Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Η ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ...ΦΑΛΑΓΓΑ!


ΓΙΑΛΑΛΑΔΕΣ / Η ΙΣΤΟΡΙΑ   ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑNΕΤΑΙ  



Γράφει ο Νίκος Καρπούζης

Ίσως είναι η πρώτη φορά που δίνεται η πραγματική εικόνα τής διόγκωσης του λαθρομεταναστευτικού - προσφυγικού προβλήματος που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η πατρίδα μας.
Η ιστορία ξεκίνησε απλά. Αρχικά οι πρόσφυγες έφυγαν από την πατρίδα τους γιατί πραγματικά υπήρχε και υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης τών αμάχων πληθυσμών τής Συρίας. 

Ο ελληνικός λαός έχοντας ζήσει στο πετσί του την προσφυγιά τού ’22 άνοιξε την αγκαλιά του και δέχτηκε τους διωγμένους. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα.

Όμως, ανάμεσα σ’ αυτούς άρχισαν να έρχονται στην πατρίδα μας και άλλοι «διωκόμενοι
» που επίσης έγιναν δεκτοί από τους… «αντιρατσιστές» και… «προοδευτικούς» (άλλοι έλεγαν ότι, τάχα, είναι αριστεροί και άλλοι… φιλελεύθεροι) κομματάρχες οι οποίοι ακολουθώντας έξωθεν εντολές και υπακούοντας σε… «διεθνείς συμφωνίες», νομιμοποίησαν την… εισβολή, διώχνοντας ταυτόχρονα εκατοντάδες χιλιάδες νεαρών συμπατριωτών μας οι οποίοι λόγω ανεργίας και υποβαθμισμένων εργασιακών συνθηκών πήραν τών… ομματιών τους και έφυγαν σ’ άλλη γη και σ’ άλλες χώρες. 

Λόγω τής… 
«κρίσης» το σενάριο έγινε αποδεκτό από τους Ελλαδίτες που πολύ γρήγορα συνήθισαν στην ιδέα να χωρίσουν από τα παιδιά τους μιας και το μέλλον τους στην ξενιτειά ήταν ευοίωνο. 

Κακός βέβαια ο χωρισμός, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν το Skype και τα κινητά.όσο για τους νέους που έμειναν πίσω οι περισσότεροι έγιναν γκαρσόνια ενώ κάποιοι ειδικεύτηκαν ως… coffee makers.  

Εδώ τελειώνει η 1η φάση τού σχεδίου.


2η Φάση.  Τα… φουσκωτά πηγαινο-έρχονται σε 24ωρη βάση και η συγκατοίκηση με τους γηγενείς γίνεται απάνθρωπη. Ως δείγμα ανθρώπινης φροντίδας δημιουργούνται οι ΜΚΟ οι οποίες αναλαμβάνουν να υποκαταστήσουν την Πολιτεία.

 Το χρήμα τρέχει άφθονο και δεν συμφέρει να δοθεί μια λύση.

 Για την έκδοση ενός πιστοποιητικού χρειάζονται μήνες και όταν, επιτέλους, βγαίνει μια απόφαση οι… “διωγμένοι” εφεσιβάλλουν την απόφαση κόβοντας βόλτες στα γειτονικά χωριά κλέβοντας και εμπορευόμενοι… ό,τι τραβιέται στην αγορά μη διστάζοντας, τώρα που ξέρουν ότι προστατεύονται από την νομοθεσία να προβαίνουν και σε κοινά ποινικά παραπτώματα κλέβοντας και σκοτώνοντας μικρά παιδιά για τα καλοπληρωμένα όργανά τους. 
 
Εν τω μεταξύ ο… «γείτονας» διευκολύνει τις αποστολές και δεν διστάζει, ανοιχτά πια, καθημερινά να εκφράζει τα αιμοσταγή και κατακτητικά του σχέδια.  Στο σημείο αυτό οι εκάστοτε… «ελληνικές» (;) κυβερνήσεις απροκάλυπτα πλέον σιγοντάρουν τον… “γείτονα” στο όνομα μιας εκλεπτυσμένης εξωτερικής πολιτικής που ο αγράμματος λαός αδυνατεί να καταλάβει. 

Και τέλος ερχόμαστε στην 3η Φάση η οποία επιβεβαιώνεται από τις πρόσφατες εξελίξεις στην Συρία, το Ιράν, το Ιράκ και το Κουρδιστάν.

3η Φάση. Οι Αμερικανοί  αναγγέλλουν την απόφασή τους ν’ αποσυρθούν από τα μέρη αυτά, όχι γιατί τους έπιασε ο πόνος ν’ αφήσουν τους λαούς ήσυχους, αλλά επειδή στην θέση τους βρήκαν έναν αιμοσταγή συνεργάτη ο οποίος θα αναλάβει το ξεκαθάρισμα τών… “μικρο-λογαριασμών”και ο οποίος διαθέτει την απαιτούμενη πείρα για τέτοια… “ξεκαθαρίσματα” που αφορούν τον αφανισμό εθνών και πατρίδων.

Το επισυναπτόμενο κείμενο από το FB δένει κατά τρόπο, καθόλου ευχάριστο, που πήρε αρκετά χρόνια η πραγμάτωσή του.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς.

 Νίκος Καρπούζης

 Για όσους γνωρίζουν από ιστορία, επί οθωμανικής αυτοκρατορίας σε κάθε εκστρατεία πάντα εμπρός πήγαιναν ο άμαχος πληθυσμός, οι… γιαλαλάδες όπως τους έλεγαν. 

Σκοπός τους ήταν να κουράσουν και να αποδυναμώσουν τον αντίπαλο και μετά τον λόγο τον είχε ο τακτικός στρατός. 

Ως αντάλλαγμα για την θυσία τους οι γιαλαλάδες είχαν το δικαίωμα για τρεις ημέρες να προβούν σε λεηλασίες εις βάρος τω ηττημένων και μετά έμπαινε ο τακτικός στρατός. 

Γι’ αυτό βλέπουμε και σε πολλές μάχες ιστορικές οι απώλειες τών τουρκικών δυνάμεων να είναι δυσανάλογες με τις ελληνικές. 

Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα. 

Τώρα τον λόγο τον έχουν οι γιαλαλάδες και όταν φτάσει η ώρα θα δούμε και τους μαχητές τού… Σουλτάνου σε όλο τους το μεγαλείο.

Με λίγα λόγια, η Ιστορία επαναλαμβάνεται…

Vartzikos Manolis






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου