακούμε για ψηφίσματα στα οποία ασκείται βέτο με μία ψήφο έναντι πολλών ξανά και ξανά. Αυτό υποδηλώνει μια άδοντη τίγρη αλυσοδεμένη σε ένα καθεστώς παγκοσμιοποιημένου αρπακτικού, το οποίο, μακριά από την απελευθέρωση των λαών του κόσμου, στην πραγματικότητα δημιουργεί μια παγκόσμια φυλακή στην οποία όλοι οι άνθρωποι υπόκεινται σε δρακόντειο και κυριαρχικό έλεγχο.

Προτείνω λοιπόν να κηρυχθούν τα υπάρχοντα Ηνωμένα Έθνη ακατάλληλα για το σκοπό τους και να διαλυθούν πριν επιτύχουν τους δυσάρεστους στόχους τους, όπως αυτοί ορίζονται στην Ατζέντα 21 και το 2030.

Αυτές οι Ατζέντες μπορεί να φαίνονται καλοήθεις επιφανειακά, αλλά η πραγματικότητά τους είναι η μαζική καταστροφή της ποικιλομορφίας του πολιτισμού και η καταστροφή των εθνών "για το γενικότερο καλό" - υποτίθεται.

Χρειαζόμαστε χωρίς αμφιβολία διεθνή συνεργασία, αλλά δεν χρειαζόμαστε έναν ακριβό, άχρηστο παρία να υπαγορεύει μια πολιτική στην οποία τα ανθρώπινα όντα θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζονται ως ένα ακόμη εμπόρευμα ή πόρος σε έναν κόσμο που ελέγχεται από τις διεθνιστικές εταιρείες και τα μοχθηρά λίγα εξαιρετικά πλούσια άτομα που τις κατέχουν.

"Εμείς, οι υπογράφοντες, καλούμε τα Ηνωμένα Έθνη να θεωρήσουν τον εαυτό τους ακατάλληλο για το σκοπό τους και να απέχουν από τη δημιουργία ενός παγκόσμιου στρατού, μιας αστυνομικής δύναμης και μιας δικτατορίας.

"Επιμένουμε ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν την άδειά μας για να εφαρμόσουν την Ατζέντα 21 ή την Ατζέντα 2030, η οποία αρνείται την εθνική κυριαρχία και απαιτεί την προσχώρηση σε ένα παγκοσμιοποιητικό καθεστώς που λειτουργεί εις βάρος των ατομικών ελευθεριών, όπως αυτές κατοχυρώνονται στην ίδια τη Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων".

Αναφορά: Francis Leader, 12 Ιουλίου 2016
Καταγγέλλων του ΟΗΕ: Calin Georgescu

[Σημείωση: Η Francis Leader πρόσθεσε έναν σύνδεσμο προς αυτό το βίντεο στο άρθρο της, αλλά εμείς προσθέσαμε το κείμενο παρακάτω].

Ο Dr. Reiner Fuellmich της Επιτροπής Διερεύνησης Διεθνών Εγκλημάτων ("ICIC") πήρε συνέντευξη από τον Caline Georgescue, πρώην εκτελεστικό διευθυντή που εργάστηκε στα Ηνωμένα Έθνη για δύο δεκαετίες.

Τα Ηνωμένα Έθνη υποτίθεται ότι θα γίνουν η "Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση" και αυτή τη στιγμή αναπτύσσουν την Ατζέντα 2030, με τους περιβόητους "στόχους βιωσιμότητας". 

Αυτό το παγκόσμιο σχέδιο στοχεύει στην πλήρη μεταμόρφωση κάθε πτυχής της ανθρώπινης ύπαρξης: τροφή, σεξουαλικότητα, οικογένεια, εργασία, οικονομικά, υγεία, εκπαίδευση - τα πάντα. Αυτό υποτίθεται ότι θα βάλει τέλος στη φτώχεια, την πείνα, την ανισότητα, την αρρώστια και άλλα κακά πράγματα.

Ο Georgescue λέει μια διαφορετική ιστορία. Εξηγεί ότι ο ΟΗΕ ελέγχεται από εγκληματίες που τον χρησιμοποιούν για να πλουτίζουν και να υποδουλώνουν την ανθρωπότητα.


"Ο ΟΗΕ είναι η πλατφόρμα, η γέφυρα, για το σύστημα ελέγχου της ολιγαρχίας", είπε. Ο Georgescue έχει συμμετάσχει σε πολλές συναντήσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη, τόσο σε επίσημες όσο και σε ανεπίσημες. Και το συμπέρασμα ήταν πάντα το ίδιο: "Πώς μπορούμε να αυξήσουμε την ποσότητα που καταναλώνουν οι άνθρωποι". Με άλλα λόγια, η ατζέντα καθοδηγείται από την απληστία. Η πλειονότητα των χωρών δεν έχει τον έλεγχο των φυσικών πόρων της, αλλά ελέγχεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ειδικότερα, το οποίο έχει την ίδια ατζέντα με τον ΟΗΕ.

Οι καγκελάριοι, οι πρωθυπουργοί, οι πρόεδροι κ.λπ. δεν είναι υπάλληλοι των πολιτών των χωρών τους, εξήγησε ο Georgescue, είναι υπάλληλοι των ολιγαρχών. Ο ΟΗΕ και το WEF είναι πλέον δυσδιάκριτα, καθώς έχουν την ίδια ατζέντα και ελέγχονται από τους ίδιους ολιγάρχες.

Η πανδημία υποτίθεται ότι θα συνέβαινε το 2016. Και οι ολιγάρχες είχαν σχεδιάσει ότι το 2020 θα υπήρχε κρίση τροφίμων και νερού. Αλλά η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ήταν ένα απόλυτο σοκ για τους ολιγάρχες και η πανδημία δεν μπόρεσε να γίνει το 2016 όπως είχε προγραμματιστεί. 

Έτσι, η πανδημία επαναπρογραμματίστηκε για το 2020 και η κρίση τροφίμων και νερού προγραμματίζεται τώρα για το 2025, δήλωσε ο Georgescue. "Φυσικά, δεν θα τα καταφέρουν. Αυτό είναι σαφές. Το σύστημα έχει σχεδόν καταρρεύσει".
"Τώρα πρέπει να έχουμε το θάρρος, όλοι μας, να πούμε "όχι"".

Ο Georgecue ανέφερε ότι όλοι αυτοί οι ολιγάρχες που ελέγχουν τον ΟΗΕ και το WEF εμπλέκονται στην παιδεραστία. Είπε χαρακτηριστικά: "Γνωρίζουμε ότι περισσότερα από 8 εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο. Οκτώ εκατομμύρια είναι ολόκληρος ο πληθυσμός της Αυστρίας.

 Εξαφανίζονται χωρίς [ίχνος]. Αυτή η εγκληματική πράξη πρέπει να σταματήσει. Και θα σταματήσει όταν οι άνθρωποι αποκτήσουν συνείδηση και φτάσουν στην κατανόηση [του τι συμβαίνει]".
Πρέπει να έχουμε το θάρρος, όλοι μας, να πούμε "Όχι!".

Σταματήστε τον παγκόσμιο έλεγχο: Τι πρέπει να γνωρίζουν όλοι, 28 Ιανουαρίου 2023 (40 λεπτά)





Αν δεν μπορείτε να δείτε το παραπάνω βίντεο, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Bitchute ΕΔΩ.





ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου