Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ...

ΣΤΙΣ ΡΟΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:
ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!





Ο σουλτάνος δηλώνει ότι θα υπερασπιστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα των προσφύγων (συντρόφων) στα Ελληνικά νησιά. Αν το καταλάβατε μπήκαμε σε ΚΡΙΣΗ. 
ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ΣΦΡΑΓΙΣΤΕ τα σύνορα τώρα.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΑΝ σε ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ φτάνουν ΕΠΤΑ ΒΑΡΚΕΣ στην Λέσβο, σε μια ολόκληρη ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ πόσες θα φτάσουν και τι θα γίνει;

Το προσφυγικό ( δηλ. ανθρώπινος πόνος , ο συνωστισμός και η εκμετάλλευση ψυχών) φαίνεται να γίνεται κατεξοχήν στρατηγικό εργαλείο στα χέρια της γεωπολιτικής επέκτασης των τούρκων στην λεγόμενη γαλάζια πατρίδα τους βλ. ΑΙΓΑΙΟ.

Ταυτόχρονα το πρωτόγνωρο αυτό κύμα μετακίνησης πληθυσμών γίνεται ψυχοτρονικό εργαλείο στους σχεδιασμούς κάποιων να αλλοιώσουν εθνικούς ιστούς και να εξοβελίσουν την κοινωνική ειρήνη από τους λαούς, κυρίως της γηραιάς Ευρώπης, δίχως να φταίνε αυτοί κάθε αυτοί οι πρόσφυγες που φέρουν ξεχωριστές κουλτούρες.


16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 τα φώτα της επικαιρότητας είναι στραμμένα στην πολύπαθη Μόρια της νήσου Λέσβου.
« Οι στιγμές που συντάραξαν τον Πάπα στη Μόρια

Η συνάντηση Πάπα, Βαρθολομαίου με πρόσφυγες στη Μόρια. Το κλάμα των προσφύγων και οι τρυφερές στιγμές με τα παιδιά. Επιστρέφει στο Βατικανό με 10 πρόσφυγες ο Πάπας.» 

Το Σόου των μεγάλων ήταν όμορφο και αν κρίνουμε ότι από τότε μέχρι σήμερα τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους ανθρώπους που στοιβάζονται εκεί, ανακύπτουν ερωτηματικά , αν οι μεγάλοι είναι παντελώς ανεπαρκείς να βοηθήσουν στην διαχείριση ανθρωπιστικών κρίσεων ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ συμβαίνει;

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ έδωσαν πάσα να ενδιαφερθεί ο σουλτάνος εμμέσως για την διαχείριση της ανθρωπιστικής κρίσης στα νησιά μας που ο ίδιος έφτιαξε και αυτοί που κρύβονται από πίσω του.

«Μπορεί να έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά! -Μας ενδιαφέρει κάθε σπιθαμή σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο και τη Θράκη, μιλώντας στο τουρκικό κοινοβούλιο.
«Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε τα δικαιώματα των συντρόφων μας στην Κύπρο, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία», είπε ο Ερντογάν, στην ομιλία του για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου στην Τουρκία.»

Ένα απλό μυαλό δεν έχει παρά να σκεφτεί ότι στα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ παίζονται χοντρά παιχνίδια με την προσβολή της εθνικής εδαφικής ακεραιότητας μας.

Ο σουλτάνος δεν θέλει να αποσυμφορηθεί η Μόρια και στέλνει κόσμο και κοσμάκη για να υπάρχει μόνιμη ένταση αναταραχής σε αυτήν και αυτός να το παίζει προστάτης των προσφύγων με ότι σημαίνει αυτό.

« Λέσβος: Έφτασαν επτά βάρκες σε δέκα λεπτά!
Ενώ η Μόρια βρίσκεται σε αναβρασμό, υπολογίζεται ότι περίπου 300 άτομα έφτασαν σήμερα στο νησί - Μία από τις βάρκες έφτασε μέσα στο λιμάνι - Ύπατη Αρμοστεία: 10.258 μετανάστες έφτασαν μόνο τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα
Επτά λέμβοι με μετανάστες έφτασαν σήμερα το μεσημέρι μέσα σε δέκα λεπτά στη Λέσβο!


Υπολογίζεται πως σε αυτές επέβαιναν περί τους 300 μετανάστες, καθώς μέχρι στιγμής έχουν καταμετρηθεί 195 και υπολείπονται όσοι επέβαιναν στις δύο μεγαλύτερες λέμβους.


Μία από τις βάρκες αυτές έφτασε στο λιμάνι του νησιού, μία στην περιοχή του αεροδρομίου και δύο στην Σκάλα Συκαμιάς και οι υπόλοιπες στο βόρειο τμήμα του νησιού.»


ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ από τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2015 και δυστυχώς είμασταν οι μόνοι.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ του σουλτάνου και αυτών που κρύβονται πίσω από αυτόν, από τον Αύγουστο του 2015 με σκοπό την συνεκμετάλλευση των ενεργειακών στο ΑΙΓΑΙΟ και Κρητικό πέλαγος αλλά και το κόντεμα- μίκρεμα της Ελλάδος μας περιλαμβάνει όπως το τονίσαμε από πολύ παλαιά.

« συμφόρηση και πνιγμός των Ελληνικών νησιών του ΑΙΓΑΙΟΥ με ανθρώπινο προσφυγικό πόνο και κοινωνική αναστάτωση στον τοπικό πληθυσμό»

« συμφόρηση της Ελληνικής ηπειρωτικής γης από προσφυγικές ροές μέσω προώθησης από τα νησιά, καθότι όπως μας διαμήνυσαν οι τούρκοι στα μικρασιατικά παράλια περιμένουν το εισιτήριο για την Ευρώπη κάποια εκατομμύρια»

« αναστάτωση όλου του κοινωνικού ιστού της χώρας»

« συνεχόμενα διπλωματικά αδιέξοδα( κάτι που διαφαίνεται από την τουρκική αδιαλλαξία) , διεθνείς εισηγήσεις των γειτόνων για ζώνες ανθρωπιστικής ασφάλειας –ουδέτερες από στρατικοποιήμενες ζώνες στα νησιά μας – τεχνητές κρίσεις που θα οδηγούν στην επιτακτική ανάγκη αναθεώρησης της συνθήκης της Λωζάννης»

Τα επόμενα στάδια θα έρθουν πιο γρήγορα.

« Ξαφνικά εμπλοκή από δήθεν αφορμή , κατάληψη όχι μόνο   βραχονησίδων»
«εσωτερική αποσταθεροποίηση , εμπλοκή πυρήνων τζιχαντιστών που μπορεί να παρείσφρησαν ως πρόσφυγες και με προωθήσεις στην ενδοχώρα» 

« το υπάρχον πολιτικό σύστημα θα τρωθεί ανεπανόρθωτα»

Από την στιγμή που δεν υπάρχει στιβαρή πρωτοβουλία από τους συμμάχους μας και παραμένουμε η πρώτη χώρα εισόδου στην Ευρώπη τα προηγούμενα στάδια έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να τα δούμε να εκτυλίσσονται μπροστά μας.


ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΆ ΝΕΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟ


-« μέχρι τον Δεκέμβριο δεν φτάνουμε καλά»
- « τον Σεπτέμβριο έγιναν πολλά μαύρα πράγματα εις βάρος της Ελλάδος , ούτε ο λαός το κατάλαβε αλλά ούτε και οι πολιτικοί , όλοι μας διακινδυνεύουμε αφάνταστα» 

-« Όταν μας κτυπήσουν οι τούρκοι, Αμερικάνοι – Ρώσοι - Ευρωπαίοι θα τα έχουν καλά μαζί τους»

Και εσύ γέροντα που τα γνωρίζεις αυτά τον ρωτήσαμε και μας είπε « ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ, θα χορέψουμε όλοι μας τώρα»


ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου