Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

"ΦΩΝΑΖΕΙ" Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ...

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ! ΠΥΡ ΚΑΙ ΘΕΙΑΦΙ.. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ; 
ΒΙΝΤΕΟ


Πυρ και θειάφι.. η κατάσταση πλέον γίνεται επικίνδυνη καίγονται και τα σύνορα..Αυτό κι αν είναι προβοκάτσια φως φωτιάς φανάρι… Μια φωτιά στα σύνορα θέτει ζητήματα… ”Συμβαίνει τώρα (21:00) Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο τελωνείο των Κήπων.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται ήδη στο σημείο ενώ οι άνεμοι που πνέουν στο σημείο δυσχεραίνουν το έργο τους.” Αναφέρεται ότι ι άνεμοι που πνέουν είναι ισχυροί.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα φωτιά που ξέσπασε πλησίον του τελωνείου των Κήπων Έβρου, στο ύψος του σταθμού κτηνιατρικού ελέγχου προϊόντων ζωικής προέλευσης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης δέχθηκε κλήση λίγο μετά τις 21:00 απόψε και ήδη βρίσκονται στο σημείο και επιχειρούν 7 οχήματα με 20 άνδρες.

 Η φωτιά κατακαίει ξερά χόρτα σε αγροτική έκταση, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε υποδομές του τελωνείου.

Η διέλευση των οχημάτων προς το τελωνείο μέσω της Εγνατίας οδού διακόπηκε από τις 21:45 έως τις 22:15 περίπου και πλέον αποκαταστάθηκε και διεξάγεται κανονικά. (ερτ)

 ΠΗΓΗ





5 σχόλια:

  1. Θυμηθείτε τι είχε πει σε ευσεβή Κύπριο η Υπεραγία Θεοτόκος όταν του εμφανίστηκε 2-3 αλλεπάλληλες ημέρες:
    - Να σηκώνεσαι το βράδυ και να κάνεις προσευχή, διότι σε 10 χρόνια θα γίνει μεγάλο κακό στην Κύπρο (εννοούσε την εισβολή του Αττίλα)
    - Αφού θα γίνει το κακό Παναγία μου γιατί να χάσω τον ύπνο μου;
    - Για να έρθει το κακό αποδυναμωμένο (ήταν η απάντηση της Πλατυτέρας των Ουρανών και καθαροτέρας λαμπηδόνων ηλιακών).

    Αν υπήρχε ουράνιος συναγερμός 10 χρόνια πριν εισβάλλουν τα τουρκομόγγολα στην Κύπρο μας, τώρα που αισθανόμαστε τη φωτιά και τη λάβρα των δεινών που ήδη έφτασαν, θα πρέπει να κάνουμε οργανωμένα όχι αγρυπνίες, αλλά ολονυκτίες προσευχής με βάρδιες. Να κάνουμε "μπραντεφέρ" με τις σκοτεινές δυνάμεις που θέλουν να επιφέρουν όλο αυτό τον όλεθρο.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πυρκαγιά ΚΑΙ στη Λάρισα. Δεν υπάρχει χρόνος να ξυπνήσουν οι αφελείς. Όσοι καταλαβαίνουν την κορύφωση της προδοσίας, ας πιάσουν το κομποσκοίνι κι ας του δώσουν να καταλάβει. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ

      Τ Ε Λ Ο Σ

      Διαγραφή
    2. Όσοι έχουν γερή κράση ας κάνουν στρωτές μετάνοιες (π.χ. 5 μετά από κάθε κομποσκοίνι, όπως εισηγείται σε μια μοναχή ο Άγιος Παΐσιος. "Μετά από 10 κομποσκοίνια θα έχεις κάνει 50 μετάνοιες", της έλεγε)

      Διαγραφή
    3. Οι άτιμοι τι πλάκα που έχουν, δε μ' αφήνουν ν' αγιάσω. Καρμπόν μηνύματα με τον κόβιντ. Όταν σβήνει μια εστία (έστω από μόνη της) θα μας βάζουν να χτυπάμε παλαμάκια: Τα κεφάλια μέσα γίδια "lockdown και πάσης Ελλάδος άμα λάχει να μμμμ"

      Πυρκαγιά στη Λάρισα: Και δεύτερο προειδοποιητικό μήνυμα – «Κλείστε πόρτες και παράθυρα, μείνετε μέσα»

      Διαγραφή
    4. Μη γελάς καθόλου: Ο επόμενος "εμπρησμός" θα είναι με ισλαμολάθρο που θα εξεγερθούν για να βρουν "το δίκιο τους". Παρεούλα με τους ΑΝΤΙΦΑ θα χτυπάνε τα σπίτια "ΦΑΣΙΣΤΩΝ" που ήδη έχουν επισημάνει μέσω του ηλεκτρονικού τους ίχνους και θα δημιουργήσουν το νέο "καθεστώς" που ακούει στο όνομα ΑΝΑΡΧΙΑ.

      Τότε πράγματι θα πρέπει να καθίσουμε στα σπίτια μας 3 ημέρες και να μην ανοίξουμε ούτε παράθυρο. Χάριτι και φιλανθρωπία Θεού θα αναλάβουν να ξεβρωμίσουν τον τόπο κάποιοι ενάρετοι άνθρωποι που το λέει η καρδιά τους. Θα βοηθήσει η Παναγιά μας, αρκεί να της το ζητήσουμε!!!

      Διαγραφή