Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ...

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024: Ο  «ΤΡΟΜΟΣ» ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΛΗΞΗΣ – ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΚΑΙ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ» ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


Αηδιαστικοί Αγώνες 2024 – Δυστοπία και «εξαφάνιση» των Ολυμπιακών Αγώνων

Κρύος ιδρώτας περιέλουσε τους τηλεθεατές που είδαν την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Μετά την “αλησμόνητη” τελετή έναρξης στις 26 Ιουλίου, τα όσα επακολούθησαν, αλλά και τα όσα ανακοινώνονται για το “τέλος” των Ολυμπιακών Αγώνων, ο κόσμος ειπε: δεν τα είδαμε όλα έχει κι άλλο...

Ο σκηνοθέτης, Τομά Ζολί, ετοιμασε ακόμη ένα σόου για την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, που πραγματοποιηθηκε την Κυριακή (11/8) στο Παρίσι – όι όι όι!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Le Parisien, η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ονομάστηκε «Ρεκόρ» και ήταν μικρότερη σε διάρκεια από την τελετή έναρξης, που έγινε στον ποταμό Σηκουάνα. 

Αυτή τη φορά, τα δρώμενα πραγματοποιήθηκαν στο Stade de France και σε χρονικό διάστημα σχεδόν δύο ωρών.

Δυστοπία και «εξαφάνιση» των Ολυμπιακών Αγώνων

Αναλυτικά, οι παραγωγοί της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 μας μετέφεραν σε έναν δυστοπικό και ταυτόχρονα φουτουριστικό κόσμο, στον οποίο οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν «εξαφανιστεί».

 Μήπως και οι άνθρωποι μαζί τους; Οι Γάλλοι διοργανωτές ματαίως υποσχέθηκαν πολλές εκπλήξεις, θέαμα και μουσική με στόχο την παράδοση της Σημαίας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λος Άντζελες για τη διοργάνωση του 2028.

Επίσης, τα συγκροτήματα Air και Phoenix εμφανιστηκαν στο πλαίσιο της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Εκτός από τα προαναφερθέντα συγκροτήματα, ειδαμε την παρουσία του ηθοποιού, Τομ Κρουζ, συμβολίζοντας έτσι την παράδοση της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων από το Παρίσι στος Λος Άντζελες. 

Ο σταρ του Χόλιγουντ έλαβε μέρος σε μια οκτάλεπτη παρουσίαση, την οποία θα κάνουν οι Αμερικανοί μετά από τις επίσημες ομιλίες του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, και του επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», Τόνι Εστανγκέ.

Η παρουσίαση των Αμερικανών περιλάμβανε πλάνα από την καταδίωξη που γύρισε ο Τομ Κρουζ, τον Απρίλιο, κοντά στα Ηλύσια Πεδία και στη Γέφυρα Μπιρ Χακίμ. Μάλιστα, βίντεο τον έδειχνε να απομακρύνεται με ταχύτητα πάνω σε μια μοτοσικλέτα με μια μεγάλη λευκή σημαία, από την οποία έλειπαν μόνο οι Ολυμπιακοί Κύκλοι.

Ακόμα, την Κυριακή (11/8) ο Τομ Κρουζ έκανε ένα ακροβατικό κόλπο στο Stade de France. Πριν από λίγες ημέρες, γύρισε μια σκηνή γύρω από τα γράμματα του «Χόλιγουντ» στο Λος Άντζελες, συμβολίζοντας έτσι την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028.

Αγωνία για τους Αγώνες χωρίς τέλος, αφού ήρθε το τέλος των φετινών αγώνων, αλλά όχι και το τέλος του αηδιαστικού πλέον θεσμού που έχει βάλει τα γυαλιά ακόμα και στην άλλη αηδιαστική, τη δικιά μας, τη Γιουροβίζιον!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΤΙΚΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου