Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΗΠΑ

ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΥΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΝΟΤΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ


Γράφει ο Leo Hohmann

Το νέο μεταναστευτικό κύμα που κατευθύνεται προς τις ΗΠΑ περιλαμβάνει πολλούς Κινέζους, Νοτιοαμερικανούς, κατοίκους της Μέσης ΑνατολήςNew migrant wave heading to U.S. includes many Chinese, South Americans, Middle Easterners

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ φαίνεται να προωθεί μια αντιφατική πολιτική πολέμου με τη Ρωσία, το Ιράν και την Κίνα, ενώ αποσταθεροποιεί το εσωτερικό μέτωπο μέσω της μαζικής μετανάστευσης και της αποδυνάμωσης των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ.

Ο πρώην ανταποκριτής Green Beret και War Michael Yon βρέθηκε πρόσφατα στον καταυλισμό μετανάστευσης των Ηνωμένων Εθνών στο Darien Gap στον Παναμά, όπου τόσο ο ΟΗΕ όσο και η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρηματοδοτούν δραστηριότητες μαζικής ανθρώπινης μετανάστευσης για τη μεταφορά μεταναστών από όλο τον κόσμο στις Ηνωμένες Πολιτείες κράτη.

Ποιο είδος κυβέρνησης θα διαχειριζόταν μια τόσο εκτεταμένη επιχείρηση λαθρεμπορίας ανθρώπων τη στιγμή που ετοιμάζεται να εμπλέξει τη Ρωσία, το Ιράν και πιθανώς την Κίνα σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;

Βλέπουμε τους πληρεξούσιους των ΗΠΑ —Ουκρανία και Ισραήλ— να γίνονται όλο και πιο προκλητικοί στις στρατιωτικές τους επιχειρήσεις. 

Η Ουκρανία εισβάλλει στη Ρωσία και το Ισραήλ απομακρύνει υψηλόβαθμους εχθρικούς διοικητές μέσα στις ξένες πρωτεύουσες του Λιβάνου και του Ιράν. 

Πρόκειται για τολμηρές ενέργειες που σχεδόν κανείς δεν πιστεύει ότι θα πραγματοποιούνταν χωρίς την έγκριση της Ουάσιγκτον.

Ακόμη και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να παρατηρούν ότι, φευ, αυτό το καθεστώς στην Ουάσιγκτον μαζί με τους συμμάχους του στο Λονδίνο, το Παρίσι και το Βερολίνο, φαίνεται πραγματικά να θέλουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Αυτοί οι δυτικοί παγκοσμιοποιητές όχι μόνο θέλουν πόλεμο με τη Ρωσία, το Ιράν και την Κίνα, αλλά πιέζουν σκληρά για να τον πετύχουν. Το ερώτημα είναι, μπορούν να το κερδίσουν;

Θα προσπαθήσω να δείξω σε αυτό το άρθρο ότι έχουμε προδότες που διευθύνουν το σόου στην Ουάσιγκτον που πραγματικά δεν θέλουν να κερδίσουν τον πόλεμο που υποκινούν.

Για αρχή, καμία νόμιμη κυβέρνηση δεν θα προσκαλούσε και θα ενθάρρυνε μια μαζική μετανάστευση στη χώρα κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου πολέμου. Αυτό είναι αντίθετο με την ευρέως αποδεκτή γνώση ότι οι κυβερνήσεις προσπαθούν να ενώσουν τους πληθυσμούς τους ενάντια σε έναν κοινό εχθρό πριν πάνε σε πόλεμο. 

Σίγουρα δεν προσκαλούν δεκάδες εκατομμύρια ξένους υπηκόους των οποίων η πίστη είναι άγνωστη. Αυτή είναι μια συνταγή για χάος, έγκλημα, αποσταθεροποίηση και διχασμό — τέσσερα πράγματα που σίγουρα θα προσπαθήσατε να αποφύγετε με κάθε κόστος σε μια περίοδο πολέμου.

Ο Mike Adams του Brighteon πήρε συνέντευξη από τον Michael Yon σχετικά με τους μετανάστες που μετακινούνται από αυτόν τον καταυλισμό του ΟΗΕ. 

Ο κ. Yon έδωσε μια αναφορά αυτόπτη μάρτυρα για ανθρώπους που κινούνταν προς τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού από τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, την Αϊτή, την Κίνα και τη Νότια Αμερική.

Ο Yon είπε ότι μπόρεσε να μιλήσει με ένα ζευγάρι Κινέζων στα Mandarin και να επιβεβαιώσει τη χώρα προέλευσής τους (ηπειρωτική Κίνα) και τον προορισμό τους (Ηνωμένες Πολιτείες).

Γιατί επιτρέπεται σε τόσους πολλούς Κινέζους υπηκόους και κατοίκους της Μέσης Ανατολής να περάσουν από το χάσμα Darien στο δρόμο τους προς την Αμερική;

Ο Yon είπε ότι μια μαζική επέκταση του στρατοπέδου των Ηνωμένων Εθνών βρίσκεται σε εξέλιξη, βοηθώντας περισσότερους μετανάστες να διοχετευθούν στο Darien Gap όπου θα μεταφερθούν στα σύνορα των ΗΠΑ για να περάσουν παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλα με τη βοήθεια του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και του κυβέρνηση Μπάιντεν.

Σε μια εποχή που η αμερικανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί μια εισβολή στη Ρωσία μέσω του αντιπροσώπου της, της Ουκρανίας, διευκολύνει μια εισβολή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Καμία υγιής κυβέρνηση δεν κάνει κάτι τέτοιο.

Αλλά αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από την αμερικανική κυβέρνηση. Πρόκειται για την παγκοσμιοποιημένη ατζέντα του ενός κόσμου που προέρχεται από τον ΟΗΕ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο φαίνεται να προετοιμάζει τις ΗΠΑ σε κατάρρευση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εξηγηθούν οι αντιφατικές πολιτικές που βλέπουμε να βγαίνουν από την Ουάσιγκτον αυτή τη στιγμή.

Οι παγκοσμιοποιητές που είναι υπεύθυνοι για την αμερικανική διοίκηση δεν έχουν προσκαλέσει μόνο τον κόσμο στην Αμερική και τους πρόσφεραν δωρεάν χρήματα και προνόμια. Αν αυτό ήταν το μόνο που έκαναν, θα ήταν αρκετά κακό.

 Αλλά έχουν εξαντλήσει επίσης τα Στρατηγικά Αποθέματα Πετρελαίου του έθνους μας σε μια εποχή που θα έπρεπε να τα δημιουργούν — αυτό θα έκανε μια κυβέρνηση εάν ήταν σοβαρή να προετοιμαστεί για πόλεμο με τη Ρωσία και πιθανώς την Κίνα, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα.

Έχουν επίσης επιβάλει τα τοξικά εμβόλια mRNA και έχουν εισαγάγει προπαγάνδα LGBTQ/διαφορετικότητα στις τάξεις του αμερικανικού στρατού, γνωρίζοντας καλά ότι αυτού του είδους οι πολιτικές θα αποδυναμώσουν τις ίδιες τις αμυντικές δυνάμεις που τίθενται εναντίον της Ρωσίας και των συμμάχων της.

Η ΕΕ και οι ΗΠΑ ακολουθούν επίσης μια πολιτική ριζικής αποβιομηχάνισης. Αυτό είναι μάλλον άβολο όταν βρίσκεσαι σε έναν πόλεμο αντιπροσώπων με τη Ρωσία, μια χώρα που έχει δημιουργήσει τη βιομηχανική της βάση και αυτή τη στιγμή μας ξεπερνάει 3-προς-1 στην παραγωγή βλημάτων πυροβολικού για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η Κίνα έχει επίσης μια τεράστια βιομηχανική βάση.

Επιπλέον, οι ΗΠΑ και η Ευρώπη θα κήρυζαν τον πόλεμο στη φθηνή ενέργεια - άνθρακα, πετρέλαιο και φυσικό αέριο - με το πρόσχημα της «κλιματικής αλλαγής» εάν ήταν σοβαροί να νικήσουν τη Ρωσία και την Κίνα στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο; Νομίζω ότι όχι.

Οι ΗΠΑ και η ΕΕ, αν ήταν σοβαροί να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία και την Κίνα, θα κήρυξαν πόλεμο στα τρόφιμα, ενθαρρύνοντας τους αγρότες να βγάλουν εύφορη γη από την παραγωγή και να τη χρησιμοποιήσουν για αιολικά και ηλιακά πάρκα;

Σε κάθε μεγάλο πόλεμο, η ιστορία μας λέει ότι τα έθνη με τη μεγαλύτερη πρόσβαση σε φθηνή ενέργεια και τρόφιμα συνήθως βγαίνουν νικητές.

Ιδού λοιπόν η ουσία: Αυτοί οι παγκοσμιοποιητές πυροδοτούν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο από τη μία, ενώ ετοιμάζονται να τον χάσουν από την άλλη.

Αν ζούσαμε σε μια πραγματική χώρα, αυτό θα ήταν έγκλημα. Λέγεται προδοσία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου