Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΩΡΕ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ…
Γράφει ο Άλκης Νομικός

Ο δικός μας εχθρός είναι η ΠΝΤ και τα πολιτικά υποχείρια που διορίζει ως κυβερνήσεις στην Ελλάδα, μαζί με το κομματικό-πελατειακό κράτος που συντηρούν και που τους επιτρέπει να αποφασίζουν χωρίς καν να μας ρωτούν, ακόμη και για θέματα υψίστης εθνικής σημασίας, όπως είναι η Μακεδονία και το μεταναστευτικό.

Εμείς οι Έλληνες ζούμε σε μία προικισμένη περιοχή του πλανήτη, με μία απίστευτη φυσική ομορφιά και με έναν τεράστιο υπόγειο πλούτο. Εκτός αυτού η Ελλάδα και ειδικά η Ανατολική Μεσόγειος, ήταν ανέκαθεν το γεωπολιτικό κέντρο του κόσμου από πολλές διαφορετικές πλευρές. 

Το γεγονός αυτό, για ένα μικρό κράτος, είναι βέβαια ευχή και κατάρα μαζί, αφού γίνεται στόχος των μεγαλύτερων ή μικρότερων δυνάμεων που επιβουλεύονται τη θέση και τον πλούτο του.

Εν τούτοις, έχουμε στη διάθεση μας ένα πολύ ισχυρό όπλο, μία μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά: τα αμέτρητα συγγράμματα των προγόνων μας που δίνουν απαντήσεις στα πάντα, γραμμένα στη δική μας γλώσσα που καταλαβαίνουμε όλοι τόσο με τη λογική, όσο και με το συναίσθημα μας, με το DNA μας. 

Τι έγραψε λοιπόν ο Αριστοτέλης, το οποίο θα μπορούσε να μας δώσει απαντήσεις στα σημερινά μας ερωτήματα ;

«Επιδίωξη της τυραννίας είναι η πτώχευση των πολιτών της, αφ’ ενός προκειμένου να συντηρείται με την περιουσία τους η φρουρά του καθεστώτος και αφ’ ετέρου για να παραμένουν απασχολημένοι οι πολίτες σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές.

 Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων και η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…
Το ελληνικό γένος ζει ελεύθερα και διοικείται άριστα και θα μπορούσε να κυριαρχήσει, εάν ήταν πολιτικά ενωμένο».

Ποια είναι η τυραννία τώρα, η οποία μας συμπεριφέρεται με τον τρόπο που περιγράφει ο Αριστοτέλης; 

Οι λεγόμενες μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις με το κομματικό-πελατειακό κράτος που δημιουργήσαν και που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα μετά το 1974, ανδρώθηκε στη συνέχεια, διέφθειρε τους πάντες, υπερχρέωσε τη χώρα και στο τέλος τη χρεοκόπησε, μετατρέποντας την σε μία αποικία που σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή της ιδιοκτησίας της!

Με τη βοήθεια δε της υπογραφής της σύμβασης των Σκοπίων που θα διευκολύνει το διαμελισμό της πατρίδας μας, με την εγκληματική συμφωνία του Μαρόκου που θα επιτρέψει το πλημμύρισμα της Ελλάδας με μετανάστες (οπότε την πλήρη αλλοίωση της ήδη εξαθλιωμένης κοινωνίας μας για να ελέγχεται ευκολότερα), καθώς επίσης με το διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας που θα εξουδετερώσει τους θρησκευτικούς δεσμούς που μας ενώνουν, θα καμφθούν όλες οι αντιστάσεις μας. Επομένως θα εξαφανιστεί η Ελλάδα ως Έθνος, πριν καν το αντιληφθούμε!

Ποιοί είναι λοιπόν οι εχθροί μας που πρέπει να πολεμήσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για να μη χαθούμε ως Έθνος και για να ανακτήσουμε την ελευθερία, καθώς επίσης την εθνική μας κυριαρχία; 

Το απροσδιόριστο χρηματοπιστωτικό τέρας που απομυζεί την πλειοψηφία των ανθρώπων παγκοσμίως; Ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός; Το ευρώ; Οι πανίσχυρες πολυεθνικές; Ασφαλώς όχι.

Ο δικός μας εχθρός είναι η ΠΝΤ και τα πολιτικά υποχείρια που διορίζει ως κυβερνήσεις στην Ελλάδα, μαζί με το κομματικό-πελατειακό κράτος που συντηρούν και που τους επιτρέπει να αποφασίζουν χωρίς καν να μας ρωτούν, ακόμη και για θέματα υψίστης εθνικής σημασίας, όπως είναι η Μακεδονία και το μεταναστευτικό. 

Οι πολιτικοί που έχουν το θράσος να υποστηρίζουν ότι, η συμφωνία με τα Σκόπια είναι σωτήρια για την Ελλάδα, πως η στάση τους στο μεταναστευτικό έχει σχέση με την αλληλεγγύη του ανθρώπου προς το συνάνθρωπο του και ότι ο διαχωρισμός της εκκλησίας από το κράτος αποτελεί πρόοδο για τη χώρα μας!

Δυστυχώς όμως υπάρχουν ορισμένοι που διαστρεβλώνουν τα γεγονότα. Ένας από αυτούς αιτιολόγησε την κατάσταση μας με ένα παλιό τραγούδι, σύμφωνα με το οποίο «Όποιος στη μάχη πάει για να πεθάνει, στρατιώτη μου για πόλεμο δεν κάνει». 

Έτσι θεωρεί πως έδωσε απάντηση στην απορία της μη εξέγερσης των Ελλήνων, ισχυριζόμενος πως οι πολίτες γνωρίζουν ότι εχθρός τους είναι το πολυεθνικό κτήνος, οπότε η εξέγερση εναντίον του είναι ανώφελη! 

Πως αυτό αποδεικνύει ότι οι Έλληνες είναι σοφοί έχοντας ιστορία πολλών χιλιετιών και όχι πρόβατα! Ότι η επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος απαιτεί υπερεθνικές αντιδράσεις, αφού διαφορετικά θα ήταν σαν να πυροβολούν μόνοι τους τα πόδια τους!

Δυστυχώς, σκεπτόμενοι με αυτόν τον τρόπο απλά εθελοτυφλούμε και παρουσιάζουμε τη δειλία μας ως προϊόν λογικής σκέψης. Ακόμη χειρότερα, θεωρούμε τον εχθρό μας ως απροσδιόριστο, πανίσχυρο και απομακρυσμένο, ενώ είναι ξεκάθαρος και μπροστά στα μάτια μας. Απλά και μόνο αυτή η συμπεριφορά μας θα έπρεπε να μας γεμίζει ντροπή!

Ντροπή όλους εμάς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που βαδίζουμε ολοταχώς προς τα πίσω, στην εποχή της τουρκοκρατίας, από την οποία δεν θα είχαμε ποτέ ξεφύγει εάν δεν υπήρχαν κάποιοι ελάχιστοι Ελληναράδες που δεν δίστασαν να πολεμήσουν για την ελευθερία όλων μας, πηγαίνοντας στη μάχη χωρίς να ενδιαφέρονται αν θα πεθάνουν ή όχι!

Όλες και όλους μας που συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα ίδια εκείνα κόμματα που μας κατέστρεψαν, που δεν διστάσαμε να μεταφέρουμε τα χρέη μας στα παιδιά μας και που αδιαφορούμε για την εξορία που τα έχουμε στείλει, όπως κάναμε αρκετές φορές στο παρελθόν. 

Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο λογαριασμός που θα πληρώσουμε αυτή τη φορά θα είναι πολύ μεγαλύτερος, συντριπτικός και δεν θα μας φταίει κανένας άλλος, αλλά μόνο ο εαυτός μας!
4 σχόλια:

 1. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΛΚΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
  ΑΚΥΡΟΣ ΟΜΩΣ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΒΟΩΝ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ή ΚΡΑΖΩΝ ΕΙΣ ΩΤΑ ΚΟΥΦΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΣΚΟΤΣΕΖΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ;
  ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΝ ΜΟΥΓΚΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ.
  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ή ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
  ΟΡΑΤΩΤΗΣ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΒΕΛΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΒΑΤΩΝ

  Απάντηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτή η μουγκα και η έλλειψη αντίδρασης από τον λαό για τα διάφορα σοβαρά θέματα όπως το Μακεδονικό και η λαθρομετανάστευση αλλά και η επερχόμενη συμφωνία για το μοίρασμα του Αιγαίου έχει μεθοδευτει και καλλιεργηθεί από πολλά χρόνια.Κυρισ όργανα αυτής της μεθόδευσης είναι
  1ον Η απαράδεκτη εκπαίδευση και το ακατάλληλο εκπαιδευτικό προσωπικό
  2ον Τα πληρωμένα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι λειτουργούν σαν εμισθοι υπάλληλοι των διαφόρων κομμάτων αλλά και διαφόρων συμφερόντων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή