Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙ...ΟΙ ΗΠΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΟΥΣ! ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

6 ΒΙΝΤΕΟΤα ρωσικά στρατεύματα μπαίνουν στο Κομπάνι. Αυτό αναφέρουν όλες οι πληροφορίες του διεθνών ΜΜΕ σε μια εξέλιξη η οποία μπορεί να ανατρέψει πολλά στην περιοχή.

Όπως έγινε γνωστό οι ρωσικές δυνάμεις οι οποίες πλέον έχουν αναλάβει και επίσημα το ρόλο του εγγυητή ότι δε θα υπάρξουν συγκρούσεις Συριακού Στρατού και τουρκικού, περίμεναν την αποχώρηση πρώτα των αμερικανικών δυνάμεων από την περιοχή, οι οποίες εγκαταλείπουν βιαστικά την περιοχή.Μαζί με μονάδες του συριακού Στρατού οι φάλαγγες που αποτελούνται από βαρύ υλικό βρίσκονται ήδη μέσα στην πόλη .

Ο Ερντογάν λοιπόν όπως δημοσιεύαμε και προ ημερών έπεσε στη παγίδα των Πούτιν και Τράμπ και τώρα είναι εγκλωβισμένος χωρίς να μπορεί να πάρει καμμία πόλη...

Τα τουρκικά στρατεύματα θα μείνουν χωρίς στήριγμα με ότι αυτό συνεπάγεται...

View image on Twitter
The Syrian Army entered city now.


The Syrian army units together with the Russian army heading towards Kobani after stopping for two days on the Qaraqozak Bridge waiting for the US withdrawal. Minutes and they will be inside the city.More jihadists backed by Turkey are heading to Northern from to fight against the “infidels” as they call them. These people are not going to liberate lands, they go for Jihad, & that was what was always doing.

Video via Jaish al-Islam Telegram channel.Την ίδια ώρα όπως διαρρέει το αμερικανικό Πεντάγωνο απηύθυνε προειδοποίηση σε Σύρους και Ρώσους, πως εάν οι αμερικανικές δυνάμεις δεχθούν πυρά (κατά τη διάρκεια απομάκρυνσής τους από την περιοχή), τότε η αμερικανική Αεροπορία θα απαντήσει χωρίς διάκριση και με μεγάλη ισχύ πυρός.

Οι πληροφορίες πάντως από την περιοχή εξακολουθούν να είναι συγκεχυμένες. Άλλες αναφέρουν ότι ισλαμιστές μισθοφόροι της Άγκυρας κινούνται και αυτοί προς το Κομπάνι, παρά την «υπόσχεση» Ερντογάν ότι δεν έχει βλέψεις για την συγκεκριμένη πόλη.  

Αντιδρούν οι Κούρδοι στην Ras Al Ain

Οι δυνάμεις του YPG έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο με βολή αντιαρματικού πυραύλου (ελάχιστες είναι πάντως η αλήθεια μέχρι τώρα) κατά δυνάμεων ττων ισλαμιστών μισθοφόρων της Άγκυρας. Σύμφωνα με τα όσα λένε οι Κούρδοι η αντίσταση στη συγκεκριμένη πόλη συνεχίζεται.
YPG ATGM strike against Turkish backed proxies
Our are still on the covenant. Ras Al Ain City resists.Τώρα αρχίζει το σκληρό ροκ και φυσικά σ΄αυτό είναι πολύ καλός ο Πούτιν ο οποίος απ΄ότι φαίνεται έχει άγριες διαθέσεις...

Αποτέλεσμα εικόνας για ο πουτιν παιζει πιανο

Μάλλον ετοιμάζεται να τον "τηγανίσει" τον σουλτανίσκο...

Αποτέλεσμα εικόνας για ο πουτιν παιζει πιανοΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου