Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ(ΠΤΕ) ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ "ΑΝΤΙΠΑΛΑ" ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ....

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει η Lawyer Lisa

Φανταστείτε να παίζετε ένα πραγματικά μακρύ παιχνίδι.

Ένα παιχνίδι τόσο μεγάλο.

Είναι σε δεκαετίες.

Ας πούμε ότι θέλετε να ζωγραφίσετε τους ανθρώπους που θέλουν ελευθερία από τις κυβερνητικές υπερβολές, λιγότερη μετανάστευση και ελευθερία του λόγου ως ρατσιστές, γενικά χονδροειδείς, αντισημίτες, μπράβους της λευκής εξουσίας.

Τότε θα το κάνατε αυτό;


Ενεργοποιήστε την αυτόματη μετάφραση κάνοντας κλικ: 

Στο πρώτο κάτω δεξιά εικονίδιο (Subtitles,Υποτίτλοι)

Μετά στο δεύτερο (ρυθμίσεις)

Επιλέγετε Υπότιτλοι ή Subtitles (κλικ) και στην συνέχεια 

  Αυτόματη μετάφραση (κλικ), Ελληνικά ή Greek(κλικ).


Οι τρεις κορυφαίοι παίκτες σε αυτή τη φαύλη ομάδα ήταν α) η χρηματοδότηση ή η τραπεζική μεταφορά της οργάνωσης, β) ένας υπάλληλος πληροφοριοδότης της CSIS, γνωστός και ως πληροφοριοδότης της CIA, που διηύθυνε την οργάνωση και γ) ένας άλλος που πιθανότατα διείσδυσε στην ομάδα για να καταθέσει ως μυστικό εργοστάσιο. Χρήματα, csis και μια λατρευτική προσωπικότητα.

Ουσιαστικά το σενάριο είναι οι κυβερνήσεις να χρηματοδοτούν τις ομάδες μίσους και μίσους. Προκειμένου να συλλάβει την κατεύθυνση προς την οποία πηγαίνει η κοινωνία.

Εν τω μεταξύ, κάθε μέρα οι πολίτες προσπαθούν απλώς να ζήσουν τη ζωή τους ειρηνικά.

Έχω υποψιαστεί ότι τα κινήματα ελευθερίας διεισδύουν με κακούς ηθοποιούς για να ενθαρρύνουν ή να οδηγήσουν το κίνημα σε επικίνδυνες ή εγκληματικές περιοχές.

Ωστόσο, ο φασισμός που βλέπουμε είναι η καταστολή της κυβέρνησης.

Αλλά η ιστορία που θέλουν να δούμε έχει πολλούς ηθοποιούς που πληρώνονται από την κυβέρνηση και σκηνοθετούν κινήσεις.

Φωνάξτε περίεργα σχόλια ή συμπεριφορές.

Χρηματοδοτούν οι παγκοσμιοποιητές τον πόλεμο και τις διαμαρτυρίες εναντίον του;

Χρηματοδοτούν τότε τις αντιδιαδηλώσεις; Και τις αντιδιαδηλώσεις. Και ούτω καθεξής.

Το επόμενο έργο που βλέπουμε όλο και περισσότερο, είναι «αυτό θα πάει σε εμφύλιο πόλεμο». Θα στοιχηματίσω δολάρια σε ντόνατς που είναι το μονοπάτι της cia csis κλπ θέλουν.

Είναι σαφές ότι αυτό δίνει στην κυβέρνηση το μεγαλύτερο ραβδί για να συλλάβει τους πληρωμένους ταραχοποιούς της, και μαζί με αυτό εκείνους που υποστηρίζουν ειρηνικά την αλλαγή. Γνωστοί και ως πολιτικοί εχθροί τους.

Η ανατροπή, δεν είναι ένα κράτος που πεθαίνει, εξαιτίας της αποτυχημένης ιδεολογίας. Είναι ανατροπή. Χρειάζεται ξερίζωμα.

Αν δείτε τις χορδές των μαριονετών τους, γίνεται λίγο σαν σκετς Monty Python.

Τώρα νομίζω, καμία απόδειξη εδώ, ότι η καναδική διαμαρτυρία των φορτηγατζήδων ήταν μια κυβερνητική επιχείρηση που ξέφυγε από τον έλεγχο.

Υποψιάζομαι, ότι το αποτέλεσμα που ήθελαν ήταν ο νόμος έκτακτης ανάγκης, ο στρατιωτικός νόμος.

Το θέμα ήταν ότι ενέπνευσε ένα ολόκληρο έθνος. Και από εκεί, ο κόσμος. Πιστεύω ότι αυτό είναι σαν το τζούντο, όπου παίρνεις τις κινήσεις του αντιπάλου σου εναντίον σου και τις πετάς πάνω από το ισχίο σου.

Οι Καναδοί ενθουσιάστηκαν με μια ειρηνική διαμαρτυρία και βγήκαν σε πλήθος που η κυβέρνηση δεν περίμενε.

και αυτό σας δείχνει ΟΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.

Ποιοι ήταν οι υποκινητές τους, οι παίκτες στο κομβόι. Δεν ξέρω. Και δεν λέω ονόματα.

Δεν έχει σημασία. Η "αρχηγία" ξεπεράστηκε όμορφα, από αγάπη του ενός για τον άλλον και τη χώρα.

Θυμάμαι όμως ότι άκουσα ότι δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη να κλείσει η γέφυρα. Στη συνέχεια, κάποιοι «παράγοντες» άλλαξαν ξαφνικά την ατζέντα και οδήγησαν τους πάντες στη γέφυρα προς τις ΗΠΑ.

Το μπλοκάρισμα της γέφυρας προς τις ΗΠΑ ήταν μέρος της «ανάγκης» για περισσότερη κυβερνητική καταστολή.

Πιστεύω ότι χρηματοδοτούν τη «βία» που χρειάζονται για το εξώφυλλο που θέλουν.

Π6. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το πόσοι πράκτορες του FBI στη σκηνή; Η εξέγερση ήταν πιθανότατα ένα βασικό κομμάτι σε αυτές τις εκλογές. Γιατί η Πελόζι δεν εξουσιοδότησε την Εθνική Φρουρά; Γιατί αγνοήθηκαν τα tweets του Trump για να παραμείνει ειρηνικός. 

Γιατί δεν κυκλοφόρησε το πλήρες βίντεο. Γιατί ολόκληρη η εκπομπή j6 παρακολουθούσε σαν μια καλά λαδωμένη κομματική παραγωγή. Το απενεργοποίησα. Ο μετρητής μου των ηλιθιοτήτων χτυπούσε.

Θα μπορούσε το εξώφυλλο και η καθοδηγούμενη από την κυβέρνηση ή λαδωμένη «βία» να καλύψουν την «κλοπή»; Διαβάζεται σαν ένα άλλο πραξικόπημα της CIA σε μια ξένη γη. Ξέρουν αυτές τις επιχειρήσεις σαν το πίσω μέρος των χεριών τους.

Όλο και περισσότερο οι κυβερνήσεις που έχουν συλληφθεί από τον ΟΟΣΑ φαίνεται να δημιουργούν επιχειρήσεις εναντίον του ίδιου του λαού τους.

Χρηματοδοτώντας το μίσος, το αντι-μίσος, και γλιστρώντας στη μέση με καταστολές. Αν είσαι νόμιμος, δεν σου αρέσουν οι καταστολές, αρρωσταίνουν το αντιμίσος πάνω σου και σε αποκαλούν μίσος. Μετά από όλα, λαδώνουν τη γραμμή της ιστορίας εδώ και πολύ καιρό.

Ο Στάρμερ στο Ηνωμένο Βασίλειο χρειαζόταν βιομετρικά στοιχεία, οπότε κατηγόρησαν τον Τόμι Ρόμπινσον για ταραχές όταν βρισκόταν σε διακοπές στο εξωτερικό. Και ενεργοποίησαν τη βιομετρική παρακολούθηση του ΚΚΚ της Κίνας, γέμισαν τις φυλακές με αφίσες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν αποδεικνύονται όλες οι σεναριακές κινήσεις τους όπως είχαν προγραμματιστεί.

Η ακροδεξιά γράφτηκε πριν από δεκαετίες. Είναι τώρα η ετικέτα που δόθηκε σε αυτό που θα ήταν αριστεροί στη δεκαετία του '90. Τώρα είναι λίγο πλούσιο ότι αυτά τα παρατσούκλια δίνονται από αυτό που αποκαλώ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Όπως στο απόλυτο Kelvin. Όπως και στο επόμενο είναι νεκρό.

Είναι πραγματικά ο κομμουνισμός που δημιούργησαν; Ή μήπως την προσεγγίζουν για να εξουδετερώσουν λοξά την περιθωριακή αριστερά, τους θερμούς σοσιαλιστές, τους must genuflect στην πολιτική ορθότητα.

Αντισταθείτε στην ιδέα ότι ο μόνος τρόπος για να λυθεί αυτό είναι μέσω της βίας. Αυτό φίλοι μου είναι ακριβώς το έργο που θέλει η κυβέρνηση. Ότι μπορώ να διαβάσω ένα μίλι μακριά. Οι άνθρωποι θα έχουν ένα κουμπί που αυτοί οι ηθοποιοί θα θέλουν να πατήσουν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διαμαρτυρία των φορτηγατζήδων τους απέτρεψε. Χορός, αγκαλιές, jumpy κάστρα για παιδιά, djs, multiracial. Καταπληκτικός.

Είμαι βέβαιος ότι κάποια στιγμή θα ωθήσουν τις πέντε ή έξι πλευρές σε αυτό το πράγμα που χρηματοδοτούν, για να αποκτήσουν μια σχετικά εύλογη περίσταση να γίνουν μάρτυρες μιας κυβέρνησης ενορχηστρωμένης βίας ακολουθούμενης από την καταστολή τους.

Το να το ονομάσετε μπορεί να είναι καλή ιδέα.

Αυτό που νομίζω ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει είναι η μαζική μαζική μη συμμόρφωση, με έναν στοργικό τρόπο αποδοχής.

Έτσι, η διαμαρτυρία των φορτηγατζήδων πήρε λάθος δρόμο, γι 'αυτούς. Βλέπω μερικούς άλλους psyops να εργάζονται ενάντια στα συμφέροντά τους.

Είναι όλα ένα μεγάλο παιχνίδι.

Αλλά το διακύβευμα είναι υψηλό.

Φανταστείτε ότι υπάρχει μια υπηρεσία που επιστρέφει στον σκοπό της και αρχίζει να γίνεται πατριωτική και αρχίζει να τρέχει εναντίον των άλλων υπηρεσιών. Αν τους αρέσει η αδρεναλίνη και η πρόκληση, κάτι που σαφώς κάνουν, τότε αυτό είναι το νέο παιχνίδι. Pro ανθρωπότητα ops.

Μην τα παρατάτε. Συνεχίστε να υποστηρίζετε την ελευθερία του λόγου. Το καταραμένο μπορεί να σπάσει. Θυμηθείτε ποιους Βικιπαίδεια. Πιθανότατα αυτοί είναι που μπορείτε να εμπιστευτείτε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου