Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ


ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
\




Το ίδρυμα του Σόρος CDSEE, με έμμισθους υπηρέτες πράκτορες του Έλληνες και άλλους, παραχάραξε την Ελληνική ιστορία. Διαγράφοντας τους Ένδοξους Βαλκανικούς Πολέμους και προσβάλλοντας άθλια τους γενναίους που έδωσαν και τη ζωή για την Ελλάδα.


ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ (ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟΥ ΣΟΡΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΜΑΣ), ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821. ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΤΟ 1940


Όμως με την ευκαιρία της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης μας το 1912, δεν είδαμε ΛΟΓΩ ΣΟΡΟΣ (δείτε κατωτέρω) καμία αναφορά από την κατοχική ΕΡΤ στους ένδοξους Βαλκανικούς Πόλεμους του 1912-13, που τριπλασίασαν την Ελλάδα


Προφανώς για να μην μαλώσει πάλιν τον Γεραπετρίτη του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Βούτσης, ο ως όλα δείχνουν από την συμπεριφορά του, "αξιωματούχος" της Γερμανικής και του Σόρος κατοχικής Νέας τάξης.

Στον οποίον ο Γεραπετρίτης (ήτοι ο κ. Μητσοτάκης) απολογούμενος ταπεινά και εθνομηδενιστικά είχε αναφέρει υπάκουα: «Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται προσπάθεια να διαμορφωθεί μια ενοποιημένη εθνική βάση, ....»!!!!




Η Ελλάδα απελευθερώθηκε το με την επανάσταση του 1821 και τριπλασιάστηκε στη σημερινή της έκταση με τους Ένδοξους Βαλκανικούς Πολέμους.

Που αν δεν συνέβαιναν μάλλον όχι τυχαία γεγονότα (δολοφονία στην Θεσσαλονίκη του τότε Βασιλέως Γεωργίου και αντικατάσταση του από τον Βασιλέα Κωνσταντίνο

Και αν δεν πέθαινε μυστηριωδώς από δάγκωμα πιθήκου ο Βασιλιάς Αλέξανδρος) σήμερα η Ελλάδα θα έφτανε, όπως είχε δικαίωμα, μέχρι την Ελληνική Ιωνία.

Το 1940 ο Ελληνισμός με απαράμιλλο θάρρος και γενναιότητα, με ηγήτορα Έλληνα και όχι υπηρέτη ως σήμερα των γερμανών τον Ιωάννη Μεταξά νίκησε ένδοξα τους Ιταλούς εισβολείς. 

Για να υποδουλωθεί όμως (μετά την δολοφονία για αγγλικά συμφέροντα του Μεταξά) στον άνισο αγώνα με τους Γερμανούς (μην λέτε ναζί που αθωώνει τη σημερινή φασιστική Γερμανία).

Που κατά την κατοχή κατέστρεψαν την Ελλάδα. Και ο που ο προκληθείς μετά από τους Άγγλους εμφύλιος λόγω και της ανωριμότητας της και τότε πρακτορικής πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας, προκάλεσε ανεπανόρθωτες καταστροφές στην Ελλάδα και εξάρτηση από ξένους.

Το ίδρυμα του Σόρος CDSEE, με έμμισθους υπηρέτες πράκτορες του Έλληνες και άλλους Βαλκάνιους (συνημμένα πλήρες αρχείο για όποιον ενδιαφέρεται), παραχάραξε την Ελληνική ιστορία.

Διαγράφοντας τους Ένδοξους Βαλκανικούς Πολέμους και προσβάλλοντας άθλια τους γενναίους που έδωσαν και τη ζωής για την Ελλάδα. 

 


Δεν υπάρχει παρόμοια Εθνική ντροπή στην Παγκόσμια ιστορία.


Παράδειγμα και οι σκοπιανοί που όχι μόνον τιμώντας το ΙΛΙΝΤΕΝ τους (της άθλιας τους «Μακεδονίας για τους Μακεδόνες» ήτοι γι αυτούς) είχαν πείσει τον ανιστόρητο Αλέξιο (που μόνον από καταλήψεις ξέρει), να ονομαστούν τα σκόπια ΙΛΙΝΤΕΝ


Θρασύτατα και φανερά υπάκουες στην παραχάραξη όλες οι από το 1996 μέχρι σήμερα «ελληνικές» κυβερνήσεις που τελικά υποδούλωσαν την Ελλάδα  (την μόνην Ευρωπαϊκή χώρα) στους νεοναζί!

Ευριπίδης Μπίλλης

ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΜΕ E-MAIL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου