Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ


ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ, ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ, ΜΙΛΑEI ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ 



Κοινοποιεί ο Γεωκών

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ 

Ο Άγιος Λόγος είναι τροφή της ψυχής σας, το βλέπετε με τα μάτια της ψυχής. 

Γνωρίζετε κάποιον για πρώτη φορά και σας κάνει πολύ καλή εντύπωση, και θέλετε να τον δείτε ξανά και ξανά. 


Βλέπετε ένα τοπίο και δεν μπορεί να φύγει από τον νουν σας…
Δοκιμάζετε μια γεύση και την λαχταράτε, όσα χρόνια και εάν περάσουν, θέλετε πάλι και πάλι να τα δείτε και να τα γευτείτε ! 

Έτσι και ακόμα περισσότερο είναι Ο Λόγος Του Θεού, όποιος τον ακούσει και τον δοκιμάσει δεν μπορεί να τον ξεχάσει, ούτε και Ο Κύριος μπορεί να ξεχάσει εσάς ! 

Μην φοβάστε από το δυνατό ΦΩΣ, ούτε από το σκοτάδι, όταν μέσα στο σώμα σας και στην ψυχή σας, έχετε ημερόνυχτα ένα κανδήλι αναμμένο. 

Διότι το ΦΩΣ αυτό , που είναι το πιο δυνατό από κάθε άλλο φως, έχει τόση ζεστασιά, από κάθε άλλο είδος φωτός και φωτιάς, διότι είναι Του Χριστού το ΦΩΣ και το ΦΩΣ Του ΘΕΟΥ Πατέρα . 

Γι’αυτό παιδιά μου, προσέξτε , αυτό το ΦΩΣ να μην σβήσει ποτέ, ούτε σε μπουνάτσες, ούτε σε φουρτούνες, όσο και εάν όλα τα ύδατα πέσουν επάνω του. 

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ, ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ, ΜΙΛΑEI ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΟΦΙΑ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΘΕΟ ! 

Αυτό δε, οφείλεται μόνο σε έναν και μοναδικό λόγο, ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ , ως οικοδεσπότης που είναι του Ουρανού και της Γης. 

Ανοίξτε μόνο μια φορά την πόρτα σας στον Χριστό και Ο Χριστός θα ανοίξει σε εσάς τις Ουράνιες πόρτες, εσείς μιλάτε μια φορά για Τον Χριστό μεταξύ σας και Ο Χριστός μιλά στον Πανάγιο Πατέρα Του , άπειρες φορές για εσάς. 

Εσείς αφήστε την ψυχή σας στον Χριστό , και Ο Χριστός θα την φροντίσει, όπως Την Δική Του 

Τι σημαίνει να βρίσκεσθε μέσα στην αγάπη;…Θα σας το εξηγήσω παραβολικά, 

Ποιος από εσάς θα πήγαινε να δώσει την ζωην του για να σωθεί κάποιος άλλος; 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ! 

Όμως Ο Κύριος δεν ζητά από εσάς αυτό, αλλά ζητά την αγάπη που σας δίνει να την μεταδίδετε στους άλλους αναλλοίωτη 

Αυτήν την θυσία ,Ο Κύριος ζητά, παιδιά μου, από εσάς , και όταν θα δώσετε αγάπη θα δείτε τότε ότι δεν θα έχετε εγωισμό. 

Μιλώ όμως για πραγματική αγάπη, βεβαίως αυτό είναι δύσκολο, διότι ζείτε ως άνθρωποι μεν, αλλά δεν ζείτε σε πιστούς καιρούς 

Θυμηθείτε, ότι και Για Τον Κύριο κάποιος ένιψε τα χέρια του αλλά δεν ένιψε την ψυχήν του. 

Γι’αυτό και για εσάς , στην αγάπη που θα δώσετε, πολλοί θα νίπτουν τα χέρια τους και θα λένε ‘’ αυτοί χαζοί είναι; ‘’ η ‘’ σιγά να μην έχει τόση αγάπη, πονηρά το κάνει ‘’ 

Ο κύριος, γνωρίζει παιδιά μου τις δυσκολίες σας, γι’αυτό και προσπερνά κάποια πράγματα και δεν τα βλέπει με σοβαρότητα , Ο Κύριος δεν είναι αυστηρός, είναι εύσπλαχνος. 

Ζητάτε από Τον Κύριο να διώξει τον εγωισμό από εσάς, παιδιά μου ζητάτε κάτι το οποίον είναι στην ελεύθερη βούληση σας, ε! παιδιά μου, μην παίρνετε διαζύγιο με τον νουν σας, η ψυχή και ο νους σας πρέπει να είναι ένα, όταν ο νους ακούει την ψυχή και η ψυχή τον νουν, τότε θα δείτε πως μηδενίζεται ο εγωισμός. 

Τι είναι ο εγωισμός; Είναι όταν ο νους κάνει λογισμούς και ευχαριστιέται με τις πράξεις του, οι οποίες ταυτίζονται με την ψυχή σας, αυτό θα το αποφύγετε μόνον με την πιστιν προς Τον Κύριο…

Παιδιά μου υπάρχει μια εποχή που βρίσκεται μέσα στις 4 εποχές του έτους, αυτή είναι η 5η εποχή ! είναι μεταξύ τέλους Αυγούστου έως τέλους Νοεμβρίου, τότε που γίνεται η φύτευση των δένδρων και η σπορά ! 

Μέσα στην 5η εποχή γίνονται όλες οι αποτοξινώσεις του οργανισμού, μέσα σε 35 ημέρες αυτής της εποχής, γίνονται οι θεραπείες για ανίατες ασθένειες. 

Αυτές οι ημέρες είναι περίπου από τις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι τέλη Οκτωβρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου