Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΛΥΚΟ, 30 ΧΡΟΝΙΑ ΗΓΕΤΗΣ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ...

ΛΟΥΚΑΤΣΕΝΚΟ: «ΑΝ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΥΡΣΚ ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ»!



Συνέπειες του Κουρσκ, ενίσχυση των συνόρων, η απειλή του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Ζελένσκι στο καταφύγιο και το πυρηνικό κουμπί. Τα κυριότερα σημεία από τη συνέντευξη του Λουκασένκο.

Η Ουκρανία μπορεί να προσπαθεί να προκαλέσει τη Μόσχα να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, είπε ο Λουκασένκο σχολιάζοντας την επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Κουρσκ.

Η Ουκρανία αυξάνει τα διακυβεύματα με την περιοχή του Κουρσκ και αυτό είναι λάθος.Ο Πούτιν και οι ρωσικές δυνάμεις θα εξαφανίσουν τον ουκρανικό στρατό στην περιοχή του Κουρσκ.

Ο Πούτιν και εγώ βλέπουμε ότι η Δύση μπορεί να αναπτύξει απευθείας τις στρατιωτικές της μονάδες στην Ουκρανία.Εάν τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ εισέλθουν στην Ουκρανία, αυτός θα είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος

Η Ουκρανία έχει πάνω από 120.000 στρατιώτες σταθμευμένους στα σύνορα με τη Λευκορωσία.
Η Λευκορωσία αναγκάστηκε να μεταφέρει σχεδόν το ένα τρίτο του στρατού της στα σύνορα με την Ουκρανία

Αν συμβεί όπως στο Κουρσκ, θα είναι μια κλιμάκωση που θα τελειώσει με την καταστροφή της Ουκρανίας Η Ευρώπη εναντίον της Ρωσίας ας πολεμήσουν και μετά θα αντιμετωπίσουν τους Κινέζους στην Ανατολή.

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο είναι βέβαιος ότι η Ρωσία θα απελευθερώσει την περιοχή του Κουρσκ από τον ουκρανικό στρατό που εισβάλλει στο έδαφός της με οποιοδήποτε κόστος και η κλιμάκωση της σύγκρουσης θα μπορούσε να οδηγήσει στην καταστροφή της Ουκρανίας ως κράτους. 

Την αντίστοιχη δήλωση έκανε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya, αναφέρει η BELTA.

Είπε ότι δεν υπήρχαν μη επαγγελματίες μεταξύ των Ουκρανών μαχητών που πραγματοποίησαν την επίθεση στην περιοχή του Κουρσκ. 

«Συλλέγονταν από ολόκληρη τη γραμμή μάχης, ως επί το πλείστον, άνθρωποι που είχαν ήδη περάσει από τον πόλεμο, οι υπόλοιποι ήταν εξοπλισμένοι μισθοφόροi, Πολωνο;i κ.λπ.», είπε ο Αλεξάντερ Λουκασένκο

Προδότες από τη Λευκορωσία και τη Ρωσία πολεμούν στο πλευρό της Ουκρανίας στην περιοχή του Κουρσκ.

Εάν τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ εισέλθουν στην Ουκρανία, αυτός θα είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος

Η Λευκορωσία αναγκάστηκε να μεταφέρει σχεδόν το ένα τρίτο του στρατού της στα σύνορα με την Ουκρανία.

Η Ουκρανία αποναζιστοποιήθηκε, λίγοι λυσσασμένοι Ναζί παραμένουν

Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο τόνισε ότι η κλιμάκωση της σύγκρουσης θα μπορούσε να τελειώσει με τον πιο θλιβερό τρόπο για το ουκρανικό κράτος. 

«Αν συμβεί όπως στο Κουρσκ, θα είναι μια κλιμάκωση που θα τελειώσει με την καταστροφή της Ουκρανίας Η Ευρώπη εναντίον της Ρωσίας ας πολεμήσουν και μετά θα αντιμετωπίσουν τους Κινέζους στην Ανατολή.

Ο Λουκασένκο μίλησε για την «τρέλα» της Δύσης και την επιστροφή τους στη ναζιστική ιδεολογία
«Σχεδόν 60 χώρες βοηθούν την Ουκρανία».

Για την προστασία των κρατικών συνόρων: χωρίς «κόκκινες γραμμές», η απάντηση θα είναι άμεση

Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο προειδοποίησε ότι σε περίπτωση παραβίασης των κρατικών συνόρων, η απάντηση θα είναι άμεση.


Η Λευκορωσία αναγκάστηκε να μεταφέρει σχεδόν το ένα τρίτο του στρατού της στα σύνορα με την Ουκρανία

Τα σύνορα Λευκορωσίας-Ουκρανίας είναι ναρκοθετημένα όπως ποτέ άλλοτε

«Τους περιμένουμε». Ο Λουκασένκο για την παρουσία αξιόπιστης γραμμής άμυνας σε περίπτωση επίθεσης στη Λευκορωσία από τα δυτικά

Ο αρχηγός του κράτους σημείωσε ότι η Ουκρανία διατηρεί πάνω από 120 χιλιάδες στρατιωτικό προσωπικό κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία. 

«Βλέποντας την επιθετική τους πολιτική, φέραμε και τοποθετήσαμε σε ορισμένα σημεία -όπως θα γινόταν σε περίπτωση πολέμου, άμυνας- τον στρατό μας σε όλο το μήκος των συνόρων εκεί και άλλοι είναι οι πιο έτοιμοι, κάνουν τη δουλειά τους», είπε ο Αλεξάντερ Λουκασένκο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου