Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

ΝΟΕΡΑ Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


Η ΠΟΛΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. 




Γράφει ο Γεωκών 

Έκαναν λάθος αυτοί, οι οποίοι «στρίμωξαν» τον ελληνισμό και τώρα θα το πληρώσουν. 

Επί αιώνες ο Ελληνισμός ζει με την ελπίδα ότι η Νέα Ρώμη θα επιστρέψει στα χέρια του. Ονειρεύεται ακόμα και με τα μάτια ανοικτά τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά να επιστρέψει. 

Τι είναι όλα αυτά; Απλές δεισιδαιμονίες και προλήψεις ή μήπως προέρχονται από κάποια γνώση, η οποία συνδέεται με Προφητείες... 

Είναι Προφητείες, οι οποίες μπορούμε πλέον να πούμε με μαθηματική βεβαιότητα ότι θα εκπληρωθούν απολύτως. Απλά πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε Ελληνικά... 

Να ανοίξουμε τα μυαλά μας και να «θυμηθούμε» πώς είναι να είσαι και να σκέφτεσαι ως Έλληνας. Δυστυχώς οι σύγχρονοι Έλληνες διατήρησαν την ελληνικότητά τους, αλλά «ξέχασαν» να σκέφτονται ως ΕΛΛΗΝΕΣ... 

Σκέφτονται με βάση την ύλη και όχι το πνεύμα... Δεν σκέφτονται ως Έλληνες, οι οποίοι «κατακτούσαν» τον Κόσμο ακόμα κι αν δεν είχαν φύγει ποτέ από τη «σκιά» τής Ακρόπολης. Τα πάντα τα μετράνε με τα ανθρώπινα μέτρα... σε στρέμματα και σε διαμερίσματα. 

Η ειρωνεία είναι ότι υπάρχουν κάποιοι Έλληνες, οι οποίοι θέλουν να κατακτήσουν στην κυριολεξία τη Νέα Ρώμη, τη στιγμή που όλοι μαζί οι Ελλαδίτες είναι λιγότεροι ως σύνολο ακόμα και από τους κάτοικους της ίδιας της Πόλης. 

Γιατί λοιπόν συμβαίνουν αυτά τα περίεργα;... Γιατί απλούστατα οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν κληρονομήσει τα όνειρα των πατέρων τους, αλλά έχουν «ξεχάσει» να σκέφτονται ως τέτοιοι. 

Οι Έλληνες θα πάρουν πίσω την Πόλη, γιατί απλούστατα για να γίνει αυτό δεν χρειάζεται κατάκτηση... Η Πόλη είναι αυτή, η οποία θα «επιστρέψει» σ' αυτούς και όχι απαραίτητα αυτοί στην Πόλη... 

Η Πόλη πρέπει να «αναδυθεί» από την ισλαμική «έρημο»... Η Πόλη είναι αυτή, η οποία θα πρέπει να βγάλει την ισλαμική «μαντίλα» και να εμφανίσει το πραγματικό της «πρόσωπο». Αυτή είναι μια διαδικασία, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. 

Στην πραγματικότητα η Πόλη βρίσκεται ήδη στα χέρια των ΕΛΛΗΝΩΝ... κι απλά οι Έλληνες δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα. 

Οι κοσμοκράτορες νόμισαν πως είχαν ξεμπερδέψει με τους Έλληνες... Τους Έλληνες, που πλέον είναι ορατό γι' αυτούς ότι είναι η «αχίλλειος πτέρνα» τού σχεδιασμού τους. 

Η Ελλάδα μπορεί να μοιάζει σήμερα με διαλυμένη «παράγκα», αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου την επικινδυνότητά της και τη δυνατότητά της να απειλεί. Μέσα σε μια παγκόσμια κοινωνία —«ομόρρυθμη» πλέον με την ίδια και με κοινά προβλήματα— μπορεί να γίνει επικίνδυνη. 

Αν η ίδια βρει τη λύση, θα τους τελειώσει, γιατί μπορεί να συνεννοηθεί πλέον με όλους τους λαούς, οι οποίοι είναι θύματά τους, τα πάντα θα «πλημμυρίσουν»από τον ελληνισμό... Τον νικητή ελληνισμό, ο οποίος θα θριαμβεύσει όταν όλοι θα τον θεωρούν «τελειωμένο»... 

Οι Έλληνες θα είναι ο καταλυτικός παράγοντας των εξελίξεων.... Αυτοί θα πάνε πρώτοι στο «ραντεβού» με την Ιστορία... ο Οκτώβριος είναι καλός μήνας για το «ραντεβού» ούτε πολύ ζέστη ούτε πολύ κρύο…

Ο Friedrich Wilhelm Nietzsche για τους Έλληνες 

«Δεν υπάρχει λαός στον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα στην ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και να έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ, από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτα σε αυτήν. 

Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. 

Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνόταν, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα. 

Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. 

Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. 

Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους. 

Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. 

Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμούκαι σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους, οι οποίοι τελικά αθλούνταιοδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα. 

Η φιλοσοφική δύναμη των Ελλήνων φιλοσόφων είχε αναπτυχθεί με τόση πληρότητα, ώστε ανακάλυψαν τους κυριότερους τύπους του φιλοσοφικού πνεύματος και οι μεταγενέστερες γενεές δεν πρόσθεσαν τίποτε το ουσιαστικό. 

Ο Ηράκλειτος είναι η πηγή του φωτός. 

Οι Έλληνες είναι αληθινά υγιής λαός. Δικαίωσαν τη φιλοσοφία επειδή είναι οι μόνοι που φιλοσόφησαν περισσότερο από κάθε άλλο λαό. 

Η ελληνική φυλή είναι η τελειότερη, η ωραιότερη, η γοητευτικότερη από όλες τις άλλες φυλές. 

Όταν αναφέρεται κανείς σε μια τόσο θαυμάσια ιδανικοποιημένη κοινωνία φιλοσόφων, του Αναξίμανδρου, του Ηρακλείτου, του Παρμενίδη, το Αναξαγόρου, του Εμπεδοκλέους, του Δημόκριτου, του Σωκράτους, κάθε λαός γεμίζει ντροπή» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου