Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

NA EINAI MONO H EΛΛAΔA ΣTH ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ

ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ «ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»


Γράφει ο  Γιώργος Ρωμανός


Όλος ο προβληματισμός ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, κλπ κομμάτων «Δημοκρατικού Τόξου» για τις επερχόμενες εκλογές αφορά στον σχηματισμό βιώσιμης κυβέρνησης «Συνεργασίας», ενώ αντίθετα η ΝΔ διακηρύσσει πρωτίστως την ανάγκη αυτοδυναμίας της, διότι αλλιώς «η χώρα θα καταστραφεί από ‘‘Ακυβερνησία’’».


Όμως, κυβερνήσεις αυτοδύναμες ή συνεργασίας υπήρξαν επί 50 χρόνια Μεταπολίτευσης, και αυτό που είδαμε στην πράξη ήταν (και είναι) η κυβερνησιμότητα που έγινε καθεστώς Ενιαίου Κυβερνητισμού –όρο που έχω εισάγει από 25ετίας. Έτσι, όλες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις ταυτίστηκαν σε μείζονα (συχνά και μη) θέματα, διαιωνίζοντας με μικροδιαφορές κοινή καταστροφική πολιτική

Ακυβερνησία –ή επιεικώς ολέθρια διακυβέρνηση– υπήρξε μετά το 1974 σε κορυφαία θέματα, ήδη από την εποχή των πρώτων κυβερνήσεων. Έτσι, στα 27 από τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης, πανίσχυρες κοινοβουλευτικά κυβερνήσεις, απέτυχαν στην πάταξη της ποικιλώνυμης Τρομοκρατίας, με αποτέλεσμα 23 στυγερές δολοφονίες.


Μείζον ζήτημα παραμένει μέχρι σήμερα το μη άνοιγμα του «Φακέλου της Κύπρου», αλλά, και η παιδαριώδης (απλώς;) προσωρινή έξοδος της Ελλάδος από το ΝΑΤΟ, επί Κ. Καραμανλή Α΄, πολιτική που εγκαθίδρυσε… τις τουρκικές θέσεις για πλήρη έλεγχο του Αιγαίου. 


Ταυτόχρονα, στο εσωτερικό της χώρας, ξεκινούσε η μείωση της πρωτογενούς παραγωγής, η ολέθρια αποβιομηχάνιση, η διάλυση τραπεζών και επιχειρήσεων μέχρι και για λόγους προσωπικής βεντέτας του πρωθυπουργού!


Ένας θεσμός που μεθοδεύτηκε με συνειδητά ολέθριες για τη Δημοκρατία «αναθεωρήσεις Συντάγματος», ώστε να φτάσουμε σήμερα σε μια καθαρά ολιγαρχική πρωθυπουργοκεντρική «Δημοκρατία», στην «Αρχή ενός ανδρός».


Η ουσιαστική κατάργηση της «Διάκρισης των Εξουσιών» είχε ως δομικό θύμα την Δικαιοσύνη η οποία κατέστη «υπ-άλληλος» της Κυβέρνησης. 


Επακολούθησαν οι πρωτοφανείς, στα 2.500 χρόνια ελληνικής Ιστορίας, λαϊκιστικές-δημαγωγικές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, κατά τις οποίες ο πολίτης υποβιβάστηκε σε πολίτη-πελάτη ψηφοφόρο, ενώ συνεχιζόταν η διάλυση του κράτους.


Κατά την επονείδιστη διακυβέρνηση Σημίτη αναγνωρίστηκαν για πρώτη φορά στην διεθνή Ιστορία και νομολογία «δικαιώματα της Τουρκίας» στο ελληνικότατο Αιγαίο.


Την πολιτική αυτή ουδέποτε αποκατέστησε η ΝΔ ή τα κόμματα του «Δημοκρατικού Τόξου», και τώρα, όλοι μαζί, οδηγούν την Ελλάδα στην εθνική αυτοκτονία των «Πρεσπών του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου».


Αποτέλεσμα της ίδιας πολιτικής ήταν/είναι: η εγκατάλειψη της Κύπρου με ελλαδίτικη κάθετη άρνηση για χάραξη ΑΟΖ κοινών συνόρων (ΟΛΟΙ από Σημίτη και μετά!) και ο εθνικός εξευτελισμός υποτέλειας στα Ίμια, (ΠΑΣΟΚ), με το «γκριζάρισμα» του Αιγαίου.


Σήμερα(!) κανένας Έλληνας δεν μπορεί να πατήσει σε αυτά τα νησιά μας.


Ταυτόχρονα, και επί 50 χρόνια Μεταπολίτευσης, συντελείται το συνεχιζόμενο Δημογραφικό έγκλημα, η ολέθρια Μετανάστευση –κυρίως των νέων–, η σταθερή κορύφωση της Εγκληματικότητας, οι Καταλήψεις Πανεπιστημίων και περιουσιών πολιτών, κπα. 


Κορυφαία εθνοβλαβής πολιτική του Ενιαίου Κυβερνητισμού ήταν τα δουλόφρονα Μνημόνια, αλλά και η διεθνώς παράνομη «Συμφωνία των Πρεσπών». 


Η χώρα ουδέποτε προστατεύτηκε από αμέτρητες πυρκαγιές –εθιμικές πλέον, κάθε χρόνο και με μεγάλο αριθμό νεκρών–, πολλές των οποίων προκλήθηκαν και από ξένους πράκτορες, βάσει στοιχείων ανοιχτών πηγών. Καταστροφικότερες εκείνες σε Ηλεία, Εύβοια, Μάτι –με 103 νεκρούς, ενώ, οι δολοφονικές πλημμύρες στην Μάνδρα σκότωσαν 24 πολίτες. 


Οι 57 νεκροί, στο πρόσφατο εθνικό έγκλημα των τρένων, όπως και εκείνοι που προέκυψαν από ποικίλα άλλα δυστυχήματα προστέθηκαν στον μακρύ ο κατάλογος θυμάτων του κράτους των «Αυτοδύναμων Κυβερνήσεων ή Συνεργασίας» και ήδη σπρώχνονται στη λήθη. 


Άρα, για ποιες επιπτώσεις μελλοντικής δήθεν «Ακυβερνησίας» μιλούν, αφού η Ακυβερνησία είναι πάγια κατάσταση του Ενιαίου Κυβερνητισμού, στον οποίον δεν αλλάζουν οι βασικοί ένοχοι και η πολιτική τους;


Στην προεκλογική περίοδο που ζούμε απουσιάζουν όλα τα εθνικά θέματα, αλλά περισσεύουν οι υποσχέσεις τύπου «Μαυρογιαλούρου».


Τάζουν τα πάντα(!) και μιλούν οι επαγγελματίες της Πολιτικής για τις νεφελώδεις «προγραμματικές διαφορές τους και τις πιθανές συγκλίσεις», ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που τους νοιάζει είναι η νομή της εξουσίας και τα χρήματα του κράτους. 


Ψήφο, λοιπόν, αλλά με μνήμη, κρίση και καταδίκη όλων όσων έβλαψαν εγκληματικά την χώρα. 



 Γιώργος Ρωμανός

Συγγραφέας Αναλυτής, Ιστορικός Ερευνητής





20 σχόλια:

  1. ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
    ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΦΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΩ ΟΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Δ
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    Ανώνυμος7 Μαΐου 2023 στις 8:47 μ.μ.
    Τι δεν έχουμε καταλάβει;

    ότι (επαναλαμβάνω δια μίαν εισέτι φοράν) μας κυβερνά μια αμερικανική Α.Ε (ανώνυμος εταιρεία) με ελληνόφωνα, αλλά όχι ελληνόψυχα στελέχη, η οποία διατηρεί την έδρα της στην Ουάσιγκτον. Συνεπώς, αυτό που θα αλλάξει είναι η Γενική Διεύθυνση της εταιρείας, δηλαδή θα οριστεί νέος Γενικός Διευθυντής της HELLENIC REPUBLIC S.A.

    Αλλά πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς τα πράγματα, αφού

    «Το Ελληνικόν Έθνος, δυνάμει της παρούσης πράξεως εξέθεσε εκουσίως την ιεράν παρακαταθήκην της αυτού ελευθερίας, εθνικής ανεξαρτησίας και της πολιτικής αυτού υπάρξεως υπό την απόλυτον υπεράσπισην της Μ. Βρετανίας"

    όπως υπέγραψαν,
    Εν Πελοποννήσω, την 30 Ιουνίου 1825 οι
    Θεόδωρος Κολοκοτρώνης – Ανδρέας Μιαούλης

    Εφόσον επομένως αποφάσισε η μασονική στοά του Λονδίνου (στην οποία είμαστε δούλοι από το 1826) να συγκληθεί Γενική Συνέλευση της HELLENIC REPUBLIC S.A. με σκοπό τον ορισμό νέας Γενικής Διεύθυνσης τα υπόλοιπα ("εκλογές" και κολοκύθια τούμπανα) είναι απλώς θέμα διαδικασίας.

    Εκτός κι αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε Κύριο και να γίνουμε δούλοι Θεού, οπότε Εκείνος θα οικονομήσει να σπάσουμε τις αλυσίδες και να ελευθερωθούμε και να ανορθωθούμε και να γίνουμε και πάλι Αυτοκρατορία (ΓΕΝΟΙΤΟ!!!)


    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως προς τι να ψηφίσω? Υιοθετούμε αυτά τα 3:
    1) Ψηφίζω αυτόν που θα κάνει το μικρότερο κακό στη πατρίδα.
    2) η Εκκλησία (Ορθόδοξη που ανήκουμε ως ορθόδοξοι-Έλληνες) δε παίρνει θέση να υποστηρίξει κόμματα.
    3) όσα περισσότερα κόμματα σε μια Βουλή τόσο καλύτερα.
    το 3) δική μου ταπεινή άποψη όπως και το ότι το κράτος (δηλ. η σχηματιθείσα κυβέρνηση) δεν είναι ανεξάρτητη της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας μας (εννοείται της Κεφαλής της Χριστού).
    Πάντως καλύτερα να ψηφίσω κάτι όπως ένα μικρό κόμμα παρά να απέχω (χωρίς άποψη ή διαμαρτυρία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ....

      Διαγραφή
    2. Α ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΑΞΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ.

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΥΛΟΥΜΠΑΣΑΚΗ ΕΚΑΝΕΣ ΚΛΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ;

      Διαγραφή
    4. ΡΕ ΒΛΑΞ ΑΝΩΝΥΜΕ ΘΕΣ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΚΙΟΛΛΑΣ??? βλακας και πάλι βλάκας είσαι!!

      Διαγραφή
    5. Εγώ ψηφίζω κόμμα εκτός Βουλής!

      Διαγραφή
    6. Αυτός που με έβρισε παραποιώντας το επώνυμο μου (ΒΟΥΛΟΥΜΒΑΣΑΚΗΣ) να του δώσει ο ΘΕΟΣ άμεσως τι του αξίζει γιατί αυτοί οι βρώμοι .. ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΤΗ ΕΚ ΘΕΟΥ ΚΡΙΣΗ ΔΕ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ!

      Διαγραφή
    7. 1)"Ψηφίζω αυτόν που θα κάνει το μικρότερο κακό". Κανονικά οι κανονικοί άνθρωποι ψηφίζουν αυτόν που θα κάνει το περισσότερο καλό στην πατρίδα. Μάλλον θα έχεις στο υποσυνείδητο σου αυτούς που κυβέρνησαν ως τώρα και αρέσκεσαι στην επετεία, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να διακρίνεις ότι όλοι έκαναν από λίγο κακό σταδιακά καθώς ήταν σχεδιασμένο, αυτό προκύπτει από το ότι τίποτα καλό δεν "ανθεί"στην χώρα, εκτός των κατά χρόνους και τόπους οικονομικών παροχών προς τα πρόβατα, ώστε αυτά να αναπτύξουν την ψευδή αντίληψη του λιγότερου κακού και του ότι "κάτι γίνεται κουτσά κουτσα".
      2)Η εκκλησια είναι με κάθε εξουσία πράγμα που την κάνει σεργιάνι στολή. Είναι με το κόμμα που εν δυνάμη θα κυβερνήσει και θα διατηρήσει το οικονομικό κατεστημένο και κατ'επεκταση τους μισθούς των.
      3)Ναι,συμφέρει το σύστημα τους γιατί βοηθά στην επίφαση της ψευδούς δημοκρατίας τους.
      4)Η εκκλησία δεν είναι ανεξάρτητη από το κράτος πράγμα απαράδεκτο, είναι δεσμευμένη και καθώς αυτό είναι κατά βάση μασωνικό και αντίχριστο αυτό που προκύπτει είναι το όνειδος των εκκλησιαστικών και του πιστού λαού που το ανέχονται

      Διαγραφή
    8. Έτσι μπράβο να και ένας σκεπτώμενος ορθόδοξα και πατριωτικά .

      Διαγραφή
  3. Δὲν θὰ ἔρθει ἀπὸ τὴν Βουλὴ-ποὺ ἔτσι κι ἀλλιῶς πρέπει νὰ κλείσῃ καὶ νὰ ἀπολυμανθεῖ-τὸ Ῥωμαίϊκο.
    Τώρα ὅμως στὰ πλαίσια τοῦ ψευτορωμαίϊκου, πρέπει νὰ ψηφίσουμε (ἀπὸ τὰ 36 κόμματα μεῖον τὰ 6 τὰ ἐντὸς Βουλῆς=30 κόμματα )ἔνα κόμμα, διότι ἀλλιῶς τὰ κομματόσκυλα θὰ τρέξουν καὶ θὰ βγάλουν ἔστω καὶ μὲ 20% αὐτοὺς ποὺ ἀπεχθανόμαστε.Ἄθεο μόνο νὰ μὴν εἶναι.Ἠ ἀλλόθρησκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά και την χτεσινή ας πούμε τηλεμαχία ο μόνος που αξίζει να κυβερνήση είσαι ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο μοναδικός που έχει πρόγραμμα και μιλάει όπως ο καθένας μας για τα προβλήματα της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΗ Η ΨΗΦΟΣ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΜΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ!!!!

      Διαγραφή
    2. con mc keeds πρόσεξε δε ξεφεύγεις!!!!

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ .
      ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ, ΣΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ,ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ,ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΙΜΩΤΡΟ.
      ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΩ ;
      ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΥΦΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ;
      ΕΛΕΟΣ ΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΜΕΛΗΤΕΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ .
      ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΚΡΙΣΙΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΡΕΑΣΜΟ.
      ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟΝ ΠΟΙΟΗΤΗ.
      ΟΙ ΑΓΕΝΗΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ.
      ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕ.

      Διαγραφή
    4. Ποιος στρατος; αυτος με τις ποδιτσες που μοιραζει κρουασαν σε λαθρο-επενδητές;

      Διαγραφή
  6. Και στου "βοδιού το κέρατο" να κρυφτείται πάλι ΕΓΩ θα σας δω έχει γράψει ο Κύριος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ) ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666, ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή