Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΕΣΕ  ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, Η ΡΩΣΙΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΗΣ
ΒΙΝΤΕΟ


Τι θα κάνει η Ρωσία στο διάστημα που η τουρκία θα σφάζει στην Βόρειο Συρία και το Ιράκ; Σίγουρα ετοιμάζεται για τα ΑΛΛΑ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αυτό που πάει να ανοίξει στην Συρία αυτή την φορά θα ομοιάζει με την εισαγωγή στον Μεγάλο Πόλεμο που μας προανήγγειλαν οι άγιοι πατέρες.

Εκεί μέσα σε λίγο και ήδη συμβαίνει, ο ένας θα τρώει τον άλλο. Καμία συμμαχία δεν υφίσταται , έστω και αν η εισβολή της τουρκίας κατ ευφημισμό ονομάστηκε « ειρηνευτική άνοιξη»


Πάλι εφαρμόζεται το δόγμα « πόλεμος δια αντιπροσώπων»

Και επειδή ο ΟΗΕ όπως ανακοίνωσε δεν έχει χρήματα για να πληρώσει τα έξοδα μισθοφόρων διεθνών στρατευμάτων βρήκαν τον πάντα εύκαιρο τούρκο. 

Με το αζημίωτο ή για την καλή καρδιά του;
Η πραγματικότητα σε λίγο..

Κουρδικό εν όψει ΧΑΟΣ εν όψει

Πέρα από τα τηλεφωνήματα Πούτιν – Ερντογάν και τις ασκήσεις που ξεκίνησαν οι Ιρανοί στα τουρκοιρανικά σύνορα ως μήνυμα για την τουρκική εισβολή, οι αραβικές χώρες επισημαίνουν στον Ερντογάν μέσω διπλωματικών διαύλων «ότι θα σου τραβήξουμε το χαλί κάτω από τα πόδια σου»

Ο Ρώσος γνωρίζει εδώ και καιρό τι έρχεται και ετοιμάστηκε από τα τέλη του καλοκαιριού για ένα από τα επόμενα θέατρα των πολεμικών επιχειρήσεων που φαίνεται να είναι η Μαύρη Θάλασσα συμπεριλαμβανομένων και των ΣΤΕΝΩΝ του Βοσπόρου ( φαίνεται πρώτα να μεσολαβεί ΑΙΓΑΙΟ- Κύπρος )

«Στις 30 Αυγούστου του 2019 στην διάρκεια ασκήσεων στην Μαύρη Θάλασσα και στην ακτογραμμή της Κριμαίας δοκίμασε με επιτυχία πυραυλικά συστήματα τύπου Kalibr

Ο πύραυλος εκτοξεύθηκε από το πλοίο "Voshny Volochek" που ανήκει στον στόλο της Μαύρης Θάλασσας του Ρωσικού Ναυτικού.

Το παρακάτω βίντεο της εκτόξευσης απελευθερώθηκε από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Το βίντεο δείχνει τον πυραύλο που εκτοξεύεται από το "Vychny Volochek" το οποίο είναι ένα πλοίο κατηγορίας Buyan που ανήκει στον στόλο της Μαύρης Θάλασσας του Ρωσικού Ναυτικού .

"Το βλήμα πυροδοτήθηκε προς μια μεγάλη ασπίδα στόχου που αντιστοιχεί σε ένα πιθανό πλοίο του εχθρού, το οποίο βρισκόταν 40 ναυτικά μίλια (περισσότερο από 74 χιλιόμετρα) από το σημείο πυροδότησης. Ο στόχος χτυπήθηκε με επιτυχία και αυτό καταγράφηκε από μη επανδρωμένες εναέριες κάμερες ", δήλωσε το Υπουργείο Άμυνας.» 



« Επίσης πύραυλοι Kalibr εκτοξεύθηκαν με επιτυχία από το υποβρύχιο Kolpino που χτύπησαν στόχους στην ακτή κοντά στην περιοχή Opuk της Κριμαίας» Sputnik / Alexei Danichev

Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι Ρώσοι δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια, ετοιμάζονται άσχετα «με τα χειροφιλήματα με τον σουλτάνο» 


Κάτι γνώριζε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ όταν έλεγε ότι « οι κούρδοι θα πάρουν τα δικά τους εδάφη, οι αρμένιοι τα δικά τους και εμείς τις αλησμόνητες πατρίδες»


ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου