Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ...


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ




Γράφει και κοινοποιεί  ο Γεωκών 

ΕΛΛΗΝΕΣ , κινδυνεύουμε από τους Αλλοδαπούς μισθοφόρους, από τους τούρκους, από τους Αλβανούς από τον Πάπα από τον Βαρθολομαίο , όλοι αυτοί θέλουν να μας εξοντώσουν. 

Το οφείλουμε Στον Θεον μας στους προγονούς μας στα παιδιά μας στην Ιστορία μας να μείνουμε ζωντανοί, πρέπει να αντισταθούμε στην μεγαλύτερη απειλή που υπήρξε ποτέ στον τόπο μας.

Είναι η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των Ελλήνων και των βαρβάρων , είναι ο μεγαλύτερος πόλεμος από αρχαιοτάτων χρόνων .

Μια είναι η απάντηση μας, η απάντηση όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ :

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ…

Υπάρχει  ΜΙΑ παγκόσμια υπερδύναμη που κρατά την ρομφαία του δικαίου. Χτισμένη πάνω στα βήματα του Αλεξάνδρου, υπό την διδαχή του Αριστοτέλη και την σοφία του Πυθαγόρα.

 Υπερδύναμη που  γιγαντώθηκε από την διδασκαλία του φωτός και της αλήθειας, με το αίμα της θυσίας του Εσταυρωμένου.

Μία υπερδύναμη από τον Άνθρωπο για τον άνθρωπο. Τόσο αρμονική όσο η σχέση των Γηγενών με την Γη. Μία υπερδύναμη σε καταστολή και αργό ακρωτηριασμό, όπως η Ελλάδα.

Θέλουν να την καταστρέψουν χωρίς να σηκώσει κεφάλι, οι μισάνθρωποι εισβολείς, φορείς της αδικίας, της κλοπής, της μισαλλοδοξίας.  

Και  η μεγάλη υπερδύναμη πάντα σε καταστολή, ακρωτηριασμένη.  Κανένας δεν σεβάστηκε τον άνθρωπο και την Γη, όπως η παγκόσμια Υπερδύναμη. Μια υπερδύναμη με καρδιά Ελληνική, που αγκάλιασε όλους τους Γηγενείς  χωρίς δεσμά δουλείας.

ΕΛΛΗΝΕΣ να είστε όλοι έτοιμοι διότι πολύ σύντομα θα μας χρειαστεί η Πατρίδα να υπερασπίσουμε την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό…
Οι μέρες αυτές είναι μέρες αποκαλύψεως , είναι ο πόλεμος μεταξύ του φωτός και του σκότους…

Διαλέξτε λοιπόν παράταξη,  το ΦΩΣ περιμένει όλους όσους θα πολεμήσουν για τα Ιερά και Όσια… όσοι παραμείνουν στο σκότος θα εξαλειφθούν ως ανθρώπινα "είδη" για τους ίδιους λόγους που κάποτε εξαλείφθηκαν οι δεινόσαυροι, οι βροντόσαυροι κλπ… Οι συνθήκες θα πάψουν να τους παρέχουν τη δυνατότητα να επιβιώνουν. 

Από τον Γέροντα μου :  Ουαι,ουαι, ουαι σε σας τσακάλια της Γης που δεν χορτάσατε σάρκα, το πνεύμα το κρατά Ο Κύριος, την σάρκα κάντε την ότι θέλετε, εκδηλώνω μέσα από τις φράσεις αυτές την Λύπην Του Πατέρα μας Του Υιού και των Αγίων, διότι σε λίγο δεν θα φθάνουν τα νύχια για να ξεσκίσετε το πρόσωπο σας από θλίψιν και πόνο

Τα ηνία τα κρατά καλά Ο ΧΡΙΣΤΟΣ και απομακρύνει το κακό, αλλά εσείς τα κόβετε!

Ο καπνός της σάρκας, έως τον ουρανό θα φτάσει, εκείνες τις ώρες και οι πόρτες του ουρανού θα κλείσουν.

Αλλά αστραπιαία, δύναμις Του Θεού θα έλθει και όλα θα τα κάνει μετά καλά…

Να έχετε καθαρή ψυχή και με την σκέπη Της Παναγίας στο κεφάλι σας, μαζί με Τον Θεον, θα τα καταφέρετε τις δύσκολες ημέρες που φέρνουν οι αντίχριστοι, που όταν δεν θέλουν Τον Χριστό ούτε τα παιδιά του Ουρανίου Πατρός θέλουν.

Δεν φθανει μόνον η προσευχή, αλλά να βουτήξετε μέσα σε εκείνην, να είσθε ολοκληρωτικά μέσα στην πίστη σας για Τον Θεον προς Τον Θεον, διότι με την ψυχή, με το σώμα και με τον νου θα είσθε μέσα στην προσευχή, κανείς δεν θα μπορέσει να σας πειράξει, διότι Ο Χριστός θα είναι η σκέπη σας και Η Μητέρα σας Η παναγία επίσης θα σας σκεπάζει.

Όμως παιδιά μου, με πολλή αγάπη σας το λέω : μην έλθετε από ανάγκη  στον Κύριο, ελάτε με αγάπη, για να βρείτε την αγάπη.

Ναι μεν και εν ώρα ανάγκης και υποκρισίας και πάλι θα σας καλύψει Ο Κύριος, διότι είναι εύσπλαχνος και εύσπλαχνος γεννήθηκε!

Από ευσπλαχνία Τον σταύρωσαν και με ευσπλαχνία και αγάπη μεγάλη πήγε στον Πατέρα Του, αλλά παιδιά μου θα λυπηθεί πραγματικά όταν θα σας δει στριμωγμένους και από ανάγκη προς Τον Κύριο να έλθετε.

Δεν είναι σανίδα σωτηρίας που σας την πετανε στην θάλασσα εν ώρα ανάγκης, για να μην πνιγείτε!

Είναι Ο ΣΩΤΗΡ Ο ίδιος που πρέπει να τον βρείτε στις καλές σας στιγμές και όχι μόνον όταν έχετε μεγάλην ανάγκη.

Γιατί αν δείτε Τον Κύριο μόνον ως σανίδα σωτηρίας, μπορεί να έλθει ένα μεγάλο κύμα και φοβερό και να σας πάει εσάς πιο πέρα, τότε θα χάσετε και την σανίδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου