Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!

ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΛΑΒΑΡΟ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥΣ: «ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ»! ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΑΪΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!!

ΒΙΝΤΕΟ



Τσετσένοι μουσουλμάνοι στρατιώτες του Ρωσικού στρατεύματος κρατούν λάβαρο με Ιησού Χριστό. Ο Apti Alaudinov, ο διοικητής τους: «Σήμερα είμαστε οι πολεμιστές του Χριστού».

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

Ο Χριστός θα φέρει τα πάνω κάτω!!

Υπό αυτή την ίδια σημαία μαρτύρησαν χιλιάδες χριστιανοί ρωσόφιλοι στο Ντονμπάς από το 2014 από τότε που τους επιτέθηκε η χούντα Ποροσένκο μετά την ανατροπή νόμιμου προέδρου Γιαννούκοβιτς..

O Putin ρίχνει στην πρώτη γραμμή Τσετσένους μουσουλμάνους στρατιώτες της Ρωσίας να κρατούν το λάβαρο με Χριστό ενάντια στο Σιωνιστή Ζελένσκι!





1 σχόλιο:

  1. AYTH THN ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΔΟΜΙΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ .
    ΚΟΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ,ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΘΕΝ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΒΟΙ ΚΑΙ ΑΦΩΝΟΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή