Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ Ο,Τ' ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ:Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΣΕ "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ"

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ DIDIER RAOULT:«Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ  TRANILAST! ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΟ!» ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΟΛΟΓΟΣ CHRISTIAN BRECHOT:«ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»!
2 ΒΙΝΤΕΟ


Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Pr Didier Raoult: ”Η ευλογιά των πιθήκων και γενικότερα οι λοιμώξεις από τον ιό της ευλογιάς αντιμετωπίζονται με ένα φάρμακο που είχε τα καλύτερα αποτελέσματα σε κλινικές δοκιμές στην Ιαπωνία: το TRANILAST.

Δεν θα πουληθεί ποτέ εδώ γιατί δεν κοστίζει τίποτα.”




Σήμερα στο ίδιο έργο θεατές όπως και επί κορωνοιού η Γαλλία τράβηξε πρώτη..

Ο Gabriel Attal ο παραιτηθείς πρωθυπουργός ο απερχόμενος ο ηττημένος τον εκλογών που τον κρατάει καταχρηστικά ο Μακρόν στο πόστο του σε κατάσταση πολιτικής ανωμαλίας κι εκτροπής ανακοίνωσε ότι έθεσε τις γαλλικές υγειονομικές αρχές σε «κατάσταση μέγιστης επαγρύπνησης» απέναντι στην «ευλογιά των πιθήκων»/ mokeypox ή mpox.

Με βάση αυτά που λέει παραπάνω ο καθηγητής οι ηγέτες των κρατών έχουν γίνει κοινοί πλασιέ εμβολίων για υπερκέρδη φαρμακοβιομηχανίας , ιατρικοί επισκέπτες..

reseauinternational: Μια εκστρατεία προπαγάνδας και μιντιακής τρομοκρατίας μόλις ξεκίνησε από τον ΠΟΥ σχετικά με την ευλογιά των πιθήκων…


Μπορούμε ήδη να δούμε τη Big Pharma να συνεδριάζει επειγόντως με στόχο να προτείνει έναν άχρηστο εμβολιασμό για μια ασθένεια που δεν υπάρχει γιατί πρέπει να κερδίσουμε μερικές δεκάδες δισεκατομμύρια χωρίς κόπο, μαγικά χρήματα που δεν έχουμε.

 Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτή η ασθένεια είναι πολύ μεταδοτική και ότι είναι καλά θεραπεύσιμη. 

Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι στη Γαλλία το 98% των ασθενών έκαναν αχαλίνωτο swinging σεξ στην ομοφυλοφιλική κοινότητα. 

Θα ήταν επείγον να ξεκινήσει μια εκστρατεία πρόληψης σε αυτή τη μικρή κοινότητα. (σσ που είναι και η πιο ευάλωτη ως προς αυτόν τον ιό)

Ο Γάλλος Καθηγητής Ιολόγος Christian Brechot ξεκαθαρίζει ότι η ευλογιά των πιθήκων δεν εγκυμονεί κανένα φόβο για εκδήλωση παγκόσμιας πανδημίας!



Ο Γάλλος Καθηγητής Ιολόγος Christian Brechot ξεκαθαρίζει ότι η ευλογιά των πιθήκων δεν εγκυμονεί κανένα φόβο για εκδήλωση παγκόσμιας πανδημίας!

”-Πρέπει να φοβόμαστε μια νέα παγκόσμια πανδημία;

–Καθόλου δεν είμαστε μέσα στην ίδια συλλογιστική/ προβληματική όσο/όπως με covid αφού η μετάδοση μέσω της αναπνευστικής οδού είναι για ακόμη μια φορά καθαρά πιο αδύναμη ακόμη κι αν υπάρχει. 

Είμαστε ευτυχώς μπροστά σε μια αρρώστια που είναι ευτυχώς το συχνότερο πιο ήπια αλλά υπάρχει μια θνησιμότητα σε ευπαθή άτομα όπως πάντα σε άτομα που έχουν μια ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος.. ”



Το Δανέζικο εργαστήριο Bavarian Nordic θα είναι σε θέση να διοχετεύσει ήδη 500.000 δόσεις εμβολίων και να παράγει ως και 10.000.000 ως το τέλος του 2025. Οι Big Pharma δεν χάνουν ποτέ.

Ο Christian Bréchot κάτοχος MD και PhD. Είναι Γάλλος Καθηγητής Ιατρικής και επιστήμονας που υπηρετεί ως πρόεδρος του Global Virus Network από το 2017. Το 1989 έγινε τακτικός καθηγητής Κυτταρικής Βιολογίας και Ηπατολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris Descartes…

 Υπηρέτησε ως πρόεδρος του Institut Pasteur από το 2013 έως το 2017 και ως διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας και Ιατρικής Έρευνας της Γαλλίας από το 2001 έως το 2007.





1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
    ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ,ΤΑ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΟΠΩΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ WC ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΑΕΡΑ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΛΟΓΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΩΜΕΝΗΣ ΝΟΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή