Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΩΣ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

 ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ATALLAH HANNA: «Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ Η Σ. ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ  ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΑΛ ΑΚΣΑ! ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΈΛΕΥΣΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ»!

ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος Σεβάστειας Θεοδόσιος Atallah Hanna: «Οι δηλώσεις του Ben Ghafir σχετικά με το τέμενος Al-Aqsa απορρίπτονται πλήρως και καταγγέλλονται».

Ο Επίσκοπος Atallah Hanna, ο Ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Σεβαστιαίας, δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη σήμερα το πρωί ότι οι προκλητικές δηλώσεις του Ben Gvir για το τέμενος Al-Aqsa απορρίπτονται πλήρως και καταγγέλλονται.

Φαίνεται ότι υπάρχουν προσχεδιασμένα σχέδια που στοχεύουν το Τζαμί Αλ Άκσα, και ως εκ τούτου πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό το θέμα. 

Η στόχευση του Αλ Άκσα στοχεύει όλη την Ιερουσαλήμ και τον λαό της Ιερουσαλήμ με όλα τα στοιχεία τους, όπως ακριβώς στοχεύει και τους χριστιανούς Αγίους Τόπους στοχεύει όλα τα στοιχεία του λαού μας.

Οι Χριστιανοί και οι Μουσουλμάνοι είναι ένας λαός και υπερασπίζονται την Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσά μας και η κοιτίδα των πιο σημαντικών αγιοτήτων μας.

Οι δηλώσεις του Ben Gvir πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη και η απάντηση σε αυτές από τις αδελφές αραβικές χώρες δεν πρέπει να είναι μόνο μέσω δηλώσεων καταγγελίας, καταγγελίας και απόρριψης, αλλά πρέπει να υπάρχουν αποτελεσματικές πιέσεις και θέσεις και μια σκόπιμη διαδικασία για την αντιμετώπιση των πολιτικών στόχευσης στην Ιερουσαλήμ. 

Ωστόσο, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, το βασικό μας αίτημα παραμένει: Να σταματήσει ο βάρβαρος πόλεμος στον οποίο υποβάλλεται ο λαός μας στη Γάζα…..

( σσ μισόλογα τίποτα για την ταμπακέρα αντί να κάνει κάλεσμα στους χριστιανούς όλου του κόσμου κάνει στον αραβικό κόσμο.. ή δεν κατάλαβε τίποτα από τις πνευματικές προεκτάσεις των υπουργικών δηλώσεων ή ο φόβος φυλάει τα έρμα ενώ φθάσαμε στο παρά 5...

Ο Υπ Ισραήλ ζητά ίδρυση συναγωγής στο Αλ Ακσά! Τους χριστιανούς δεν μας αφορά και ας ισοδυναμεί με Τρίτο Ναό και Έλευση Αντίχριστου! Αυτό είναι το πνευματικό διακύβευμα για τους χριστιανούς σε αυτό ευθέως δεν τοποθετήθηκε…όπως και ουδείς άλλος. O Θεοδόσιος μια και έπιασε το θέμα καλό θα ήταν να μας πει γιατί θέλουν να κάνουν συναγωγή στο Αλ Ακσά ειδικά εκεί και τι σημαίνει αυτό με βάση τη χριστιανική εσχατολογία.Τα άλλα υπάρχουν και πολιτικοί να τα πούν )


Η Σαουδική Αραβία καταδικάζει έντονα τον ισραηλινό υπερεθνικιστή υπουργό Εθνικής Ασφάλειας Itamar Ben Gvir που ζήτησε την ίδρυση συναγωγής στο Temple Mount\Haram al-Sharif

Eμάς τους χριστιανούς δεν μας αφορά…..είμαστε υπεράνω του Αντίχριστου.. κόκκινο χαλί να περάσει… μόνο ωσαννά που δεν του λέμε ευλογημένος ο ερχόμενος...

Aν κόπτεται το ισλάμ για Αλ Ακσά που είναι ο β ιερότερος τόπος λατρείας του τι θα έπρεπε να κάνει ο χριστιανικός κόσμος που η ίδρυση συναγωγής εντός Αλ Ακσά ισοδυναμεί με Τρίτο Ναό και σηματοδοτεί Έλευση Αντίχριστου στην Αγία Πόλη της Ιερουσαλήμ;





Δεν είναι Γάζα είναι Ιεροσόλυμα .. στρατός κατοχής..

Η Πόλη όπου στρατιώτες σταυρώσανε το Χριστό έπρεπε να είναι απο-στρατιωτικοποιημένη είναι μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣ εκ μέρους της διεθνούς κοινότητας.


Επίσης πέραν όλων των άλλων μια τέτοια εξέλιξη αν υλοποιηθεί θα πυροδοτήσει την αρχή του τέλους για όλη την περιοχή…



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου