Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Η ΔΟΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ...


ΜΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ; 





Γράφει ο Ηλίας Σκουντριανός

(...) Το πρώτο πράγμα που θέλουν να υφαρπάξουν απ' τον Ελληνικό λαό είναι οι πλουτοπαραγωγικές πηγές του (χρυσό, αέριο, πετρέλαιο). 

Σε κανένα λαό δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν να ελέγχει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του, που είναι δυνατόν να εξασφαλίσουν την ανεξαρτησία του. 

Θέλουν να σκλαβώσουν όλους τους λαούς και για το λόγο αυτό υπερχρέωσαν όλα τα κράτη με την προδοτική συνενοχή των πολιτικών τους. 

Όμως αυτό είναι το σχεδόν φανερό κομμάτι των σατανικών επιδιώξεων της παγκόσμιας σιωνιστικής οικονομικής ελίτ. 

Το πιο ουσιαστικό κομμάτι που διακαώς επιθυμούν εδώ και 200 χρόνια είναι η σκλαβιά όλης της ανθρωπότητας μέσα από ένα παγκόσμιο σύστημα ελέγχου. 

Στη σημερινή εποχή αυτό το σύστημα με τα μέσα που υπάρχουν είναι το ηλεκτρονικό. Επομένως όλα τα μέτρα που ζητούν (και επιβάλλουν οι παγκόσμιοι σιωνιστές) στον τόπο μας δεν έχουν τόσο σκοπό την οποιαδήποτε επιδιόρθωση της διαλυμένης (απ' τους ίδιους) εθνικής οικονομίας.

 Στόχο έχουν την εξάντληση και εξουδένωση του ελληνικού λαού, έτσι ώστε όταν δεν θα υπάρχει άλλη διέξοδος απ΄ τα συνεχόμενα απάνθρωπα μέτρα θα προσφέρουν στο πιάτο την «σωτηρία», δηλαδή την ηλεκτρονική φορολόγηση για την πάταξη δήθεν της φοροδιαφυγής αυτών που κατέχουν αυτών που κλέβουν κλπ., που θα κρύβει όμως την ουσιαστική ηλεκτρονική παρακολούθηση του κάθε ατόμου και θα συνιστά την πιο απεχθή (ηλεκτρονική) δικτατορία που πιθανόν θα βιώσει και ο ελληνικός λαός αλλά και η ανθρωπότητα όλη. 

Έχουν πια όλη την κοσμική δύναμη στα χέρια τους. Όλα έχουν προδοθεί απ΄ τη σύσταση του νεοελληνικού κράτους ακόμη. Κοσμικά δεν μπορούμε πλέον να τους αντισταθούμε. 

Εκεί προδώσαμε όλοι μας τις αξίες του έθνους μας. Προδώσαμε και την αρχαιοελληνική μας εθνική υπερηφάνεια και την ηθική της ορθόδοξης παράδοσης της εκκλησίας του Κυρίου μας. 

Μας νίκησε ο αρχισιωνιστής Κίσιγκερ. Εμείς τον αφήσαμε να μας νικήσει. Διέλυσε τη γλώσσα μας, τον πολιτισμό μας, τα ήθη μας και τα έθιμά μας γιατί εμείς τα παραδώσαμε. 

Προτιμήσαμε τον εύκολο πλουτισμό, την τεμπελιά, τη λαμογιά την αδικία, την κακία την ατιμία. Διαφθαρήκαμε μέσα στην χειρότερη ασωτία. Αποδεχθήκαμε την παρά φύση αμαρτία. Διαπράξαμε το χειρότερο έγκλημα του σύγχρονου «πολιτισμού», σκοτώσαμε με τις εκτρώσεις τα ίδια τα παιδιά μας. 

Απομακρυνθήκαμε από τα μυστήρια της εκκλησίας μας, χλευάσαμε την ορθοδοξία μας και προτιμήσαμε την «προοδευτική» ζωή των Ευρωπαίων «φίλων» μας. 

Αρνηθήκαμε την αρετή , την εγκράτεια, τη νηστεία, την τιμιότητα, την φιλοτιμία, την αυτοθυσία, την παλικαριά, την αγάπη προς το πλησίον και το Θεό μας που είναι η Ζωή και συμπορευτήκαμε με το χρηματιστήριο, τις καταθέσεις, τα τυχερά παιχνίδια, την τηλεκόλαση, τα εύκολα δάνεια, τα ακριβά αυτοκίνητα, τα μεγάλα σπίτια, την αμαρτωλή ζωή και το Μαμωνά τον ίδιο, που είναι ο θάνατος. 

Ήδη έχουμε πεθάνει πνευματικά. 

Το παιχνίδι το 'χουμε χάσει. Όμως όχι τελείως. Υπάρχει μια ελπίδα. Υπάρχει ένα θείο φως που τρεμοπαίζει σε κάποιες τελευταίες καρδιές ξεσκισμένες απ' ην κακία του κόσμου μα φωτισμένες απ' το Άγιο Πνεύμα.

 Υπάρχει ένα δάκρυ σε κάποια βαθουλωμένα μάτια απ' την αγρύπνια που κατρακυλάει με πόνο στον αγιορείτικο βράχο. Υπάρχει μια μυστική προσευχή που σαν θυμίαμα σκιρτάει τη φύση καταμεσής της νύχτας στη ελληνική ύπαιθρο. 

Υπάρχει ένα θείο τραγούδι για την ανάσταση της πατρίδα μας που ξεκινάει απ' τη Δυτική Μακεδονία καβαλάει τον βόρειο άνεμο και χαϊδεύει τα κύματα του αιγαίου μας μέχρι την Κρήτη. 

Υπάρχουν κάποιοι τελευταίοι «τρελοί» αυτού του κόσμου που πονάνε για αυτή τη θλιβερή κατάντια και αναπαύεται στις ψυχές τους η Θεία Χάρις, Ας ξυπνήσουμε απ΄ το λήθαργό μας και ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους. 

Ας σηκώσουμε το βλέμμα μας προς τον Κύριο και γονατισμένοι ας ζητήσουμε συγχώρεση για τη μεγάλη αποστασία μας. Ας κάνουμε την Μεγάλη Επανάσταση στις καρδιές μας. 

Ας κάνουμε την πρώτη μας μετάνοια, την πρώτη μας γονυκλισία στο άγιο πετραχήλι, ας βιώσουμε με πόνο την πρώτη μας εξομολόγηση. Ας αγγίξουμε με τα χείλη μας για πρώτη φόρα το μεγαλύτερο θαύμα στη ζωή του ανθρώπου, τη Θεία κοινωνία. 

Ας αγκαλιάσουμε τους κρυμμένους άγιους ιερείς μας. Ας ενώσουμε τις καρδιές μας με την αδιάκοπη επίκληση του θείου ονόματος του Χριστού μας. 

Ας γίνουμε μια κραυγή ένας πόνος, μια καρδιά, ένα δάκρυ που θα κυλήσει στην αιματοβαμμένη γη των πατέρων μας και των μαρτύρων μας και ο καλός Θεός μας αυτό το δάκρυ θα το πάρει και θα το κάμει χείμαρρο ορμητικό που θα συμπαρασύρει τους παγκόσμιους σιωνιστές κανίβαλους για να ελευθερώσει οριστικά την πατρίδα μας απ΄ την κατοχή τους. 

Για να σηκωθεί εδώ η ελληνική σημαία με το σταυρό του μαρτυρίου του Κυρίου μας και να κυματίσει ως σύμβολο πνευματικό στις ψυχές όλων των ανθρώπων στην οικουμένη. 

Για να γίνει η πονεμένη και αδικημένη πατρίδα μας φάρος πνευματικός που θα καθοδηγεί πνευματικά όλη την βασανισμένη ανθρωπότητα. 

Για να γίνουμε όλοι ξανά αδέρφια « ως εκ του Αδάμ καταγόμενοι» κάτω απ' τη θεία Σκέπη και να υμνούμε το όνομα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού έως της συντελείας αυτού του κόσμου εις δόξαν Θεού Πατρός, 


Αμήν!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου