Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ-ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΟΥ Π.O.Y., ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΥΛΑΚΗ...

ΒΙΝΤΕΟ


Άρθρο του Peter Koenig

Δύο είδη απόλυτων ελέγχων προετοιμάζονται για την εφαρμογή της Μεγάλης Επανεκκίνησης, γνωστής και ως Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ. 

Ένας δυνητικά ζουρλομανδύας και απόλυτος έλεγχος από το προγραμματιζόμενο ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) και μια παντοδύναμη τυραννία υγείας από τον ΠΟΥ, που παρακάμπτει τα εθνικά συνταγματικά δικαιώματα και την εθνική κυριαρχία όσον αφορά τα μέτρα υγείας…

Το πρώτο θα “διαχειρίζεται”, θα συντονίζεται και θα εποπτεύεται για την άψογη εφαρμογή του, από τη λεγόμενη Κεντρική Τράπεζα των Κεντρικών Τραπεζών, την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS)– το δεύτερο από τον οργανισμό ΠΟΥ που δημιούργησε το 1948 ο Rockefeller και ονομάζεται ψευδώς Οργανισμός του ΟΗΕ. 

Ο προϋπολογισμός του αναδυόμενου τυράννου είναι κατά 80% φαρμακευτικός, Gates και κατά τα άλλα ιδιωτικά χρηματοδοτούμενος. Και οι δύο είναι εγκληματικές οργανώσεις.

Αυτά είναι σχέδια, που δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί. Αλλά ο κόσμος καλύτερα να είναι ενήμερος, έτσι ώστε Εμείς, οι Λαοί, να μπορέσουμε να σταματήσουμε αυτή την τρομακτική επίθεση κατά της ανθρωπότητας εν τη γενέσει της.

Το CBDC μπορεί να έρθει σε εμάς, την ανθρωπότητα, μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα. Το προγραμματιζόμενο CBDC είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής. Το όπλο αυτό σχεδιάζεται εδώ και δεκαετίες – και ταιριάζει απόλυτα στη Μεγαλύτερη Εικόνα της Μεγάλης Επανεκκίνησης/ Ατζέντα 2030.

Προγραμματιζόμενο – σημαίνει ότι τα χρήματα μπορούν να προγραμματιστούν ως προς το πώς πρέπει να δαπανηθούν από ένα άτομο, ή να μπλοκαριστούν, ή να λήξουν, ή να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένα αγαθά ή υπηρεσίες – ή μπορούν να παρακρατηθούν εντελώς, να εξαλειφθούν, ανάλογα με το πόσο καλά συμπεριφέρεστε, σύμφωνα με τα πρότυπα της παντοδύναμης ελίτ της λατρείας του θανάτου.

Το CBDC είναι ένα κύριο στοιχείο ελέγχου, ένας ασφυκτικός κλοιός στον πληθυσμό.

Ταυτόχρονα, ο ΠΟΥ προετοιμάζει μια τυραννία για την υγεία που ελέγχει τα πάντα. Το σχέδιο προβλέπει ότι οι νέοι ολοκληρωτικοί κανόνες – οι αναθεωρημένοι Διεθνείς Κανονισμοί Υγείας (ΔΚΥ) που δρομολόγησε η κυβέρνηση Biden, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας Συνθήκης για την Πανδημία – θα επικυρωθούν από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, πιθανώς μέχρι το τέλος Μαΐου 2023. Εάν εγκριθούν, με πλειοψηφία δύο τρίτων, οι νέοι κανόνες θα τεθούν σε ισχύ το 2024.

Τυραννία και έλεγχος της υγείας από τον ΠΟΥ

Η ελίτ που προσποιείται ότι κυβερνά την ανθρωπότητα ενεργεί πιο σιωπηλά από τις σκιές. Περιλαμβάνει τους οικονομικούς γίγαντες, τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), τα παιδιά του Νταβός. Η χρηματοπιστωτική ελίτ αποφασίζει για τα ολοκληρωμένα και πρόθυμα πλάνα του Klaus Schwab, του διευθύνοντος συμβούλου του WEF.

Με τη σειρά του, ο κ. Schwab μεταβιβάζει οδηγίες στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), για παράδειγμα, για τον επανασχεδιασμό και την εφαρμογή της αναθεώρησης της ΔΥΑ, η οποία περιλαμβάνει πλέον και μια συνθήκη για την πανδημία.

Πρώτον, ο Bill Gates, επίσης ένας από τους βασικούς χορηγούς του ΠΟΥ, τοποθετεί στο τιμόνι του ΠΟΥ έναν σκοτεινό Αιθίοπα πολιτικό, τον Tedros Adhanom Ghebreyesus. Ο Tedros, φίλος του Bill Gates, είναι πρώην Γενικός Διευθυντής της GAVI Vaxx-Alliance, που επίσης δημιουργήθηκε και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Gates. – Τόσο πολύ ο ΠΟΥ είναι ένας οργανισμός του ΟΗΕ.

Εάν αυτές οι νέες συνθήκες ΔΥΑ/Πανδημίας εγκριθούν από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας στα τέλη Μαΐου 2023, ο κόσμος (σήμερα 194 μέλη του ΠΟΥ) θα ζει κάτω από μια “τυραννία της υγείας”.

Ο ΠΟΥ θα έχει υπερεξουσίες επί των κατά τα άλλα αυτόνομων χωρών, θα μπορεί να παρακάμπτει τα εθνικά Συντάγματα και να αποφασίζει αν μια ασθένεια πρέπει να αντιμετωπιστεί ως πανδημία, δηλαδή με μαζικό εμβολιασμό.

Για παράδειγμα, ο ΠΟΥ θα μπορούσε να αποφασίσει ότι στο εξής η κοινή γρίπη πρέπει να αντιμετωπίζεται ως πανδημία. Εφόσον πρόκειται για “covid”, ο όποιος “εμβολιασμός” θα είναι τύπου mRNA που τροποποιεί τα γονίδια. 

Η ίδια ιική τεχνολογία που έχει, με τους εμβολιασμούς covid, προκαλέσει ήδη δεκάδες εκατομμύρια θανάτους σε όλο τον κόσμο. Φυσικά, δεν αναγνωρίζεται ανοιχτά, αλλά οι στατιστικές για την υπερ-θανάτωση, ειδικά στον δυτικό κόσμο, αλλιώς, Παγκόσμιο Βορρά, μιλούν από μόνες τους. Είναι σύμφωνες με τα ποσοστά εμβολιασμού των χωρών.

Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ότι όταν το επόμενο φορά που θα πάνε το παιδί τους για εμβολιασμό κατά της πολιομυελίτιδας ή της ιλαράς, το παιδί τους θα εμβολιαστεί με ένα δυνητικά θανατηφόρο τοξικό διάλυμα τύπου mRNA, το οποίο παράγει πρωτεΐνες spike που καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Δείτε αυτό από τον Dr. Mike Yeadon, πρώην αντιπρόεδρο και επιστημονικό διευθυντή της Pfizer.

Πλήρης Υπακοή

Για να διασφαλίσει την απόλυτη υπακοή των χωρών, ο Klaus Schwab καυχήθηκε πολλές φορές ότι το WEF διείσδυε στις κυβερνήσεις όλου του κόσμου υποτρόφους της “Ακαδημίας” του WEF για Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες (YGL).

 Συχνά τοποθετούνται σε θέσεις πρωθυπουργών ή προέδρων. Για να αναφέρουμε μόνο μερικούς από τους πιο επιφανείς: Justin Trudeau, Καναδάς, Emmanuel Macron, Γαλλία, Mark Rutte, Ολλανδία, πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Angela Merkel, καθώς και Olaf Scholz, νυν καγκελάριος της Γερμανίας.

Ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CBDC) – Καλώς ήρθατε στη νέα φυλακή του χρήματος

Η απόφαση για την εισαγωγή του CBDC, τρόπον τινά, με ταχύτητα πολέμου, ελήφθη στη συνάντηση του Jackson Hole, WY, τον Αύγουστο του 2019 από τους κεντρικούς τραπεζίτες των χωρών της G7. Ψήφισαν ένα οικονομικό πραξικόπημα που ήταν “Going Direct Reset”.

Αυτό είχε σχεδιαστεί από πολύ μακριά για τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια, και τώρα έπρεπε να παγιωθεί για το τελικό στάδιο του συνολικού και απόλυτου χρηματοπιστωτικού ελέγχου – το τελικό παιχνίδι της επερχόμενης παγκόσμιας τυραννίας. 

Πρώτα εφαρμόζεται από τον Παγκόσμιο Βορρά, όπου ο αντίκτυπος θα είναι μεγαλύτερος. Δείτε ένα σύντομο βίντεο 1 λεπτού από την Katherine Austin Fitts, που τα λέει όλα.




Πρόκειται για την «οπλοποίηση-εργαλειοποίηση» του χρήματος σε Προγραμματιζόμενο και Ελεγχόμενο CBDC – ένα Όπλο Μαζικής Καταστροφής.

Ο υπόλοιπος κόσμος θα ακολουθήσει το παράδειγμά της. Αυτό πιστεύουν. Η καταστροφή του βιομηχανοποιημένου κόσμου είναι η πρώτη. Η Γερμανία υποτίθεται ότι θα ηγηθεί της αποβιομηχάνισης της Ευρώπης, που θα προκληθεί από την τεχνητά προκαλούμενη ενεργειακή ανεπάρκεια.

 Στη συνέχεια έρχεται ο απόλυτος έλεγχος των φυσικών πόρων του κόσμου – έτσι ώστε η ανασυγκρότηση του συστήματος, με δραστικά μειωμένο παγκόσμιο πληθυσμό, να προχωρήσει αρκετά γρήγορα.

Ο πόλεμος δι’ αντιπροσώπων των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ στην Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας είναι ένας προπομπός με στόχο την κυριαρχία της Ρωσίας και του πλούτου των φυσικών της πόρων.

Οι κυβερνήσεις και οι τραπεζίτες είναι οι μεγαλύτεροι, πιο μοχθηροί, αλλά λιγότερο αναγνωρισμένοι εχθροί των λαών. Πόσο ακόμα χρειάζεται μέχρι η πλειοψηφία των ανθρώπων να ξυπνήσει και να σταματήσει αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας;

Σύμφωνα με την Katherine Austin Fitts, η εισαγωγή του CBDC, μπορεί να θέσει μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους εκτός εργασίας. Αυτό είναι μόνο ένα μέρος του πολέμου. Είναι στενά συνδεδεμένο με την πανδημία. Οι άνθρωποι δεν πέθαναν από το covid, οι περισσότεροι χάθηκαν από τα τοξικά vaxx και από τη δυστυχία που προκάλεσε το “covid”.

Ο Dr. Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστήμονας της Pfizer επανειλημμένα είπε σε συνεντεύξεις και ειδικές ομιλίες του, ότι οι πραγματικοί, δυνητικά μαζικοί θάνατοι, από την εξαναγκαστική vaxx-εκστρατεία – θα λάβουν χώρα μετά από τρία και μέχρι περίπου δέκα χρόνια από την έναρξη της vaxx-κίνησης. 

Οι ενέσεις του υλικού mRNA στα σώματα των ανθρώπων άρχισαν τον Δεκέμβριο του 2020. Μπαίνουμε τώρα στο τρίτο έτος. Και εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη πεθάνει εξαιτίας των “vaxxes”, ΟΧΙ covid.

Σήμερα, οι επιστήμονες που αναζητούν την αλήθεια και οι γιατροί προειδοποιούν – “μην εμβολιάζεστε, είναι επικίνδυνο για την υγεία σας, τα εμβόλια μπορεί να σας σκοτώσουν”. Αν όχι, μπορεί να σας ακρωτηριάσουν για μια ζωή, ή να μειώσουν μαζικά τη γονιμότητα των γυναικών και των ανδρών. 

Το τελευταίο φαίνεται ήδη στις στατιστικές – στην Ευρώπη από 20% έως 40% μειωμένη γονιμότητα το 2022. Παρόλα αυτά, οι παγκόσμιες εκστρατείες vaxx συνεχίζονται – μια μπουλντόζα που σταματάει από το τίποτα.
Πώς να «oπλοποιήσετε» το χρήμα;

Μια τριπλή τυραννία – μια “τριάδα”, είναι σε εξέλιξη. Το WEF και οι πίσω από τη σκηνή γιγαντιαίοι χρηματοδότες του, οι κυβερνήσεις και οι τραπεζίτες, μέσω ενός δικτύου εθνικών κεντρικών τραπεζών, που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), στη Βασιλεία της Ελβετίας. 

Η “βιομηχανία υγείας” – Big Pharma, οι εγκαταστάσεις υγείας και τα νοσοκομεία και οι ασφαλιστικές εταιρείες ακολουθούν τη γραμμή με ψηφιοποιημένα αρχεία υγείας και ψηφιοποιημένες υπηρεσίες υγείας.

Η απόφαση του 2019 του Jackson Hole της G7 για μαζικές χρεοκοπίες τραπεζών που θα επιφέρουν το CBDC, ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου 2023 με σχετικά ελαφριά νότα στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Το άνοιγμα ήταν η προφανής κατάρρευση της Silicon Valley Bank (SVB) της Καλιφόρνιας, της Silvergate Capital της Καλιφόρνιας και της Signature Bank της Νέας Υόρκης. 

Καμία από αυτές δεν χρειαζόταν πραγματικά να κηρύξει πτώχευση. “Διασώθηκαν” από την κυβέρνηση Μπάιντεν, που τέθηκε υπό τον έλεγχο της “Ρυθμιστικής Αρχής”, πριν οι φήμες περί χρεοκοπίας προλάβουν να προκαλέσουν τρέξιμο στην τράπεζα.

Γνωρίζουμε πώς οι “φήμες” μπορούν να κατασκευαστούν ή να ενισχυθούν και πώς μπορούν να κινητοποιήσουν τον κόσμο.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Credit Suisse, η δεύτερη μεγαλύτερη ελβετική τράπεζα, είχε ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες δύο δεκαετίες από σκάνδαλα και “οικονομικές παρατυπίες” η μία μετά την άλλη, συμπεριλαμβανομένης της νομιμοποίησης εσόδων από ναρκωτικά και της βοήθειας προς τους Ρώσους ολιγάρχες να αποφύγουν τις δυτικές κυρώσεις, “εξαφανίζοντας” έγγραφα που τους συνέδεαν με τα πολυτελή γιοτ τους, τα οποία υποτίθεται ότι θα κατασχεθούν.

Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, η αξία της μετοχής της τράπεζας έπεσε κατακόρυφα, πρώτα με την εβδομάδα και στη συνέχεια με την ημέρα. Για έναν πλήρη κατάλογο των οικονομικών σκανδάλων και άλλων, δείτε αυτό.

Μεγάλο μέρος της απώλειας εμπιστοσύνης βασίστηκε, και πάλι, σε φήμες – και οι φήμες μπορούν να διαδοθούν – αληθείς ή ψευδείς.

Ποτέ δεν υπήρξε ανάγκη να τεθεί η CS υπό καθεστώς αναγκαστικής διαχείρισης. Η τράπεζα, σύμφωνα με πολλούς αναλυτές, καθώς και η FINMA (η ελβετική τραπεζική “ρυθμιστική αρχή”) ήταν φερέγγυα, ιδίως αφού η CS υποτίθεται ότι έλαβε την Παρασκευή, 17 Μαρτίου, δάνειο “διάσωσης” ύψους 50 δισεκατομμυρίων φράγκων από την Ελβετική Κεντρική Τράπεζα.

Σύμφωνα με εσωτερικούς (αναλυτές της CS)- και εξωτερικούς, το ποσό αυτό των μετρητών θα ήταν αρκετό για την αναδιάρθρωση της τράπεζας, συμπεριλαμβανομένης της αθόρυβης απαλλαγής από ανεπιθύμητους σκελετούς – την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των ανθρώπων και των μετόχων – και την επαναλειτουργία της μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει μια άλλη ατζέντα για την ξαφνική αλλαγή κατεύθυνσης, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, 18/19 Μαρτίου. Η Janet Yellen, υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, ανώτεροι αξιωματούχοι του βρετανικού και του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών βρίσκονταν σε “διαβούλευση” με τον Ελβετό υπουργό Οικονομικών.

Οι εξωτερικές πιέσεις έκοψαν και πάλι την ελβετική κυριαρχία πολιτικά και όσον αφορά τις φημισμένες ελβετικές ιδιωτικές τραπεζικές υπηρεσίες.

Αυτό που συνέβη τότε, είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό που θα έπρεπε να είχε επιτευχθεί με τη “διάσωση” των 50 δισεκατομμυρίων. Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί, μήπως η κυβερνητική “διάσωση” των 50 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων ήταν απλώς μια συγκάλυψη;

Σε μια προφανή ξαφνική αλλαγή κατεύθυνσης, η ελβετική κυβέρνηση, χωρίς καμία διαβούλευση με τους μετόχους και τους κατόχους ομολόγων αξίας περίπου 16 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων, ανάγκασε την UBS, τη μεγαλύτερη ελβετική τράπεζα, να εξαγοράσει την ελαφρώς μικρότερη αδελφή της, την CS. 

Ακόμη πιο παράξενο, αυτό συνέβη με την εφαρμογή ενός σκοτεινού διατάγματος έκτακτης ανάγκης. Η CS δεν βρισκόταν ποτέ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αφερεγγυότητας.

Οι μέτοχοι της CS έπρεπε να αποδεχτούν μια τιμή εξαγοράς ύψους 3 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων, περίπου 0,76 ελβετικά φράγκα/μετοχή, λιγότερο από το ήμισυ της τελευταίας χρηματιστηριακής αξίας της μετοχής της. Μόνο οι υποδομές της τράπεζας αξίζουν πολλαπλάσια της τιμής εξαγοράς.

Την Κυριακή, 19 Μαρτίου, η ελβετική ρυθμιστική αρχή FINMA ανακοίνωσε ότι τα λεγόμενα ομόλογα πρόσθετης κατηγορίας 1 (AT1) ύψους περίπου 16 δισ. ελβετικών φράγκων θα μηδενιστούν στο πλαίσιο της συμφωνίας. Ούτε οι μέτοχοι ούτε οι ομολογιούχοι προειδοποιήθηκαν.

Αυτή η βεβιασμένη εξαναγκαστική συμφωνία δεν πήγε καλά στην Ευρώπη. Ένας διάσημος καθηγητής νομικής στο ελβετικό πανεπιστήμιο του Φρίμπουργκ, που ειδικεύεται στη νομική επιστήμη, αποκάλεσε την Ελβετία “Δημοκρατία της Μπανανίας”.

Η συντηρητική ελβετική εφημερίδα NZZ ανέφερε στις 19 Μαρτίου 2023 ότι πριν από λίγους μήνες κανείς δεν θα πίστευε ότι η πτώση της CS ήταν δυνατή. Το 2007, η αξία των μετοχών της CS ξεπερνούσε τα 100 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα. 

Μειώθηκε σταδιακά στα 7 δισεκατομμύρια CHF, λιγότερο από μια εβδομάδα πριν από την αποφασισθείσα εξαγορά. Το έγγραφο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Ελβετία ξεφορτώθηκε μια τράπεζα-ζόμπι, αλλά απέκτησε αντ’ αυτού μια τράπεζα-τέρας. 

Μετά τη συγχώνευση, η UBS θα έχει διαχειριζόμενα περιουσιακά στοιχεία αξίας περίπου 5 τρισεκατομμυρίων. Συγκρίνετε αυτό με περίπου 10 τρισεκατομμύρια της BlackRock.

Αντί για μια πίστωση διάσωσης ύψους 50 δισεκατομμυρίων – η οποία θα έπρεπε να επιστραφεί, η νέα συμφωνία κοστίζει στην Ελβετία περίπου 230 δισεκατομμύρια – μια πιστωτική γραμμή της Κεντρικής Τράπεζας ύψους 200 δισεκατομμυρίων, εκ των οποίων τα εκατό δισεκατομμύρια είναι πλήρως εγγυημένα από την ελβετική κυβέρνηση (φορολογούμενοι), συν μια εγγύηση ύψους 9 δισεκατομμυρίων (φορολογούμενοι) για τις ζημίες της UBS, συν άλλες εγγυήσεις σε περίπτωση αθέτησης πληρωμών.

Παρεμπιπτόντως, η Ελβετική Κεντρική Τράπεζα, στις 5 Μαρτίου, ανακοίνωσε μία από τις μεγαλύτερες ζημίες στην πρόσφατη ιστορία της, ύψους 132,5 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων. Προσθέστε σε αυτό μια πιθανή θέση ζημίας άλλων 100 έως 200 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων – αυτό σας κάνει να σκεφτείτε – τι άλλο σχεδιάζεται για να εξαλειφθεί αυτό το χρέος;

Οι μεγαλομέτοχοι της CS ενδέχεται να ξεκινήσουν μια μαζική αγωγή κατά της ελβετικής κυβέρνησης. Η Saudi National Bank (10%), η Saudi Olayan Group (5%), καθώς και η Qatar Holding (5%), κατέχουν μαζί περίπου 20%. 

Για αυτές τις πετρελαιοπαραγωγές χώρες τα δικαστικά έξοδα μπορεί να μην αποτελούν ζήτημα, αλλά η δημιουργία ενός προηγούμενου θα είναι σημαντική. Η BlackRock με περίπου 4,1% μετοχές CS παραμένει προς το παρόν στο περιθώριο.

Φαίνεται και μυρίζει σαν όλα αυτά να έχουν σχεδιαστεί από μακρύ χέρι. Θυμάστε τη συνάντηση των κεντρικών τραπεζιτών της G7 στο Jackson Hole του Wy το 2019;

Οι Financial Times και το Forbes αναφέρουν ότι υπάρχουν περίπου 200 μικρές και μεσαίες τράπεζες των ΗΠΑ “στα πρόθυρα” της κατάρρευσης. 

Η κατάρρευση της Credit Suisse, μιας από τις 30 συστημικά σημαντικότερες τράπεζες του κόσμου, επίσης μια από τις “Too Big to Fail” τράπεζες, που διασώθηκε από την ελβετική κυβέρνηση, μπορεί να αποτελέσει την αρχή ενός μαζικού ντόμινο τραπεζικών χρεοκοπιών στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Δείτε αυτό.

Ο αντιπρόεδρος της BlackRock, αρμόδιος για τις επενδύσεις, Philipp Hildebrand, είναι ο πρώην πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελβετίας (αναγκάστηκε να αποχωρήσει το 2016, λόγω ενός προσωπικού σκανδάλου), και στη συνέχεια εντάχθηκε στη BlackRock. Γνωρίζει πώς γυρίζουν οι τροχοί στην Ελβετία.

Ο κανόνας τάξης της κυβέρνησης Μπάιντεν, αγνοεί τον νόμο Dodd-Frank του 2010, ο οποίος καταργεί τις κυβερνητικές διασώσεις και άνοιξε την πόρτα για bail-in, επιτρέποντας στις τράπεζες να κατάσχουν τα χρήματα των πιστωτών και να τα μετατρέπουν σε μετοχές. 

Αν συνεχιστεί αυτή η κυβερνητική πολιτική διάσωσης, θα συσσωρευτεί ένα πρωτοφανές δημόσιο χρέος. Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και στην Ευρώπη, συσσωρεύοντας δυνητικά εκατοντάδες τρισεκατομμύρια εθνικού χρέους, και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Αυτή θα ήταν η ιδανική στιγμή για να εισαχθεί αμέσως στον δυτικό κόσμο – ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Ευρώπη, αλλά και Ιαπωνία και Αυστραλία – το προγραμματιζόμενο ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC).

Το συνδυασμένο ΑΕΠ αυτών των χωρών για το 2022 ανέρχεται σε περίπου 50 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, σχεδόν το ήμισυ του παγκόσμιου ΑΕΠ του 2022 (103,86 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ). Βλέπε αυτό (στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας).

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το χρέος της δυτικής οικονομίας που βασίζεται στο δολάριο ΗΠΑ θα μπορούσε να εξαλειφθεί με ένα χτύπημα – με ένα νέο είδος χρήματος, το CBDC. Με ένα άλλο χτύπημα, ολόκληρος ο αδαής δυτικός πληθυσμός θα μπορούσε να είναι διπλά περιορισμένος – από την Τυραννία της Υγείας του ΠΟΥ, καθώς και από το προγραμματιζόμενο CBDC.

Είναι καιρός Εμείς, οι άνθρωποι, σε όλο τον κόσμο να αποκτήσουμε συνείδηση και να συνειδητοποιήσουμε τα δικτατορικά μέτρα που περιμένουν να εφαρμοστούν σε λίγο δρόμο. Τότε, το μεγαλύτερο μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης / Ατζέντας 2030 θα έχει επιτευχθεί. Μόλις συμβεί αυτό, θα είναι δύσκολο να ξεφύγουμε.

Είναι καιρός εμείς οι άνθρωποι, να ζητήσουμε από τις κυβερνήσεις μας να εγκαταλείψουν τον ΠΟΥ – στην Ελβετία έχει ήδη ξεκινήσει ένα σχετικό δημοψήφισμα – και να είμαστε έτοιμοι για τη δημιουργία παράλληλων κυβερνήσεων με τοπικό χρήμα, πλήρως αποσυνδεδεμένο από τις υπάρχουσες τραπεζικές και κεντρικές τράπεζες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου