Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΣΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ NASA ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ… ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ…2025!!!

ΒΙΝΤΕΟ



Επίσημα έγγραφα της NASA επιβεβαιώνουν τα σχέδια της Ελίτ για γεγονός… μαζικού αφανισμού ανθρώπων το…2025!!!

Του Baxter Dmitry

-<ετάφρασις του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: FacebookTwitterInstagramLinkedInYoutube

Επίσημα έγγραφα της NASA (“Silent Weapons for Quite Wars”, δηλ., «Αθόρυβα όπλα για σιωπηλούς πολέμους») αποκαλύπτουν ότι η αμερικανική κυβερνητική υπηρεσία προετοιμάζεται εδώ και δεκαετίες να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα γεγονός μαζικού αφανισμού ανθρώπων το 2025 που θα οδηγήσει στην κατάρρευση του πολιτισμού και την ερήμωση της πλειοψηφίας των ανθρώπων στον πλανήτη γη.

Δείτε τα έγγραφα...



Κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης PowerPoint, ο επικεφαλής επιστήμονας της NASA Dennis Bushnell περιέγραψε σχέδια για μια καταστροφική σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων και βιολογικού πολέμου στο έδαφος των ΗΠΑ εναντίον πολιτών των ΗΠΑ το 2025 ως μέρος της πλοκής για την καταστροφή του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε.


Ανησυχητικά, πολλές από τις λεπτομέρειες που περιγράφονται στην παρουσίαση PowerPoint της NASA έχουν ήδη συμβεί, υποδεικνύοντας ότι τα σχέδια για το γεγονός μαζικού αφανισμού ανθρώπων έχουν ήδη ξεκινήσει.


Πριν ασχοληθούμε με το θέμα, εγγραφείτε στο κανάλι στο Rumble, γίνετε μέλος της κοινότητας του People’s Voice Locals για να γίνετε μέλος της απίστευτης ομάδας μας.

Μια παρουσίαση PowerPoint από τον επικεφαλής επιστήμονα της NASA Dennis Bushnell στο Langley Center τον Ιούλιο του 2001 περιείχε λεπτομερώς ένα σχέδιο για τον πόλεμο κατά της ανθρωπότητας και τη ριζική ερήμωση του πλανήτη… το έτος 2025.

Σύμφωνα με την παρουσίαση της NASA, το έτος 2025 θα περιλαμβάνει τρομοκρατικές επιθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, βιολογικές επιθέσεις και EMP ή ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς.

Οι κρίσιμες υποδομές θα καταστραφούν ως μέρος του σχεδίου να γονατίσει τον πολιτισμό και οι Αμερικανοί πολίτες θα εμφανίζονται να βασανίζονται στις ειδήσεις.

Η ερευνήτρια από την Καλιφόρνια Deborah Tavares έχει τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την ανησυχητική παρουσίαση της NASA.

Σύμφωνα με τη NASA, η ανθρώπινη φυλή δεν έχει εξελιχθεί στο σημείο της χρησιμότητας για την παγκόσμια ελίτ, οπότε πρόκειται να εξοντώσουν την πλειοψηφία από εμάς και να υποδουλώσουν τους υπόλοιπους.

Το έγγραφο δηλώνει ξεκάθαρα ότι η παγκόσμια ελίτ, μαζί με κυβερνητικές υπηρεσίες όπως η NASA, θα αναπτύξουν σιωπηλά όπλα σε έναν κρυφό πόλεμο κατά της ανθρωπότητας το 2025, με απώτερο στόχο την ερήμωση του πλανήτη.

Πώς σχεδιάζει η ελίτ να χρησιμοποιήσει τη NASA και άλλες υπηρεσίες για να πολεμήσει την ανθρωπότητα και να μειώσει δραστικά τον παγκόσμιο πληθυσμό;

Η παρουσίαση της NASA παρουσιάζει την ανατριχιαστική στρατηγική της.

Αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι έχουμε ήδη γίνει μάρτυρες της ανάπτυξης πολλών από αυτά τα όπλα κατά της ανθρωπότητας.

Αν αυτό ακούγεται γνωστό, είναι επειδή το έγγραφο της NASA επιβεβαιώνει όλα όσα προειδοποιούμε τις μάζες για χρόνια.

Βιολογικά όπλα, συμπεριλαμβανομένης της νανοτεχνολογίας mRNA και των χημικών ιχνών, αναπτύσσονται για τον έλεγχο και την υποδούλωση της ανθρώπινης φυλής.

Αλλά το έγγραφο της NASA αποκαλύπτει επίσης φρικτές νέες μεθόδους πολέμου που η ελίτ σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει εναντίον μας.

Πρόσφατα αποκαλύψαμε μια έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που κρύβεται σε κοινή θέα και επιβεβαιώνει ότι πάνω από έξι δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν το 2025 – και σύμφωνα με αναφορές από το Νταβός, ο Klaus Schwab έχει επιβεβαιώσει ότι ο δηλωμένος στόχος είναι στόχος που πρέπει να επιτευχθεί.

Για όσους δεν έχουν δει το βίντεο, τα έγγραφα Deagel που συνδέονται με τη CIA προβλέπουν εδώ και καιρό ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα δουν τον πληθυσμό τους να μειωθεί κατά 68,5% το 2025.

Στη Γερμανία προβλέπεται μείωση του πληθυσμού της κατά 65,1% το 2025.

Ενώ άλλες δυτικές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας προβλέπεται επίσης να υποστούν τεράστια μείωση πληθυσμού.

Όπως αποκαλύψαμε την περασμένη εβδομάδα, το Deagel.com δεν είναι μόνο έργο ενός ανθρώπου. Είναι έργο της παγκοσμιοποιητικής ελίτ που αποτελείται από τη CIA, το Πεντάγωνο, το Ίδρυμα Ροκφέλερ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Το έργο του Deagel δεν είναι μια πρόβλεψη, είναι ένας στόχος και ο Klaus Schwab αναγνώρισε ότι η ελίτ βρίσκεται σε καλό δρόμο για να πετύχει τους στόχους της.

[θα μπορούσε να παίξει ένα πολύ σύντομο απόσπασμα του καταγγέλλοντος της τεχνητής νοημοσύνης που μιλάει για τον Κλάους που εκφράζει τη μαρτυρία του πληθυσμού;]

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το έγγραφο της NASA είναι μια τόσο σημαντική ανακάλυψη. Μας επιτρέπει να μελετήσουμε τον εχθρό και να κατανοήσουμε τον τρόπο λειτουργίας του. Μας επιτρέπει να απορρίψουμε την ατζέντα τους και να συντρίψουμε τα σχέδιά τους.

Καλώς ήρθατε στην τεχνοκομμουνιστική δυστοπία για την οποία προειδοποιούμε τις μάζες εδώ και χρόνια.

Η ελίτ μας απειλεί εδώ και χρόνια και τώρα έχουμε τα σχέδιά της γραμμένα ασπρόμαυρα.

Αυτές είναι κρίσιμες στιγμές και εδώ στο TPV (The People’s Voice) είμαστε αποφασισμένοι να εκθέσουμε την ελίτ και να τους λογοδοτήσουμε πριν είναι πολύ αργά. Ελάτε στην αποστολή μας να ξυπνήσουμε τις μάζες εγγραφείτε στο κανάλι Rumble και εγγραφείτε στην κοινότητα People’s Voice Locals για να γίνετε μέλος της καταπληκτικής μας ομάδας. Ελπίζω να σε δω εκεί.




ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!


5 σχόλια:

  1. Ας ρίξει η ελίτ και η νάσα πρώτα καμία βροχή της προκοπής και μετά βλέπουμε για ... depopulation. Άντε γιατί πολύ σημασία δώσαμε στα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χρόνο που ΔΕΝ αφιερώνουμε στο Σωτήρα μας, τον κλέβει αυτόματα ο αντίθετος. Δε χρειάζεται να είσαι σατανιστής. Ο Χριστός έρχεται με θεϊκή αρχοντιά και σου χτυπάει την πόρτα σα ζητιάνος. Ζητάει να μπει στην καρδιά σου, να σε ξεαγχώσει και να σε σώσει. Εσύ ψιλοβαριέσαι να Του ανοίξεις και Του λες, "καλά πέρνα καμιά άλλη φορά".

      Το παίρνει χαμπάρι ο άλλος κι έρχεται και στον κλέβει το χρόνο. Δε σου χτυπάει ευγενικά την πόρτα. Απλά βάζει το πόδι του, ίσα ίσα να μην κλείνει η πόρτα και σιγά σιγά σιγά σιγά έρχεται και γίνεται εκείνος ιδιοκτήτης του σπιτιού κι εσένα σε πετάει έξω. Αυτός είναι ο μυρμηγκολέων. Τι λες, θες να τον κάνουμε και πάλι μερμήγκι;

      Διαγραφή
    2. Το μάζεψαν το γάντι που τους πέταξες και έριξαν βροχή της προκοπής. Εύγε!

      Διαγραφή
    3. Πάντως με την υπερηφάνειά σου ο Θεός τους επέτρεψε να κάνουν το κάτι παραπάνω, διότι ο Κυρίος "υπερηφάνοις αντιτάσσεται, ταπεινοίς δε δίδωσι Χάριν"

      Διαγραφή
    4. Δεν είναι βροχή, δεν είναι πυρκαγιές, δεν είναι σεισμοί, δεν είναι πτωχεύσεις, δεν είναι επιδημίες, δεν είναι πόλεμοι.

      Είναι ο υβριδικός πόλεμος της ΝΤΠ προκειμένου να επιτύχει το ... "Depopulation"

      Διαγραφή