Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΕΔΑΦΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ...

 ΑΣΑΝΤ:«ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΛΙΒΑΝΟ, ΙΡΑΚ, ΥΕΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…» 

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΑΝΤ: Οι μαχητές Αντίστασης σε Παλαιστίνη, Λίβανο, Ιράκ, Υεμένη είναι πρότυπο για εμάς… ΚΑΡΦΩΝΕΙ την ΤΟΥΡΚΙΑ: κατέλαβε εδάφη, υποστήριξε την τρομοκρατία! Καμιά εξομάλυνση σχέσεων..

Η σημερινή ομιλία του Προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ είναι μια από τις πιο σημαντικές ομιλίες από το 2011. Πλήρης διαφάνεια και ειλικρίνεια

Ο Πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ σε ομιλία του ενώπιον της Λαϊκής Συνέλευσης με την ευκαιρία της έναρξης της τέταρτης νομοθετικής συνόδου της Βουλής είπε..

Ο Πρόεδρος Αλ Άσαντ για την Παλαιστίνη:Η αποφασιστικότητα, η πίστη και η θέληση είναι αυτά που έσπασαν την εμπιστοσύνη της ισραηλινής οντότητας για το μέλλον της ύπαρξής της.

Η Γάζα έδωσε ένα παράδειγμα που αναβίωσε την αφύπνιση των γενεών και άρχισαν να βλέπουν και να διαβάζουν την πραγματικότητα με διαφορετικό τρόπο από αυτό που η Δύση είχε δουλέψει για πολλούς αιώνες.

Οι εποχές της ψευδαίσθησης ανατράπηκαν από ώρες ηρωισμού και μήνες αποφασιστικότητας.

Οι μαχητές της αντίστασης στην Παλαιστίνη, τον Λίβανο, το Ιράκ και την Υεμένη αποτελούν πρότυπο, πρότυπο και παράδειγμα για εμάς που πρέπει να ακολουθήσουμε στον δρόμο της απελευθέρωσης, στον δρόμο της αξιοπρέπειας, της τιμής και της πλήρους ανεξαρτησίας.

Ο λαός του κατεχόμενου συριακού Γκολάν μας έχει δώσει πολλά μαθήματα. Έχουν αποδείξει ότι η απουσία κυριαρχίας στη γη τους δεν σημαίνει πτώση της πατριωτικής συνείδησης , αλλά σημαίνει την άνοδό της και ότι η κατοχή της γης δεν σημαίνει ότι πουλάνε την τιμή. Έχουν αποδείξει ότι η υπαγωγή τους είναι ριζωμένη και ότι η ψυχή τους ζει μόνο με και για τη Συρία.

Η Συρία είναι ένα από τα πεδία σύγκρουσης στον κόσμο και η επιλογή που έχουμε μπροστά μας είναι να επηρεάσουμε μόνο ή και να επιτύχουμε ισορροπία Για να ολοκληρωθεί αυτή η ισορροπία, πρέπει να εργαστούμε σκληρά και να αναζητήσουμε λύσεις αρνούνται να υποκύψουν στην απογοήτευση και υποκύπτουν στις περιστάσεις αντί να εργαστούν για να τις αλλάξουν.

Ο Πρόεδρος Αλ Άσαντ σχετικά με τις πρωτοβουλίες που προτείνονται σχετικά με τη σχέση με την Τουρκία:
Η πρώτη λύση είναι η ειλικρίνεια, όχι η ευγένεια, με τον τίτλο της συμφιλίωσης

Δεν καταλάβαμε το έδαφος μιας γειτονικής χώρας για να αποσυρθούμε και δεν υποστηρίξαμε την τρομοκρατία για να σταματήσουμε να την υποστηρίζουμε αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα του οποίου τα αληθινά αίτια δεν βλέπουμε.

Οποιαδήποτε διαδικασία διαπραγμάτευσης χρειάζεται αναφορά στην οποία θα βασιστείτε για να πετύχει και η αποτυχία επίτευξης αποτελεσμάτων σε προηγούμενες συναντήσεις είναι ένας από τους λόγους για την απουσία αναφοράς. 

Η Συρία τονίζει συνεχώς την ανάγκη να αποσυρθεί η Τουρκία από τα εδάφη που έχει καταλάβει και να σταματήσει την υποστήριξή της στην τρομοκρατία.

Κάθε μέρα που περνούσε χωρίς πρόοδο, οι ζημιές συσσωρεύονταν όχι μόνο από την πλευρά της Συρίας αλλά και από την τουρκική πλευρά

 Η Συρία τονίζει συνεχώς την ανάγκη να αποσυρθεί η Τουρκία από τα εδάφη που κατέχει και να σταματήσει την υποστήριξή της στην τρομοκρατία.,..

Δεν καταλάβαμε τα εδάφη μιας γειτονικής χώρας για να αποσυρθούμε, και δεν υποστηρίξαμε την τρομοκρατία για να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε, και η λύση είναι η ειλικρίνεια και ο εντοπισμός του σφάλματος, όχι η αλαζονεία.

 Το στάδιο για το οποίο μιλάει τώρα η Συρία είναι το στάδιο των θεμελίων και των αρχών γιατί η επιτυχία της είναι αυτή που θέτει τα θεμέλια για μετέπειτα επιτυχία και οι δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων είναι αβάσιμες, καθώς το κριτήριό μας είναι η κυριαρχία

 Κάθε διαπραγματευτική διαδικασία χρειάζεται αναφορά να βασιστείτε για να πετύχετε και το να μην επιτύχετε αποτελέσματα σε προηγούμενες συναντήσεις είναι ένα θέμα που οφείλεται στην απουσία αναφοράς

 Η πρώτη από αυτές τις πρωτοβουλίες έλαβε χώρα πριν από 5 χρόνια ή λίγο περισσότερο και περιελάμβανε αρκετές συναντήσεις σε διαφορετικά επίπεδα που δεν πέτυχαν κανένα σημαντικό αποτέλεσμα επί τόπου, παρά τη σοβαρότητα των εμπνευστών.

 Η αποκατάσταση μιας σχέσης απαιτεί πρώτα την άρση των λόγων που οδήγησαν στην καταστροφή της και δεν θα εγκαταλείψουμε κανένα από τα δικαιώματά μας

Η Ρωσία, το Ιράν και το Ιράκ έκαναν πρωτοβουλίες συμφιλίωσης με την Τουρκία και ήμασταν θετικοί μαζί τους, αλλά δεν πέτυχαν καμία πρόοδο παρά την αξιοπιστία των μεσολαβητών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου