Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΤΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΥΦΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ




October 23, 2019

Mr Le President de la Republique
L’ Elysee
55 Rue Faubourg Saint-Honore
75008 Paris

Αγαπητέ Πρόεδρε κ. Μακρόν,

Απευθυνόμαστε σε σας για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη στάση σας όσο αφορά την ενσωμάτωση των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Είμαστε περήφανοι Έλληνες με προέλευση από τη βόρεια περιοχή της Ελλάδας, τη Μακεδονία – αναπόσπαστη ελληνική περιοχή (μιας συνεχούς 3000 ετών ιστορίας, πολιτισμού και γλώσσας). 

Όταν κάτι είναι ενσωματωμένο σε ένα έθνος, είναι συνδεδεμένο με την εθνική ασφάλεια του έθνους και την εθνική του υπερηφάνεια. 

Συνεπώς, ποτέ δεν θα επιτρέψουμε σε κράτος του οποίου οι πολίτες δεν είναι Έλληνες να σφετεριστούν το όνομα, την ταυτότητα και την ιστορία μας. 

Επίσης ποτέ δεν θα δεχτούμε κάτι που θέτει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας η οποία εξυπηρετεί επίσης και την ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γνωρίζουμε επίσης ότι το παρελθόν και η ιστορία έχουν σημασία και δεν πρέπει να αφεθούν σε  χέρια ανθρώπων που δεν σέβονται την ιστορία. 

Ο Δρ. Frank Holt (Καθηγητής Αρχαίας Ιστορίας από το Πανεπιστήμιο του Χιούστον) στο πρόλογό του βιβλίου Macedonia-Evidence γράφει: “κοινοβούλια; Ειδήμονες; Ιερείς; Ποιητές; Πρόεδροι; 

Όποιος ελέγχει το παρόν πρέπει να επιλέξει με προσοχή σε ποιον να εμπιστευτεί το παρελθόν μας, αλλιώς μπορεί να προκύψει ένα ψεύτικο και τερατώδες μέλλον».

Επιπλέον, κύριε Πρόεδρε, με αυτό το βέτο, προστατεύσατε τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που βασίστηκαν στην επιτυχία της εξής αρχής: οι χώρες και τα έθνη πρέπει να είναι έτοιμα να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση βάσει αυστηρών κανόνων και κανονισμών.

 Πρέπει να επιδείξουν την ειλικρίνειά τους στις υποχρεώσεις και τους στόχους των εσωτερικών μεταρρυθμίσεων και των βελτιωμένων περιφερειακών σχέσεων (ειδικά εάν γείτονες είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης). 

Τα Σκόπια (σε πολλά επίπεδα) δεν είναι ακόμα έτοιμα.

Επίσης το βέτο σας διόρθωσε το λάθος της προηγούμενης ελληνικής κυβέρνησης που οδήγησε σε ψευδή πολιτική νίκη υπό τη μορφή της συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία τα Σκόπια έχουν ήδη παραβιάσει πολλές φορές. 

Η συμφωνία αυτή βασιζόταν σε ψευδή ιστορία και επικυρώθηκε χρησιμοποιώντας μια αλαζονική παραβίαση του ελληνικού συντάγματος και ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού. 

Ως αποτέλεσμα, προστατεύσατε τα πρότυπα της Ευρώπης την αξιοπρέπεια και τιμή ενός ευρωπαϊκού λαού (την αξιοπρέπεια και το ιστορικό μας δικαίωμα να είμαστε οι μόνοι Μακεδόνες) και γι ‘αυτό σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση,

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ


Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ

Πρόεδρος: Δημήτρης Φιλιππίδης

Παμμακεδονική Ομοσπονδία Αυστραλίας

Συντονιστής: Γεώργιος Κοσμίδης

Παμμακεδονική Ένωση Καναδά 

Πρόεδρος: Χρήστος Καράτζιος

Παμμακεδονική Ένωση Αφρικής

Πρόεδρος: Αμύντας Παπαθανασίου

Παμμακεδονική Ομοσπονδία Καναδά

Πρόεδρος: Γεώργιος Παπαδάκης

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (Ελλάδα)

Πρόεδρος: Δημήτριος Γιουματζίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου