Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ



                      Γράφει ο Γεωκών

Είναι η συνέχεια από το κείμενο:

"Η εγχείρηση πέτυχε, αλλά δυστυχώς ο ασθενής απεβίωσε"; Αυτό συνέβη με τους Εβραίους αφού κέρδισαν όλες τις μάχες, τώρα κινδυνεύουν να χάσουν τον πόλεμο. 

Γιατί; Γιατί απλούστατα αυτά τα οποία κέρδισαν δεν μπορούν να τα κρατήσουν. Ο σχεδιασμός που επέβαλαν, με στόχο να τους διατηρεί στην κορυφή του συστήματος, δεν μπορεί να λειτουργήσει και άρα δεν μπορεί να έχει μακροβιότητα 


Αυτό είναι το πρόβλημά τους. Δεν μπορούν να κρατήσουν τις "κατακτήσεις" τους. Δεν μπορούν αυτές οι "κατακτήσεις" να λειτουργήσουν με τον τρόπο που τους εξυπηρετεί και τους διατηρεί μόνιμα στην κορυφή. 

Αυτοί προσπάθησαν ως "κατακτητές" να δημιουργήσουν και να δρομολογήσουν την επόμενη "μέρα", αλλά οι "κτήσεις" αντιδρούν. Θεωρητικά πληρούν όλες τις προδιαγραφές των κατακτητών, αλλά πρακτικά δεν λειτουργεί τίποτε. 

Το γεγονός δηλαδή ότι κατόρθωσαν στιγμιαία και λεηλάτησαν τους λαούς, δεν σημαίνει ότι μπορούν να τους διατηρούν σε απόσταση από τη "λεία" τους. 

Είναι θέμα χρόνου να έρθουν πλέον σε σύγκρουση με τα θύματά τους και να τη χάσουν. Κανένας δεν μπορεί να νικήσει τους λαούς όταν αυτοί πεινάνε. 

Είναι θέμα επιβίωσης πλέον για τους λαούς να πάρουν πίσω τις περιουσίες τους και άρα να έρθουν σε σύγκρουση μ' αυτούς που τους λεηλάτησαν και τους οποίους σήμερα απλά δεν γνωρίζουν ποιοι είναι. 

Είναι όμως θέμα χρόνου να τους εντοπίσουν και να τους αναζητήσουν, για να τους τιμωρήσουν. Να τιμωρήσουν σκληρά αυτούς που τους έβαλαν σε περιπέτειες. 

Είναι θέμα χρόνου οι ιδιώτες "κατακτητές" του Πλανήτη ν' αναζητηθούν και να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 

Αυτοί όλοι θ' αναζητηθούν και θα δικαστούν. Πρέπει να δικαστούν για τα εγκλήματα που προκάλεσαν στην ανθρωπότητα. Για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που πέθαναν από την πείνα εξ’ αιτίας τους. 

Για τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που δυστύχησαν εξαιτίας τους, βυθιζόμενα στην αθλιότητα της ανεργίας. Για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που νοσούν και πεθαίνουν από τις αρρώστιες της εποχής και οι οποίες συνδέονται απευθείας με το άγχος και το στρες που προκαλούν η αβεβαιότητα και τα χρέη. 

Για τη μόλυνση του Πλανήτη που προκάλεσαν τα δικά τους βρώμικα εργοστάσια, του οριακά χαμηλού κόστους λειτουργίας. Για την αποψίλωση των δασών του Πλανήτη, που προκλήθηκε από την απληστία των δικών τους πολυεθνικών της γης. 

Θα πρέπει να δικαστούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τον πόλεμο στο Ιράκ. Οι υπεύθυνοι για την ισοπέδωση της Σερβίας. Οι υπεύθυνοι για τη δική μας Κύπρο και τη δική μας Μακεδονία. 

Αυτοί οι οποίοι έλεγαν συνειδητά ψέματα στην παγκόσμια κοινή γνώμη και από τις ενέργειές τους πέθαινε κόσμος. Αυτοί οι οποίοι μας "διαβεβαίωναν" ότι ο Σαντάμ έχει όπλα μαζικής καταστροφής και από την ψεύτικη "διαβεβαίωσή" τους χάθηκαν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές. 

Αυτοί οι οποίοι μας "διαβεβαίωναν" ότι ο Μιλόσεβιτς ήταν ο στόχος τους, αλλά κορμιά απλών Σέρβων πολιτών γέμιζαν τους τάφους. 

Αυτοί οι οποίοι έβαλαν τον γελοίο Σαακασβίλι να παραστήσει τον "στρατηλάτη" και να γίνει το αίτιο μιας αναίτιας ανθρωποσφαγής και μάλιστα την ημέρα της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Την ημέρα της μεγαλύτερης γιορτής της ανθρωπότητας και του "ύμνου" προς την ειρήνη. 

Όπου και να ψάξεις για υπεύθυνους, πάντα θα συναντήσεις τα ίδια πρόσωπα. Τους κορυφαίους των διεθνών οργανισμών. Τους κοινούς των διαφόρων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, μη κυβερνητικών οργανώσεων κλπ.. Τους "δωσίλογους" ηγέτες όλων των χωρών. Τους θεωρητικούς της Νέας Τάξης. Όλος ο "καλός" ο κόσμος. 

Θλιβεροί "Τρώες", που νόμισαν ότι δεν έχουν πλέον αντίπαλο να τους αντιμετωπίσει και αποθρασύνθηκαν στο βαθμό να τολμούν να πλησιάζουν τα καράβια των "Ελλήνων". Τώρα και σε πλήρη ισχύ θα τους βρει ο όλεθρος και η ήττα. 

Τώρα θα δουν τι κρύβεται μέσα σ' αυτά τα "καράβια". Έσπειραν "ανέμους" και θα θερίσουν "θύελλες". Ζήτησαν πόλεμο και θα πάρουν Αρμαγεδώνα. Θρήνο λαχταρούσε η ψυχή τους και θρήνο θα πάρουν. Οι άνθρωποι, που προκάλεσαν τον πρώτο ιδιωτικό παγκόσμιο πόλεμο, θα νικηθούν. 

Ποιος είναι ο εχθρός της Νέας Τάξης;...
Ο ελληνισμός ...Ο αυτοκρατορικός ελληνισμός. 

Ο εχθρός των τοκογλυφικών ΚΤΗΝΩΝ είναι οι φιλόσοφοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ο εχθρός της "βραχυκυκλωμένης" αγγλοσαξονικής Democracy είναι η ελληνική Δημοκρατία.

Ο εχθρός της ναζιστικής "συμμορίας" των ανίκανων είναι η ελληνική ατομική Αριστεία, όπως την έχει "δώσει" ο Όμηρος σε όλες τις γενιές των Ελλήνων...

Από το Αιέν κλέβειν να πάμε στο Αιέν ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ.



1 σχόλιο:

  1. Ποιος είναι αυτός ο Γεωκών που του πιστώνεται κείμενο του Τραϊανού ρε παιδιά!
    Από πότε τα κείμενα τα αποδίδουμε σε άλλους από αυτούς που τα έγραψαν;
    Αυτό όπως και άλλα που είδα σαν σειρά κειμένων είναι αποσπάσματα από ένα καταπληκτικό κείμενο του Τραϊανού με τίτλο: Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

    Το κείμενο ολόκληρο είναι τρομερό, κάντε την δημοσίευση με τον σωστό συγγραφέα και όχι με τσαρλατάνους.

    Για κοιτάξτε το λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή