Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΕΝΦΙΑ-ΛΤΗΣ ΑΜΕΙΩΤΟΣ!


Η ΑΠΑΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ:ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΕ, ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΤΩΣΗ...




Μια από τις εξαγγελίες της ΝΔ με την οποία «πήρε κεφάλι» από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν και η περίφημη μείωση του ΕΝΦΙΑ.
Εξέπληξε μάλιστα όλους όταν είπε ότι θα εφαρμοστεί η μείωση από εφέτος!

Εμείς βέβαια γνωρίζοντας από καιρό την ομοιότροπο μνημονιακή δωσιλογική πολιτική αμφοτέρων των κομμάτων είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει προεκλογικά, σχετικά με τις προθέσεις της ΝΔ για τα εθνικά και οικονομικά ζητήματα, με το άρθρο μας



Γράφαμε τότε:

«Τον ΕΝΦΙΑ πριν τον τριπλασιάσει ο Τσίπρας, είχε δηλώσει ότι θα τον μειώσει κατά 30% αλλά μετά τον τριπλασιασμό εξακολουθεί να λέει ότι θα τον μειώσει κατά 30%!!! 

Και αυτό κανείς από τους τιτανοτεράστιους και δαιμόνιους δημοσιογράφους, συμπεριλαμβανομένου και του Τράγκα(!) δεν έχει σκεφτεί(;) να τον ρωτήσει...»

Και ήρθε η ΝΔ και ο Μητσοτάκης περήφανος ανήγγειλε ότι θα εφαρμοστεί η μείωση του ΕΝΦΙΑ από εφέτος, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Όταν ήρθαν τα εκκαθαριστικά πράγματι όλοι είδαν μειωμένο το ποσό του φόρου. 

Όσοι όμως κοίταξαν καλύτερα, πρόσεξαν ότι η μείωση του ποσού δεν οφειλόταν σε μείωση του φόρου, αλλά σε ΕΚΠΤΩΣΗ Φ.Π. αριθ.7!!! 

Όταν μάλιστα συνέκριναν τον φετινό φόρο με τον περσινό είδαν ότι ο φόρος ήταν ο ΙΔΙΟΣ και ΑΜΕΙΩΤΟΣ!

Για του λόγου το αληθές ιδού και η παραβολή με περσινό εκκαθαριστικό όπου ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΡΟΣ (στην περίπτωσή μας δεν υπάρχει συμπληρωματικός) είναι ακριβώς ο ίδιος πέρυσι και εφέτος!!! (Για αυτονόητους λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων έχουμε αποκρύψει κάποια στοιχεία)





Καταλαβαίνουμε λοιπόν την απάτη! 

Διότι είναι τελείως διαφορετικό να μειώσεις το φόρο-αυτό αποτελεί ένα μέτρο μόνιμο-από το να κάνεις έκπτωση στον αμείωτο φόρο, διότι αυτό είναι όπως και οι εκπτώσεις στα καταστήματα, μέτρο περιορισμένης χρονικής διάρκειας  

Μην σας ξεγελάει λοιπόν ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ    ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ «ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ» 

Όσο διαρκούν τα μνημόνια και η απάτη του ψευδοχρέους, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα αφαιμάζουν τον Ελληνικό λαό και θα τον προδίδουν με απόλυτη σύμπνοια και συνέπεια!
Είπε ο Μητσοτάκης και για την Συμφωνία των Πρεσπών ότι 


«Είναι μια κακή συμφωνία, δεν θα την υπέγραφα αλλά... θα την τηρήσω»!!!

Και αυτό το λέει ενώ του έχουν αποσταλεί οι 



ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΣΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου