Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

 ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ: ΖΗΛΕΨΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΠΥΡΓΟ ΜΕ DRONE. 

5 ΒΙΝΤΕΟ


Ζήλεψε τον Μπιν Λάντεν ο Ζελένσκι και την 11η Σεπτέμβρη κι επιχειρεί να ρίξει πύργο με drone. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Mήπως ζήλεψε και το τέλος του;

Ένα συγκρότημα κατοικιών υπέστη μερικές ζημιές στην ρώσικη πόλη Σαράτοφ ως αποτέλεσμα επίθεσης UAV. Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, ένα από τα θύματα είναι σε σοβαρή κατάσταση, η γυναίκα μια 40χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Είπε να κάνει κάτι επικοινωνιακό γιατί η μέρα δεν του πήγαινε καθόλου καλά



Ο κυβερνήτης Roman Busargin έκανε μια δήλωση: «Νωρίς το πρωί, τα συστήματα αεράμυνας εξάλειψαν τα UAV. Υπάρχουν γεγονότα συντριμμιών που χτυπούν κτίρια κατοικιών στο Σαράτοφ και στον Ένγκελς».


Τι άλλο είναι γνωστό για τη μαζική επίθεση με drone σε ρωσικές περιοχές μέχρι αυτή τη στιγμή:

Οι κάτοικοι ενός πολυώροφου κτιρίου στην πλατεία Predmostovaya (φωτογραφία 1-2) στο Saratov θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο, δήλωσε η δήμαρχος της πόλης Lada Mokrousova.

Σαν αποτέλεσμα της επίθεσης με UAV, ένα πολυώροφο κτίριο στο Ένγκελς υπέστη ζημιές (φωτογραφία 3-5), δεν υπήρξαν θύματα, είπε ο κυβερνήτης Busargin.

Επιβλήθηκαν προσωρινοί περιορισμοί στην υποδοχή και αναχώρηση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Σαράτοφ μετά από επίθεση UAV στην περιοχή.

Συνολικά, 20 ουκρανικά UAV καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. 9 UAV καταρρίφθηκαν πάνω από την περιοχή Saratov, 3 πάνω από την περιοχή Kursk, 2 το καθένα πάνω από τις περιοχές Belgorod, Bryansk, Tula, ένα καθένα καταστράφηκε πάνω από τις περιοχές Oryol και Ryazan.



UPD: οι περιορισμοί στη λειτουργία του αεροδρομίου Σαράτοφ έχουν άρει μια πτήση έχει καθυστερήσει για αναχώρηση.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου