Κυριακή 14 Μαΐου 2023

ΟΤΑΝ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΛΕΟΝΑΖΕΙ , ΤΟΤΕ Η ΧΑΡΙΣ ΥΠΕΡΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ...

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΖΑΜΙ! 
ΒΙΝΤΕΟ


ΑΛΛΑ Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ!! ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΕΤΚΑ!!!

Ο Ερντογάν κλείνει την προεκλογική προσευχόμενος μαζί με χιλιάδες στην Αγια Σοφιά που έκανε τζαμί! Αλλά είναι γι αυτό που η Μαύρη Θάλασσα του φέρνει μαύρα μαντάτα!! Την λένε Παρασκευή (συνώνυμη της μέρας προσευχής του ισλάμ) αλλά στα Βαλκάνια την φωνάζουν Πέτκα!!!

Ο Ερντογάν κλείνει την προεκλογική του καμπάνια σήμερα με βραδινή προσευχή στην Αγία Σοφία που την μετέτρεψε σε τζαμί. Ο κύριος αντίπαλος του θα πάει για προσευχή στο μαυσωλείο του Κεμάλ. 

Παρ’ τον έναν χτύπα τον άλλον ο ένας συνεχιστής της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας Σουλτάνος κι ο άλλος Κεμαλιστής οπαδός του Γενοκτόνου. Πάντως αυτή τη στιγμή χιλιάδες ομοϊδεάτες του σημερινού Προέδρου Τουρκίας έχουν συγκεντρωθεί στην Αγιά Σοφιά να συμπροσευχηθούν μαζί του.


Ερντογάν υπάρχει προφητεία… αστροπελέκι Αποκαλυπτικό θα πέσει σε Σουλτάνο της Ανατολής Aποκαλυπτικές Δυνάμεις θα πιαστούν μαζί του κι αν το α΄ ήταν ο σεισμός ο Αποκαλυπτικός το β΄ποιο θα είναι; 

Την λένε Παρασκευή, στα Βαλκάνια τη φωνάζουν Πέτκα είναι από τους Επιβάτες και θάφτηκε στην Τραπεζούντα στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας .. η Μαύρη Θάλασσα εκτός από μαύρο χρυσό σου φέρνει και μαύρα μαντάτα μαύρα συχαρίκια.



 

2 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ.
    ΕΔΩ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΣ ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ
    ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΡΗ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ
    ΑΝΤΑ ΡΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέτκα είναι η Παρασκευή στις σλαβογενείς γλώσσες. Και τι θα κάνει η Αγία είπαμε; Τόσοι άγιοι έχουν θαφθεί στα χώματα που πατάνε, ένας μόνο δεν θα φέρει τα μαντάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή