Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ «ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ» ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ;


ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!! ΣΤΕΡΕΨΑΝ!! ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!





Γράφει η ^^ Anna Art ^^

Για όλους αυτούς που είναι ευσυγκίνητοι , αλληλέγγυοι ανθρωπιστές, για όλους αυτούς που ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον πόλεμο των Τούρκων σε Σύριους και Κούρδους!
1ον )-👉 Δεν γνωρίζουμε πλέον από όλες αυτές τις εικόνες και τις ειδήσεις που μας δείχνουν τα τηλεκατευθυνόμενα ΜΜΕ της ΝΤΠ τι είναι αληθινό και τι όχι!!


2ον)-👉 Άπειρες φορές μας έχουν δείξει σκηνικά από μάννες καημένες με παιδιά στην αγκαλιά που πνίγονται στο Αιγαίο και μετά από λίγο καιρό κυκλοφορούν βίντεο που μας αποκαλύπτουν ότι όλα αυτά είναι σκηνοθετημένα σκηνικά!

3ον)-👉 Πρόσφυγες θεωρούνται αυτοί που τους πολεμούν η δέχονται διάφορες επιθέσεις και καταφεύγουν για άσυλο στην αμέσως επόμενη γειτονική χώρα!
Εμείς δεν είμαστε η άμεση γειτονική Χώρα!
Οι άμεσες γειτονικές χώρες για όλους αυτούς που μας έρχονται από Ασία και Αφρική είναι οι χώρες που συνορεύουν μεταξύ τους!


4ον)-👉 Έτυχε να γνωρίσω τον πρώην πρόεδρο του μεταναστευτικού πρίν αναλάβει η Τασία από τον 1ο πόλεμο της Συρίας και ο ίδιος μου είχε αποκαλύψει ότι οι Σύριοι δεν ήταν ούτε 5% από το 1ο κύμα λαθρομεταναστευτικού που άρχισε να μας πλήττει!

Μάλιστα μου είχε πεί ότι είχε εισηγηθεί τότε επί πρωθυπουργίας Σαμαρά να κλείσουν τα θαλάσσια σύνορα και δεν είχε εισακουστεί!
5ον)´Οποιος πονάει για ην καταστροφή των Σύριων και των Κούρδων ας αναρωτηθεί καλύτερα πόσες ελληνικές οικογένειες καταστρέψανε χωρίς βόμβες!

Πόσες οικογένειες ξεσπιτώσαν γιατί τους εκπλειστηριάσαν τα σπίτια τους και γενικά περιουσιακά τους στοιχεία, πόσα παιδιά και οικογένειες μείνανε άστεγα πόσα παιδιά λιποθυμούσαν από πείνα στα σχολεία, πόσοι αυτοκτόνησαν μη βρίσκοντας αλληλεγγύη , βοήθεια, κατανόηση από τους υπηρέτες των εντολών,πόσοι πέθαναν από καρκίνους καρδιακά και εγκεφαλικά από το στρές και στενοχώριες λόγω δυσχερειών, και πόσους κόψανε το ρεύμα και τους στέρησαν ακόμη και την επιβίωση τους!

Επομένως; Τι θέλετε, να κάνουμε απολογισμό ποιοί πόνεσαν περισσότερο η ποιοί έχουν περισσότερες απώλειες;

6ον)- Όσες φορές γινότανε πόλεμοι η καταστροφές σε οποιαδήποτε χώρα σπεύσαμε να βοηθήσουμε και με το υστέρημα μας είτε σε χρήματα είτε σε φάρμακα,είτε σε τρόφιμα, ένδυση κλπ!

Εμάς ποιός έσπευσε να μας βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια;
Όχι απλά δεν μας βοήθησε κανείς αλλά ο καθένας από την μεριά του μας έδινε και από μία κλωτσιά να πάμε πιο κάτω και από τον πάτο!

7ον)- Αν όντως είναι αληθινές οι εικόνες που μας δείχνουν ότι βομβαρδίζουν άμαχο πληθυσμό, δλδ γυναικόπαιδα για να μας συγκινήσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις, (που προσωπικά εγώ δεν το πιστεύω γιατί όσους λάθρο ρώτησα γιατί ήρθαν στην Ελλάδα και αν είχαν πόλεμο μου είπαν όχι), τότε η καλύτερη βοήθεια που μπορούμε να τους προσφέρουμε είναι να πέσουμε στα γόνατα και να ζητήσουμε καρδιακά από τον Θεό να βοηθήσει τα παιδιά του πολέμου και όλα τα παιδιά του κόσμου και να φωτίσει όλη την ανθρωπότητα!

Προσωπικά το είχα κάνει παλιά για τον πόλεμο στο Ιράκ, αλλά αυτοί ποτέ δεν θα προσευχόντουσαν για εμάς τους απίστους γτ η επιθυμία όλων των μουσουλμάνων είναι να πάρει τα κεφάλια των απίστων!!

8ον)- Καλά θα είναι να νοιαζόμαστε ο καθένας πρώτα για τις πατρίδες μας, για τα ήθη μας, για την πίστη μας για την κουλτούρα μας για τον πολιτισμό μας και εφόσον διορθώσουμε τα δικά μας τα του οίκου μας να νοιαστούμε και για όλους τους άλλους αλλά στους οίκους τους και στις δικές τους πατρίδες!

9ον)- Τις εικόνες που μας δείχνουν για να μας συγκινήσουν, έχω να πώ πώς αν ήθελαν να συγκινήσουν κάποιους να κάνουν αιτήματα και εκκλήσεις στους σχιζοφρενείς, παράφρονες πολιτικούς να σταματήσουν τους πολέμους και τις καταστροφές των λαών!
Και

10ον)- Όποιος λυπάται, να γνωρίζει ότι αύριο θα αρχίσουν τα νέα κύματα προσφύγων Σύριων και Κούρδων να εισέρχονται στην Ελλάδα και τότε όταν εσένα Έλληνα θα σε βγάλουν από τα σπίτια σου για να τα δώσουν σε αυτούς να δούμε ποιός θα λυπηθεί εσένα!

Πλέον σταμάτησα να λυπάμαι για όλους τους άλλους!
Λυπάμαι περισσότερο για εμάς τους Έλληνες που μας καταντήσανε από λιοντάρια αρνιά για σφαγή!

ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου