Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ 



Κοινοποιεί ο Γεωκών
 
                              
Η Ελλάδα της σαπίλας και η Ελλάδα που αντιστέκεται…ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΜΜΕ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ, ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Ή ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΜΩΣ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ 

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. Τι νομίζετε, ότι ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για τους μετανάστες, παράνομους και μη; 

Όσο κι αν τα αποβλακωτικά ΜΜΕ και τα υπόλοιπα μίσθαρνα όργανα της Νέας Τάξης θέλουν τους Έλληνες, ραγιάδες και αδιάφορους, το ποτάμι δεν γυρίζει πλέον πίσω: είναι θέμα χρόνου…

ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ……. Σε λίγο, οι πραγματικοί Έλληνες ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι οι ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ! 

Οι ιστορικοί του μέλλοντος, απαλλαγμένοι από τα μισελληνικά κόμπλεξ της σύγχρονης εποχής, θα καταγράψουν με ευνοϊκά σχόλια την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ”,ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΧΑΡΗ Σ’ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! 

Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, είμαστε όλοι, Προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι. 

Διεκδικούμε το αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμα για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Από το τέλος του πολέμου και μετά οι παππούδες μας, οι γονείς μας και τώρα εμείς παλέψανε και παλεύουμε για να χτίσουμε, να καλυτερέψουμε τη ζωή μας, να πάμε σαν λαός και σαν χώρα ένα βήμα πιο μπροστά. 

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν Πολιτικό, σε κανέναν Αλήτη, σε κανέναν που επιβουλεύεται την χώρα μας, να καταστρέψει ότι με τόσο κόπο, αγώνα, στέρηση, πάθος και αγάπη χτίσαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε να χτίσουμε. 

Η Ελλάδα είναι το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και κανείς δεν έχει δικαίωμα να εγκατασταθεί σ’ αυτό, να το καταστρέψει, να το προσβάλλει, να το βιάζει, να το υποβαθμίζει χωρίς την άδεια μας, χωρίς να μας ρωτήσει, υπό οποιοδήποτε καθεστώς, του παρόντος ή του μέλλοντος. 

Όχι στους νέους δoσίλογους, μαυραγορίτες, προδότες, χαφιέδες της «παγκοσμιοποίησης» και των πολυεθνικών που στήνουν παιχνίδια για τα όποια συμφέροντα τους.

 Καμιά πολιτική δύναμη, δεν δικαιούται να επιβάλει ερήμην μας και ενάντια στη θέληση μας τον εποικισμό της χώρας από στίφη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. 

Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται από αυτή την τεράστια είσοδο μεταναστών; Είναι σε θέση αυτή η χώρα να συντηρήσει τις καινούριες στρατιές ανέργων που θα βγουν στην αγορά και ταυτόχρονα και όλους αυτούς τους μετανάστες; 

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ όλους τους ασιάτες και όχι μόνο που μοιράζουν ναρκωτικά, και όλους τους αλκοολικούς από τις ανατολικές χώρες; 

Έχουμε δικούς μας δεν θέλουμε εισαγόμενους Και ποιους να ενσωματώσουμε; ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ; ΠΟΛΩΝΟΥΣ; ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ; ΑΛΒΑΝΟΥΣ; ΑΦΓΑΝΟΥΣ; ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ; ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ; ΣΟΜΑΛΟΥΣ; ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ; ΡΩΣΟΥΣ; 

Θέλουμε να κυκλοφορούμε (εμείς και τα παιδιά μας) με ασφάλεια στους δρόμους μας, τα πάρκα μας και τις πλατείες μας. 

Να απελαθούν μια για πάντα όλα τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν κατακλύσει τη χώρα από κάθε γωνιά του πλανήτη. 

Σύντομα οι Έλληνες θα βρεθούν, αντιμέτωποι με αποκτηνωμένους Μισθοφόρους, χωρίς τις αναστολές, με τον ελληνικό λαό, ικανούς για συμπεριφορές ανάλογες ξένων δυνάμεων Κατοχής. 

Μην μένουμε αδρανείς, μην ανεχόμαστε παθητικά την σημερινή κατάσταση, ενώ οι διοικούντες και τα ξένα κέντρα που τους πατρονάρουν εργάζονται δραστήρια, συστηματικά και μεθοδευμένα για την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους, σε λίγα χρόνια θα καταντήσουμε απόβλητοι και πρόσφυγες. 

Και οι λαθρομετανάστες κύριοι της χώρας μας. 

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. Δώστε τη μάχη ΣΗΜΕΡΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ… ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ. 

ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ………. 




ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (1927-1993) (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας): "Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου