Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΩΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ (ΜΑΚΡΟΝ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ CIA) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ!!!

 ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΥΛΟΓΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΑ!
2 ΒΙΝΤΕΟ


Αυτά τα κόκκινα σημάδια ….. δεν είναι από ευλογιά , αυτά τα κόκκινα σημάδια μπορεί να ‘ναι κι από αίμα! Τα φέρουν στο σώμα τους χιλιάδες παιδιά της Παλαιστίνης της Γάζας.. είναι το σημείο του Πολέμου...



150 μωρά που γεννήθηκαν κατά το πόλεμο στη Γάζα σκοτώθηκαν περί τα 10.000 παιδιά σκοτώθηκαν πολλά αγνοούνται χιλιαδες έμειναν ορφανά και άλλα χωρίς οικογένεια ενώ όλα θα φέρουν ανεξίτηλα σημάδια από τον θανατηφόρο ιό του πολέμου.

Αυτά τα κόκκινα σημάδια ….. δεν είναι από ευλογιά , αυτά τα κόκκινα σημάδια μπορεί να ‘ναι κι από αίμα! Για ένα κρούσμα στη Σουηδία ξεσηκώθηκε το σύμπαν για αυτά τα σημάδια που δεν είναι από ευλογιά μπορεί να είναι και από αίμα που είναι ο Π.Ο.Υ ;

Για τα υπανάπτυκτα παιδιά της Συρίας από πείνα λόγω συνεχιζόμενων αμερικάνικων τιμωριών κι εμπάργκο που είναι ο Π.Ο.Υ; Η υποκρισία περίσσεψε όπως και ο κανιβαλιστικός ατομικισμός της Δύσης και συμμάχων της…


 


”Αυτά τα κόκκινα σημάδια στους τοίχους, μπορεί να ‘ναι κι από αίμα.

Όλο το κόκκινο στις μέρες μας είναι αίμα,
μπορεί να ‘ναι κι απ’ το λιόγερμα, που χτυπάει στον απέναντι τοίχο.

Κάθε δείλι τα πράγματα κοκκινίζουν πριν σβήσουν
και ο θάνατος είναι πιο κοντά.” Γιάννης Ρίτσος

ΓΑΖΑ: Αυτά τα κόκκινα σημάδια ….. δεν είναι από ευλογιά , ‘‘αυτά τα κόκκινα σημάδια μπορεί να ‘ναι κι από αίμα! Όλο το κόκκινο στις μέρες μας είναι αίμα”.

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΤΩΜΕΝΑ .
    ΟΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΊΔΙΑ ,ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΛΑΣΗ ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΒΑΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΝΕΚΡΩΝ , ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ,ΤΗΝ ΜΑΔΡΑ ,ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ,ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ,ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ,ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ,ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΛΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ,ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΙΤΣΟ ,ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ,ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ,ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ.
    ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΟ.
    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΔΩΘΗΚΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ;


    ΑπάντησηΔιαγραφή