Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

ΓΑΛΛΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ, ΣΚΛΗΡΟΝ ΥΜΙΝ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΚΤΙΖΕΙΝ...

ΕΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ RAFALES ΩΣ ΑΣΤΡΑΠΗΝ….ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ
ΒΙΝΤΕΟ


Εθεώρουν τα Rafales ως αστραπήν….να πέφτουν! Συγκρούστηκαν στον αέρα 2 Rafales της Γαλλίας αγνοούνται 2 πιλότοι ένας είναι σώος!

Δύο μαχητικά Ραφάλ της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας συγκρούστηκαν στον αέρα στα BA της χώρας.Τα αεροπλάνα της Rafale συγκρούστηκαν στο Morthe-et-Moselle. 

Ένας πιλότος εκτινάχθηκε πριν τη σύγκρουση κι εντοπίστηκε σώος οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον πιλότο. Ο εκπαιδευτής και ο πιλότος που ήταν στο δεύτερο αεροπλάνο είναι πάντα αγνοούμενοι




Το δυστύχημα μεταξύ δύο μαχητικών αεροσκαφών σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.Δύο μαχητικά αεροσκάφη από τη μοίρα μετασχηματισμού Rafale στην αεροπορική βάση Saint-Dizier (Haute-Marne) συγκρούστηκαν μεταξύ τους.ι ξεκίνησαν «επιχειρήσεις αναζήτησης» δύο πιλότων, σύμφωνα με τη νομαρχία και το γενικό επιτελείο .

Δύο μαχητικά αεροσκάφη από τη μοίρα μετασχηματισμού Rafale στην αεροπορική βάση Saint-Dizier (Haute-Marne) συγκρούστηκαν μεταξύ τους, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) ομιλία της Αεροπορικής και Διαστημικής Δύναμης στο Παρίσι.«Ακόμα αναζητούμε το δεύτερο πλήρωμα», πρόσθεσε.

«Το επιχειρησιακό κέντρο του τμήματος ενεργοποιήθηκε αμέσως και ξεκίνησε το σχέδιο SATER [αεροπορικής διάσωσης] για την υποστήριξη των στρατιωτικών δυνάμεων», ανέφερε η νομαρχία Meurthe-et-Moselle σε δελτίο τύπου.

«Οι επιχειρήσεις αναζήτησης για τους πιλότους ξεκίνησαν από την ομάδα χωροφυλακής του τμήματος, την υπηρεσία πυροσβεστικής και διάσωσης, το εθνικό δασαρχείο και την ADRASEC [εθνική ομοσπονδία ραδιοερασιτεχνών που υπηρετούν την πολιτική ασφάλεια]», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι το ατύχημα σημειώθηκε «στο την περιοχή Colombey-les-Belles». «Η στρατιωτική αρχή θα ενημερώσει για τα αίτια του δυστυχήματος», σημείωσε η νομαρχία.“Ένας μεγάλος θόρυβος”

Ο στρατός είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι όλοι οι πιλότοι ήταν γαλλικής υπηκοότητας. Οι Ουκρανοί πιλότοι εκπαιδεύονται αυτή τη στιγμή στη Γαλλία, αλλά στη βάση Cazaux (νοτιοδυτικά) και μόνο σε μαχητικά Alpha-Jet.

«Ακούσαμε έναν μεγάλο θόρυβο, ίσως γύρω στις 12:30 μ.μ. Συχνά ακούμε αεροπλάνα να περνούν, αλλά δεν ήταν το σπάσιμο του ηχητικού φράγματος, δεν είχε καμία σχέση με αυτό», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Πατρίς Μπονό, αντιδήμαρχος του Colombey-les-Belles.

«Ήταν ένας περίεργος θόρυβος, ένας θόρυβος χτυπήματος. Υπέθεσα ότι δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν, αλλά δεν το πιστέψαμε», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι ένας κλοιός χωροφυλακής είχε στηθεί σε περιφερειακό δρόμο στην άκρη του δάσους.



κλήση σε μαρτυρίες από αυτόπτες μήπως βοηθήσουν να βρεθεί το αεροσκάφος και οι πιλότοι

Και κάτι άλλο πάνω κουμάντο κάνει ο Ραφαήλ ας το γνωρίζουν τα Ραφάλ…

2 Γερμανικές αεροπορικές βάσεις έκλεισαν λόγω σαμποτάζ..! Στη Γαλλία πέφτουν τα Ραφάλ και στη Γερμανία κλείνουν οι αεροπορικές βάσεις από σαμποτάζ! Τι την ήθελαν την πτώση του Εωσφόρου μάδησαν τα φτερά τους!!

Το ανακοινωθέν της Πολεμικής αεροπορίας Γαλλίας

”Σήμερα, γύρω στις 12:30 μ.μ., 2 αεροσκάφη #Rafale από τη μοίρα μετασχηματισμού Rafale (ETR) στην αεροπορική βάση 113 του Saint-Dizier (Haute-Marne) συγκρούστηκαν ενώ επέστρεφαν από αποστολή ανεφοδιασμού στη Γερμανία.”
9.00 μμ Πάντα άφαντοι οι 2 πιλότοι ο εκπαιδευτής και ο χειριστής και οι αρχές έκαναν δημόσιο κάλεσμα σε αυτόπτες μάρτυρες να βοηθήσουν. Ενώ 90 στρατιωτικοί τους ψάχνουν.. ώρες μετά τη συντριβή..

Το ατύχημα συνέβη στον τομέα Colombey-les-Belles (Meurthe-et-Moselle), 35 χλμ. νοτιοδυτικά του Nancy, πολύ κοντά στην αεροπορική βάση Nancy-Ochey και στην άκρη του διαμερίσματος Vosges.

Όλοι οι δρόμοι μεταξύ Colombey-les-Belles, Autreville και Harmonville, δύο κοινότητες στο Vosges, είναι αποκλεισμένοι από τους χωροφύλακες, σημείωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου, οι οποίοι είδαν ένα όχημα εντοπισμού εγκληματιών, ελικόπτερα και drones, σε μια δασώδη και αγροτική περιοχή όπου κυριαρχούσε ένα υψηλό γραμμή τάσης, της οποίας τα καλώδια φαίνονται κομμένα.

«Βρισκόμαστε πραγματικά σε μια μεγάλη, μεγάλη περιοχή», είπε ο δήμαρχος του Colombey-les-Belles, Benjamin Voinot, στο Γαλλικό Πρακτορείο για την περιοχή έρευνας.

Σύμφωνα με την περιφερειακή υπηρεσία πυροσβεστικής και διάσωσης (Sdis) του Meurthe-et-Moselle, 54 πυροσβέστες βρίσκονται στο έργο. Διακόσιοι ενεργοί και έφεδροι χωροφύλακες απασχολούνται στα τμήματα Meurthe-et-Moselle, Vosges και Meuse, καθώς και ένα ελικόπτερο και τέσσερα drones, σύμφωνα με τη χωροφυλακή.

18:13: Η νομαρχία Meurthe-et-Moselle πραγματοποιεί κλήση για μάρτυρες μετά το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο Rafales σήμερα το απόγευμα και δύο πιλότοι εξακολουθούν να αγνοούνται. Η χωροφυλακή ανακοίνωσε ότι κινητοποίησε 90 στρατιώτες για την έρευνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου