Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ;

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΚΡΑΙΑΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!



Γράφει ο Λέων Χόμαν 

Προετοιμάζεστε για μια παρατεταμένη περίοδο δυσκολιών, συμπεριλαμβανομένης της στέρησης τροφής;

Η Κίνα είναι.

Η κομμουνιστική κυβέρνηση της Κίνας αποθηκεύει τόνους τροφίμων, καθιστώντας την σημαντική προτεραιότητα εθνικής ασφάλειας για τον λαό της. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Το All News Pipeline αναφέρει ότι ο Tommy Waller, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του think tank Center for Security Policy με έδρα την Ουάσινγκτον, λέει ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν καταλαβαίνουν ότι «η επισιτιστική ασφάλεια είναι εθνική ασφάλεια».

Η Κίνα δεν είναι η μόνη χώρα που το κάνει αυτό. Η Ινδία και η Ρωσία αποθηκεύουν επίσης προμήθειες τροφίμων. Ξέρουν κάτι; Προετοιμάζονται για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ένα σενάριο στο οποίο τα τρόφιμα θα γίνουν το νούμερο ένα πιο σημαντικό εμπόρευμα;

Ακριβώς επειδή η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν μιλάει για αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνετε στο σκοτάδι. 

Μέχρι να καταλάβουμε ότι η κυβέρνησή μας μισεί κυριολεκτικά εμάς τους Αμερικανούς της μεσαίας τάξης και θα θέλαμε να δούμε τους περισσότερους από εμάς να πεθαίνουμε, θα είμαστε πάντα ένα βήμα πίσω από εκεί που πρέπει να είμαστε όταν πρόκειται για προετοιμασία.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ όχι μόνο δεν θα είναι εκεί όταν τους χρειάζεστε, αλλά θα διευκολύνει ενεργά τον θάνατό σας.

Ο Tommy Waller, συνταξιούχος αντισυνταγματάρχης του Σώματος Πεζοναυτών, δήλωσε σε συνέντευξή του στην World Net Daily ότι «σε ομοσπονδιακό επίπεδο, το έθνος μας απέτυχε καταστροφικά να δώσει προτεραιότητα στην επισιτιστική ασφάλεια, ενώ όλοι οι αντίπαλοί μας, τόσο τα εχθρικά έθνη όσο και οι παγκοσμιοποιητές, είχαν το στόχαστρο τους στα τρόφιμα για αρκετό καιρό».

Ο Waller δήλωσε ότι η κινεζική κυβέρνηση έχει μια ολόκληρη υπηρεσία που ονομάζεται Εθνική Διοίκηση Τροφίμων και Στρατηγικών Αποθεμάτων. Είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για τους νόμους και τους κανονισμούς που επιβλέπουν τα αποθέματα σιτηρών και υλικών της Κίνας.

Ο Waller πρόσθεσε ότι «τα αποθέματα σιτηρών της Κίνας είναι τόσο άφθονα που η αναλογία αποθεμάτων προς χρήση είναι πολύ πάνω από το διεθνές όριο ασφάλειας σιτηρών».

Σε αντίθεση με την προτεραιότητα του κινεζικού καθεστώτος στα στρατηγικά αποθέματα τροφίμων, λέει, «η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει θέσει σημαντική προτεραιότητα στην επισιτιστική ασφάλεια ή ετοιμότητα».

Είπε στο WND, «υπό την κυβέρνηση Μπάιντεν, το USDA και η FEMA έχουν μεταβεί από μια κουλτούρα ετοιμότητας σε προτεραιότητες ποικιλομορφίας, ισότητας και ένταξης - ΔΕΗ - και κλιματικής αλλαγής».

Οι αγρότες ενθαρρύνονται τώρα να πουλήσουν ή να νοικιάσουν τη γη τους σε οντότητες που θα τη χρησιμοποιήσουν για ηλιακά πάρκα, αιολικά πάρκα και άλλες πρωτοβουλίες για το «κλίμα».

Επιπλέον, είπε, η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει δώσει κίνητρα σε πολλούς αγρότες να δώσουν εκ νέου προτεραιότητα στη χρήση της γης τους μακριά από την καλλιέργειά της για την παραγωγή τροφίμων. 

Μέσω του προγράμματος Conservation Reserve, εξήγησε, «οι αγρότες πληρώνονται περισσότερο για να βάλουν τη γη τους στο πρόγραμμα σε αντίθεση με την καλλιέργειά της». Επεσήμανε ότι οι αγρότες παράγουν λιγότερα τρόφιμα ως αποτέλεσμα, και αυτό μειώνει την επισιτιστική ασφάλεια της Αμερικής.

Έχω συναντήσει χριστιανούς που απορρίπτουν την ιδέα της προετοιμασίας ως αντιβιβλική. Πρέπει απλώς να εμπιστευόμαστε τον Θεό, λένε. Αυτοί οι Χριστιανοί δεν πρέπει να έχουν διαβάσει την ιστορία του Ιωσήφ στο βιβλίο της Γένεσης. 

Ο Θεός του έδειξε τι ερχόταν και τον καθοδήγησε να προετοιμαστεί αποθηκεύοντας αποθέματα τροφίμων όσο ήταν ακόμα διαθέσιμα, ώστε ο λαός του να μην λιμοκτονήσει όταν έρθει ο λιμός. Σοφοί άνδρες και γυναίκες κάνουν το ίδιο τώρα. 

Προφανώς όλοι έχουμε διαφορετικές δυνατότητες με βάση τα μέσα μας. Δεν μπορώ να προετοιμαστώ στο επίπεδο κάποιων άλλων που έχουν περισσότερο πλούτο, αλλά όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει απλώς να αγοράζουμε μερικά κονσερβοποιημένα προϊόντα την εβδομάδα για να τα βάλουμε πίσω, μαζί με λίγο ρύζι και φασόλια και εμφιαλωμένο νερό. 

Αυτή είναι μια αρχή. Το χειρότερο είναι να επιτρέψετε στον εαυτό σας να παγώσει στην αδράνεια.





4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το ... "επικό" 2012 που θα γινόταν ο Γ'ΠΠ ξεκίνησα να μαζεύω τρόφιμα που περνούσε ο καιρός και σάπιζαν.

    Τώρα, στο επίσης "επικό" 2024, την τελευταία εβδομάδα του κάθε μήνα αναγκάζομαι και αγοράζω βερεσέ από το μπακάλη και το χασάπη της γειτονιάς μου. Πώς θα μπορέσω να γεμίσω τα κελάρια και τις αποθήκες (που δεν έχω) για να θρέψω την οικογένειά μου, στην περίοδο της "ακραίας στέρησης";

    Κι έτσι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάρω της μετρητοίς τα λόγια του Κυρίου:
    «Ζητείτε δε πρώτον την Βασιλείαν του Θεού και την δικαιοσύνην Αυτού, και ταύτα πάντα προστεθήσεται υμίν", αυτό δηλαδή που κάνω από το 2008, έτος από το οποίο και μετά δε μπορώ να πληρώσω το ΤΕΒΕ μου ως ελεύθερος επαγγελματίας.

    Το μόνο που έχω αποθησαυρίσει είναι αυτό που λένε οι Πατέρες της Εκκλησίας "ΠΕΙΡΑ ΘΕΙΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΣ", να νοιώθεις δηλαδή αισθητά το χέρι του Δημιουργού σου που όταν έχεις ανάγκη "αναμνηστικού εμβολίου" Πίστεως να επεμβαίνει ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ τη στιγμή που πας να σηκώσεις μαύρα πανιά και να σε ενισχύει όσο και όπως χρειάζεται.

    Όλες οι ασφάλειες του κόσμου και όλα τα πυρηνικά καταφύγια που έχουν φτιάξει για την πάρτη τους οι τρισεκατομυριούχοι αυτού του κόσμου, ώστε να επιβιώσουν από τον πόλεμο που ετοίμασαν για μας με εμάς, εξοφλώντας τα γραμμάτιά τους σε ανίερες οντότητες, δε μπορούν να μου εξασφαλίσουν και να μου εγγυηθούν το «τραπέζι της οικογένειάς μου» και ό,τι άλλο απαιτείται για την επίγεια και αιώνια σωτηρία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πέπα το γουρουνάκι δε συμφωνεί με όσα λες και αναγκάστηκε να τοποθετηθεί ξανά δημόσια, μην τυχόν και ξυπνήσει κανένας γκόϊμ.

      Διαγραφή
    2. "Γνώριζε καλώς ότι ο μη υποτασσόμενος Ενί, υποτάσσεται πολλοίς. Και εν τέλει ανυπότακτος μένει"

      Διαγραφή